Haberler

Denizli'deki Şiddetli Yağış

- Acıpayam'da, su basan evlerinde mahsur kalanlar belediye ekiplerince kurtarıldı, bir köprü çöktü Acıpayam ilçesinde, şiddetli yağış nedeniyle su basan evlerinde mahsur kalanlar belediye ekiplerince kurtarıldı, bir köprü çöktü.

- Acıpayam'da, su basan evlerinde mahsur kalanlar belediye ekiplerince kurtarıldı, bir köprü çöktü Acıpayam ilçesinde, şiddetli yağış nedeniyle su basan evlerinde mahsur kalanlar belediye ekiplerince kurtarıldı, bir köprü çöktü. Dalaman Çayı'nın taşması sonucu Çakır, Gölcük ve Alcı Mahallelerinde ekili alanlar, sular altında kaldı. Çakır ve Ören Mahalleleri arasındaki köprü çöktü. Gölcük Mahallesi Değirmendere mevkisinde su basan 6 ev ile cami tahliye edildi. Sel sularından dolayı evinde mahsur kalan Ayşe Ana Abay (85) da belediye ekiplerince kurtarıldı.Gölcük'te suyun tahliyesi için açılan kanalın taşmasıyla yolun çökmesi sonucu, Çiftlik ve Benlik dahil 5 mahallenin yolu ulaşıma kapandı.Evlerini su basan Mustafa ve Münevver Sönmez çifti, sel suları geldiği anda evde olduklarını belirterek, "Çay taşmaya başlayınca hayvanlarımızın yemini traktöre yükledik. Hayvanlarımızı ve canımızı zor kurtardık" diye konuştu.Acıpayam Kaymakam Vekili Serinhisar Kaymakamı Hakan Alkan, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı İsmail Güdül, bölgeye gelip incelemelerde bulundu.Kaymakam Alkan, AA muhabirine, bölgede iki gündür etkili olan yağmur sonrası yükseklerdeki karların da erimesiyle Dalaman Çayı'nda taşkın meydana geldiğini belirterek, "Gölcük'te bazı evler su altında kaldı. Biz gereken tüm önlemleri aldık. Vatandaşlarımızın tüm zararı karşılanacak" dedi.Belediye Başkanı Şevkan da iki gündür teyakkuzda olduklarını dile getirerek, "Tüm ihbarları değerlendirdik ve anında yardıma koştuk. Acıpayam'ın birçok bölgesinde yağmur sonrası oluşan sıkıntıları gidermek için çaba harcıyoruz" diye konuştu.Acıpayam Girenizliler Derneği Başkanı Mehmet Öztan ise Dalaman Çayı'nın ıslah edilmemesi sonrasında taşkınların meydana geldiğini ileri sürerek, "Şükür, can kaybımız yok. Ancak yetkililerimiz acil olarak en kısa zamanda Dalaman Çayı'nın ıslahı ve Acıpayam-Dalaman yolunun yapılması için gerekli girişimleri yapmalıdır" görüşünü dile getirdi. -

Kaynak: AA / Güncel

Acıpayam Denizli Dalaman Gölcük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title