Haberler

Hafif Ticari Aracın Çarptığı Kadın Yaralandı

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde 57 yaşındaki Zeynep Avcı, eczaneden ilaçlarını aldıktan sonra yolun karşısına geçerken hafif ticari aracın çarpması sonucu yaralandı.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde 57 yaşındaki Zeynep Avcı, eczaneden ilaçlarını aldıktan sonra yolun karşısına geçerken hafif ticari aracın çarpması sonucu yaralandı.

Kaza, saat 15.30 sıralarında Devre Caddesi'nde meydana geldi. Zeynep Avcı, eczaneden reçetedeki ilaçlarını aldıktan sonra yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada 24 yaşındaki Muhittin G. yönetimindeki hafif ticari araç, Avcı'ya çarptı. İçinde ilaç bulunan çantası yere düşen kadın, gelen 112 Acil Servis ekibinin yaptığı müdahaleden sonra Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan kadının durumunun ağır olduğu belirtildi. Sürücü Muhittin G., yolda giderken kadının bir anda önüne çıktığını iddia etti. Polis, kaza yerinde 17.5 metre fren izi belirlerken, sürücü ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Ereğlizonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zeynep Avcı Zonguldak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title