Haberler

Çaycuma'da İntihara Kalkışan Kızı Kurtaran Polise Ödül

Güncelleme:

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, köprüden Filyos Çayına atlayarak intihara kalkışan 18 yaşındaki B.A. adlı kızı kurtaran polis Serkan Keçeli'yi Kaymakamlık ödüllendirdi.

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde, köprüden Filyos Çayı'na atlayarak intihara kalkışan 18 yaşındaki B.A. adlı kızı kurtaran polis memuru Serkan Keçeli'yi Kaymakamlık ödüllendirdi.

Geçen 15 Kasım'da meydana gelen olayda B.A., Çaycuma Köprüsü'den Filyos Çayı'nın sığ bölümüne atlayarak intihara kalkıştı. Yaralanan B.A., çayda akıntıya kapılmak üzereyken kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

B.A.'yı, çayın kenarındaki kayalık bölümden atlayarak akıntıya kapılmasını önleyen ve kurtaran, bu sırada sol ayağında kırık da oluşan polis memuru Serkan Arslan'a ödül verildi. Arslan'a başarı belgesi veren Kaymakam Serkan Keçeli, şöyle dedi:

"Polisimizi kahramanca cesaretinden dolayı kutluyorum. Polisimiz ve askerimiz asayiş hizmetlerinin yanında, itfaiyenin ve toplumun yapması gereken sorunlara müdahil olarak görevlerini yapıyorlar. Bu olaydan dolayı ayağını kıran Serkan arkadaşımıza başarı belgesi vermeyi uygun gördük. Bu davranışının genç polislere örnek olmasını diliyor, ilerleyen nesillere intikal etmesini ümit ediyorum."

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Okan Çakıroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Seyfi Ömer Paça ve Merkez Karakol Amiri Nahit Konca da Serkan Arslan'ı tebrik etti. - Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Serkan Arslan Serkan Keçeli Zonguldak Çaycuma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title