Haberler

Hatay'dan Kısa Kısa

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Anneler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Anneler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Şanverdi, mesajında, annelerin, aile kurumunun temel taşı, hoşgörü, sevgi ve şefkat duygularının tükenmez kaynağı olduğunu belirtti.

Gelecek nesilleri yetiştirme konusunda gösterdikleri fedakarlığın her türlü takdirin üzerinde olduğunu kaydeden Şanverdi, "Annelik, toplumun genel karakterinin ve bilincinin oluşumunda en temel meziyeti üstlenen kutsal bir görevdir. Yaşamımız boyunca, güven ve desteğini aradığımız, yanında huzur bulduğumuz, sevgisini ve hoşgörüsünü hissettiğimiz annelerimizin bizlere verdiği bu kutsal değerleri bizler de çocuklarımıza aktarabilmeliyiz" ifadelerini kullandı.

- Anaokulu öğrencilerine trafik eğitimi

Yayladağı İlçe Emniyet Amirliği Trafik Şube Bürosu,  anaokulu öğrencilerine trafik kuralları hakkında bilgi verdi.

İlçe Emniyet Amiri Hasan Kılıç, yaptığı açıklamada, trafik eğitiminin küçük yaştan itibaren verilmesi gerektiğini vurguladı.

Anaokulu öğrencilerine trafik, trafik işaretleri, servise binerken inerken nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda bilgiler verildiğini aktaran Kılıç, eğitimin eğlenceli geçtiğini belirtti.

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Şanverdi Anneler Günü Reyhanlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title