Haberler

Yozgat'a 16 Doktor Ataması Yapıldı

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat merkez ve ilçe hastanelerinde eksik branşlara 16 doktorun atamasının yapıldığını bildirdi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat merkez ve ilçe hastanelerinde eksik branşlara 16 doktorun atamasının yapıldığını bildirdi.

Başer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yozgat'ta daha önceki yıllarda hastaların genellikle şehir dışında tedavi olduğunu söyledi.

Yozgat'ın sağlık alanında her geçen yıl daha iyiye gittiğini belirten Başer, şöyle devam etti:

"Son yapılan doktor atamalarında Yozgat'ta eksik branşlara 16 doktor ataması gerçekleştirildi. İktidarımız döneminde her alanda olduğu gibi sağlık alanında da ilimize gerekli yatırımları yaptık. İl merkezi ve ilçelerimizde bulunan doktor açıklarını tespit ettik. Merkez 8, Sorgun 2, Yerköy 2, Boğazlıyan 1, Çayıralan 1, Çekerek 1 ve Sarıkaya ilçesine 1 olmak üzere çeşitli branşlarda doktor ataması yapılması için gerekli çalışmalara başladık. Son olarak 16 doktor ilimize atandı."

Kaynak: AA / Yerel

Yusuf Başer Ak Parti Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title