Haberler

Çayıralan'dan Kısa Kısa

Çayıralan İlçe Müftüsü Mehmet Özbek, Kayseri Hacılar İlçe Müftülüğüne atandı.

Çayıralan İlçe Müftüsü Mehmet Özbek, Kayseri Hacılar İlçe Müftülüğüne atandı.

Özbek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede görev yaptığı 3,5 yılda çok verimli hizmetlere imza attığını yaptığı söyledi.

Din hizmetlerini yaygınlaştırmak, din görevlilerinin itibarını artırmak, cemaatin sayı ve nitelik açısından artmasına çaba göstermek noktasında çalışmalarının olduğunu anlatan Özbek, "Camilerimize gelen cemaatimize bizler gerek hutbelerde gerekse sohbetlerde dinimizi anlatmaya çalışıyorduk. Görevimizin hakkını vermeye çalıştık. Bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum. Bundan sonra Hacılar ilçesinde aynı azim ve gayretle çalışmaya devam edeceğim. Çayıralan'dan memnun olarak ayrılıyorum. Mesai arkadaşlarımdan, diğer kamu kurumlarındaki personellerimizden ve tüm Çayıralan halkından helallik diliyorum" diye konuştu.

Ekmeğe zam

İlçede 70 kuruştan satılan ekmeğin fiyatı, 90 kuruş oldu.

Çayıralan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Veli Akdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklmada, zammın buğday ve ürünlerine gelen zamdan kaynaklandığını belirterek, komşu ilçelerde ve Yozgat merkezde ekmeğe daha önce zam yapıldığını söyledi.

Çayıralan Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak güncelleme yapmayıp ekmek fiyatlarının oturması için beklediklerini bildiren Akdoğan, "Çayıralan'da görev yapan fırıncıların talebi ve baskısı sonucu biz de bağlı olduğumuz Yozgat Esnaf ve Sanatkarlar Odasından güncelleştirme talebinde bulunduk. Talebe karşılık gelen yazıda ise ekmek fiyatının 90 kuruştan satılması gerektiği bize tebliğ edildi" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Özbek Çayıralan Kayseri Hacılar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sarı kod uyarısı nedir? İşte, MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title