Haberler

Maltepe Ülkü Ocakları Binasına Saldırı

Güncelleme:

Maltepe Ülkü Ocaklarına binasına akşam saatlerinde yaklaşık 15 kişilik sopalı bir grup tarafından saldırı yapıldı. 1 kişi tabanca ile yaralandı. Saldırganlardan 4 kişi gözaltına alındı.

TARTIŞMA SİLAHLI KAVGAYA DÖNDÜ

Olay, saat 19.00 sıralarında, Küçükyalı Bağdat Caddesi üzerinde bulunan bir binanın 2. katındaki Maltepe Ülkü Ocakları'nda meydana geldi. İddiaya göre, kendilerine 'Türk Ocağı' adını veren bir grup ile Ülkü Ocakları üyeleri arasında öğle saatlerinde başlayan tartışma akşam saatlerinde sopalı-silahlı kavgaya dönüştü.

1 KİŞİ SİLAHLA YARALANDI

Türk Ocağı adlı gruptan yaklaşık 15 kişi, sopalarla Ülkü Ocakları'nı bastı. Bu sırada, ruhsatsız silahını ateşleyen Ülkü Ocakları Maltepe Şube Başkanı E.E., M.A. adlı kişiyi bacağından vurdu. Olay üzerine Ülkü Ocakları binasına çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Saldırganlardan 4 kişi gözaltına alınırken, yaralanan M.A. hastaneye kaldırıldı.

Polis, gözaltına alınan 4 kişiyi Ülkü Ocakları binasından çıkarırken, bazı kişiler şüphelilere saldırmak istedi. Polis, 4 şüpheliyi Çevik Kuvvet aracına bindirerek olay yerinden uzaklaştırdı.

Olay yerinde 6-7 adet boş kovan bulunurken, polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Maltepe Bağdat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (172)

Bombacı mulayimmobilWeb@haberler.com:

yasin börüğün kafasıni ezen hdpkk sırf müslüman kürt die dinsiz zerduşlar şimdide türk alevilerinden oy istiyor pkk terör örgütü kac türk alevisi gencin ailesini anasini göz yasi döktürdü

12
330
yanıtYanıtla
Yusuf AltınmobilWeb@haberler.com:

Tek çare MHP gerisi yalan...

62
71
yanıtYanıtla
Bitlisli:

Ankara birinci bölge Hdp adayı Sırrı Süreyya Önder halk anketlerinde birinci sırada 1 milyon 200 bine yakın muhteşem sayı ile önde gidiyor ve ankara ikinci bölgede ise Hdp Adayı üçüncü sırada gidiyor ve İzmir birinci bölge adayımız Pınar Aydınlar ise en yakın rakibine yaklaşık 2 kat fark atarak önde gidiyor ve demek ki Halk Hdpyi istiyor. . . . Başarılar diliyoruz Hdpye. .

64
57
yanıtYanıtla
Faşistin kralı Hdp'dirMobil-IOS:

Faşist hdp'lilerin işidir.

16
81
yanıtYanıtla
WANLI:

EY MİLLET MHP IRKCI VE FAŞİST TERÖR ESTİREN TERÖRİST BİR PARTİDİR AMA H D P BU OYUNA GELMİYECEK KARDEŞLİGİN VE BARIŞIN SİMGESİDİR H D P

79
12
yanıtYanıtla
coruh:

Uyan mhp bunlari yapan yuzdeyuz akp hirsizlari ortaligi karistirmak istiyorlar

47
24
yanıtYanıtla
AKP Lİ. EVLİYAmobilWeb@haberler.com:

MHP KAŞINMA SENİDE HDP Yİ AKP YOLA GETİEREÇEK AKP MÜSLÜMANDIR ERDOGAN İSLAM HALIFESIDİR

4
63
yanıtYanıtla
Adam Mobil-IOS:

Selahattin Demirtaştan başka adam tanımıyorum bu adam bizim CHP'den girseydi eğer % 50 in Üstünde oy alırdı malesef hdpnin insanlar uzerındeki algısı yanlış PKK diye bakılıyor partiye öncelıkli olarak bu algıyı yıkmak zorunda bu nedenle mitinglerde Apo'nun posterlerının asılmasına izin vermeyecek ve Türk bayrakları dalgalandırıcak insanlar mitinglerinde

31
35
yanıtYanıtla
TERÖRİST BAŞI BEBEK KATİLİ APO:

HABER MHP İLE İLGİLİ NEDENSE MHP LİDEN ÇOK HDPKK TERÖRİSTLERİ YORUMLARDA :)

11
50
yanıtYanıtla
diyar:

birbirinizi yiyin allah dogrunun yanındadır bakın birbirlerini vuruyorlar oylar hdp ye

36
23
yanıtYanıtla
Tüm 172 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title