Haberler

Yurtta Kış

Tunceli'nin Ovacık ve Kayseri'nin Sarız ilçesinde 2, Tokat'ın Erbaa ve Niksar ile Kayseri'nin Bünyan ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi.

Tunceli'nin Ovacık ve Kayseri'nin Sarız ilçesinde 2, Tokat'ın Erbaa ve Niksar ile Kayseri'nin Bünyan ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi.

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde iki gündür etkili olan kar yağışı, hayatı olumsuz yönde etkiliyor. İlçede kar kalınlığı yer yer 1 metreyi geçti. Ovacık Belediyesi ekipleri, ilçe merkezinde yol açma çalışmalarını sürdürüyor. İlçeye dün akşamdan beri elektrik verilemiyor.

Ovacık Kaymakamlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, ilçede eğitime verilen ara 2 gün daha uzatıldı.

Ovacık'taki tüm okullarda eğitime bugün ara verilmişti.

Tokat

Tokat'ın Erbaa ve Niksar ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erbaa ve Niksar ilçelerinde kar yağışının etkili olduğunu söyledi.

Gerekli toplantıların ve durum değerlendirmesinin yapıldığını belirten Yazıcı, "Bu iki ilçemizde olumsuz hava koşulları nedeniyle ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitime yarın ara verildi. Eğer diğer ilçelerimizde de yoğun kar yağışı olursa ayrıca değerlendirilecek" diye konuştu.

Bu arada, Erbaa ve Niksar'da kar yağışının sürdüğü öğrenildi.

Kayseri, Yozgat ve Malatya

Kayseri'nin Sarız ilçesinde yarın ve çarşamba günü, Bünyan ilçesinde ise yarın eğitime ara verildi.

Yozgat'ın Çekerek ve Çayıralan ilçelerinde taşımalı eğitime olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın ara verildiği bildirildi.

Malatya'nın Akçadağ ilçesine bağlı Kürecik mevkisi ve civarındaki okullarla, Hekimhan ilçesine bağlı Kurşunlu Mahallesi'ndeki yatılı bölge okulu ve çevredeki diğer okullarda eğitime bir gün ara verildi. - Kayseri

Kaynak: AA / Güncel

Kayseri Ovacık Niksar Erbaa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title