Haberler

AK Parti Destek Turunu Sürdürüyor

Güncelleme:

Yaklaşan seçimlerle birlikte AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayları çalışmalarını yoğunlaştırdı.

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adaylarından Mehmet Akyürek Ceylanpınar ve Viranşehir'de, Yıldız Konal Süslü Siverek'te, A. Eşref Fakıbaba ise kent merkezindeki Ahmet Yesevi Mahallesi'nde halkla buluşarak destek istedi.

AKYÜREK YİNE SEÇİM BÖLGESİNDEYDİ

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Mehmet Akyürek dün Ceylanpınar ve Viranşehir'de seçim turlarına kaldığı yerden devam etti.

Akyürek ziyaretlerinde Başbakan Davutoğlu'nun "'Partimizi birinci parti yapın' sözlerini hatırlatarak destek istedi. Akyürek, "Çünkü ülkeyi AK Parti'den daha iyi yönetemeyeceğini muhalefette biliyor. Bizi Ankara'ya 12 milletvekili ile gönderin, ilimize daha güçlü hizmet edelim. Çünkü hizmet bizim işimiz. Sizler bunu biliyor ve 7 Haziran'da gereğini yapacağınıza inanıyorum" dedi.

SÜSLÜ SİVEREK'TE EV ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

AK Parti Şanlıurfa kadın milletvekili adaylarından Yıldız Konal Süslü ise Siverek'te ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Beraberinde Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş ve ilçe teşkilat üyeleriyle birlikte ilçedeki Esmerçayır Mahallesi'nde çat-kapı ev ziyaretinde bulundu.

Buluşmada AK Parti iktidarının son 13 yıllık hizmetinden bahseden Süslü, "En büyük hedefimiz Şanlıurfa'nın büyük potansiyelini ve kimliğini koruyarak hizmet etmektir. Şanlıurfalı olmaktan gurur duyuyorum. Böyle misafirperver, insan canlısı bir şehirden olmak ayrıcalıktır. Davamıza asla zarar vermeyecek kadar yürekli bir toprakların çocuğu olarak sizlerin hizmetindeyim" diyerek destek ve dua istedi.

FAKIBABA: HALKIMIN HİZMETKÂRIYIM

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ise kent merkezindeki Ahmet Yesevi Mahallesi'nde mahalle toplantısı düzenledi.

Toplantı başlamadan önce alanı dolduran mahalle sakinleri "Baba Meclise" ve "Fakıbaba Geliyor Dertler Bitiyor" şeklinde tezahüratlar yaptı. Fakıbaba burada yaptığı konuşmasında, "Beni vekil seçtiğinizde her hafta sonu Şanlıurfa da olacağım. Hep siz değerli halkımla beraber olacağım. Her zaman beni bağrına basan sevgilerine layık olmaya çalıştığım vatandaşlarımın emrinde olacağım. Fakıbaba halkın hizmetkârıdır. Ve hep hizmet edecektir. Evimi bile taşımayacağım Ankara da sizin sesiniz olacağım. Sizler büyük insanlarsınız gerçekten Urfalı büyük insan Allah sizden razı olsun. Bu kardeşinizi, aldınız bağrınıza bastınız bu kardeşiniz sadece kendi görevini yaptı. Allah gerçekten hepinizden razı olsun o büyük yüreğinizin içerisine Fakıbaba'yı koydunuz" diyerek seslendi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Ak Parti Siverek Yerel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title