Haberler

CHP Sözcüsü Koç: AKP Yüzde 40'ın Altına İndi

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, "AKP adeta güneşe bırakılmış kar gibi. Artık baskıyla, tehditle bunu durduramayacakları da ortada. 40'ın altına indiler, birkaç puan sonra iktidar oranını da kaybedecekler" görüşünü savundu.

"GEZİLERE BAŞLADIK"

Koç, yazılı açıklamasında, Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ve milletvekili adaylarının da katılımıyla ilçe gezilerini başlattıklarını bildirdi.

Bu kapsamda Nallıhan, Çayırhan, Beypazarı, Ayaş ve Güdül'e gittiklerini ifade eden Koç, 50 gün boyunca kavga üzerine değil, tüm toplumsal kesimlere yönelik projeleri odak alan bir kampanya yürüteceklerini vurguladı.

"HAZIRLANIN TÜRKİYE'DE..."

Seçmene, "Hazırlanın, Türkiye'de yeni bir dönem başlıyor" mesajını verdiklerini aktaran Koç, "Biz ne yapacağız, her kesimden vatandaşa ne vaat ediyoruz? Gündemimizde bunlar var. Tarım için, işçi için, işsiz için, köylü için, ne yapacağımızı 1,5 ay boyunca anlatacağız. Biz pozitif bir kampanya yürüteceğiz" değerlendirmesini yaptı.

"YÜZDE 40'IN ALTINA İNCEKLER"

Kendilerine "kaynağı nerede bulacaksınız?" sorusunun yöneltildiğini anımsatan Koç, şunları kaydetti:

"İktidarımızda israf olmayacak, kaçak saray olmayacak, milyonlarca yurttaşımız bin liranın altında bir gelirle geçim yükü altında ezilirken, saraylarda bin liralık varaklı bardaklarla yandaşlar ağırlanmayacak. Kamu ihaleleri yandaşa, partizana peşkeş çekilmeyecek. Kısacası CHP, ülkeyi halkın beklentileri doğrultusunda yönetecek. Bizim yönetimimizde hiç kimseyi kayırmayacağız da dışlamayacağız da. Ben parti sözcüsü olarak VİP torpil listesini açıkladım. Vatandaşın çocukları KPSS sınavında ter dökerken AKP yandaşlarının sınavsız şekilde ballı devlet kadrolarına nasıl atandıklarını bir bir izah ettim. Bir de baktık hiçbirinin yüzü kızarmadı, hiçbiri utanmadı. Tüm anketler AKP'nin hızla eridiğini tespit ediyor. AKP adeta güneşe bırakılmış kar gibi. Artık baskıyla, tehditle bunu durduramayacakları da ortada. 40'ın altına indiler, birkaç puan sonra iktidar oranını da kaybedecekler. Yani sözün özü, yolcudur Abbas, bağlasan durmaz."

Kaynak: AA / Güncel

Tekin Bingöl Haluk Koç Çayırhan Nallıhan Sıkıcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title