Haberler

Pegasus, Kastamonu'ya İlk Seferini Yaptı

Pegasus, Kastamonu Havalimanı'na ilk inişini 115 yolcu ile bugün gerçekleştirdi.

Pegasus, Kastamonu Havalimanı'na ilk inişini 115 yolcu ile bugün gerçekleştirdi.

Açıldığı 5 Temmuz 2013'ten bu yana sadece Türk Hava Yolları'nın (THY) sefer düzenlediği Kastamonu Havalimanı'na Pegasus da yolcu taşıyamaya başladı. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 114 yolcusuyla saat 11.40'da kalkan Pegasus'a ait yolcu uçağı saat 12.45'de havalimanına inerek ilk seferini gerçekleştirdi. Pegasus yolcuları için havalimanında karşılama töreni yapıldı. Vali Şehmus Günaydın, AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü ve Mustafa Gökhan Gülşen ile Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, uçaktan inen yolcuları çiçekle karşıladı. Günün anısına bir uçak görevlisine plaket veren Vali Günaydın, "Bugün Kastamonu için mutlu gün. Turizmde hedefi kolay ulaşım ile sağlayacağız. THY'dan sonra özel uçak firmasının da kentimize seferler düzenlemeye başlaması bizleri sevindirdi. Hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

THY'nın her gün seferlerinin bulunduğu Kastamonu Havalimanı'na Pegasus'un da seferlere başlamasıyla Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri günde 2 uçak inip kalkmış olacak. - Kastamonu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları Kastamonu İstanbul Pegasus Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title