Haberler

AK Parti Adayları Dün Neredeydi?

Güncelleme:

AK Parti'nin Urfa milletvekili adaylarından A. Eşref Fakıbaba dün kent merkezinde, Mahmut Kaçar Haliliye kırsalında, Mehmet Ali Cevheri Hilvan'da, Abdurrahman N. Yetkin Eyyübiye kırsalında ve İ. Halil Yıldız ise kent merkezindeki Haleplibahçe bölgesinde seçmenle buluştu.

KAÇAR, HALİLİYE KIRSALINDA

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar, Haliliye'ye bağlı İncirli, Mağaracık, Çamlıdere, Kaynaklı, Sarpdere, Kaynaklı, Keremli, Deniz ve Bakımlı (köylerini) mahalleleri ile Akçakale ilçesine bağlı Polatlar kırsal mahallelerini ziyaret ederek 1 Kasım seçimlerinde halkın AK Parti'ye destek olmalarını istedi.

Kaçar, beraberinde Büyükşehir Belediye Meclis üyesi İsa Kızıldemir ve Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile birlikte ilk olarak Haliliye'de kırsal mahalleleri ziyaret etti.

Kaynaklı Mahallesinde vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Vekil Adayı Kaçar, "Önemli bir süreçten geçiyoruz. Gerçekten 1 Kasım seçimleri özellikle son 4 aydır yaşanan olağan üstü durumdan dolayı bizim bu topraklarda çocuklarımızın bu topraklarda yaşayıp yaşamaması ile ilgili çok önemli bir tercih yapacağımız önemli bir seçimin arifesindeyiz. Burada her ne kadar milletvekili seçimi de olsa, her ne kadar 12 tane milletvekili adayının listede olduğu bir seçim de olsa aslında geleceğimizi ve istikbalimizi oylayacağımız bir seçime gidiyoruz. Etrafımızdaki ülkelerde Dünya'nın egemen güçleri tarafından operasyonlar yapılıyor. Yanı başımızdaki Irak'ta iç savaş var. Suriye'de iç savaş var. Mısır'da istikrarsızlık ve darbe yönetimi var. Kısacası etrafımızda daha önce bizim gibi birlikte yaşayan, kardeşçe yaşayan, kardeşlik hukukuna dikkat eden halklar bugün birbirini boğazlar duruma düşmüş. Birileri aynı oyunu Türkiye'de oynamak istiyor" dedi.

FAKIBABA KENT MERKEZİNDE

AK Parti adaylarından Ahmet Eşref Fakıbaba ise seçim çalışmaları kapsamında kent merkezindeki bir alışveriş merkezine giderek vatandaşlarla görüştü. Fakıbaba, buradaki temaslarında AK Parti'nin 1 Kasım'da tek başına iktidar olacağını söyledi.

Fakıbaba'ya ziyaretlerinde partisinin Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat eşlik etti. Ziyaret sırasında vatandaşlarla görüşen Fakıbaba, AK Partinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Fakıbaba, partisine destek istedi.

Çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Fakıbaba, "Ben İlçe Başkanımıza, Yönetimdeki arkadaşlarımıza özellikle Alışveriş Merkezindeki Genel Müdürümüze esnaf arkadaşlara bizlere göstermiş oldukları ilgiden dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Hakikaten halkımız bizi bağrına basıyor. İnanıyorum Allah'ın izni ile 1 Kasım akşamı Allah'ın izni ile AK Parti tek başına iktidar olacaktır. Zaten halkımızda bunun bilinci içerisindedir" dedi.

CEVHERİ HİLVAN KIRSALINDA

Bir diğer aday Cevheri ise Hilvan'da Bozkurt, Gölcük, Kıbık, Kalecik, Çadırlı, Ziftil, Kuzguncuk, Akbaşlar, Ağılmış, Özkanlar, Oğulmuş, Kalınbayat, Züriye, Çırağım, Kankili, Sarıören, Taşlı, Konjuk, Kanlıkuyu, Boyalı, Kuşkulu, Samat, Akbaşak, Ağılmış ve Özkanlar kırsal mahallelerinde temaslarda bulundu.

Gittiği bölgede yakınlarını da ziyaret eden Cevheri, "Akraba ve aşiretimizin olduğu bölgede seçim çalışmalarımızı yapmaktayız. Dün 30 köyümüzde temaslarda bulunduk. Her gittiğimiz köyde halkımızla, dostlarımızla görüşerek onların ihtiyaç ve yardımlarını tespit etmekteyiz. Bu sorunları gerektiği yerlere bildirerek gideriyoruz. Bugünde Hilvan'dan, Haliliye, Siverek başlayarak temaslarımızı sürdürüyoruz. Çok güzel bir teveccüh görmekteyiz" dedi.

YETKİN EYYUBİYE YEDİYOL KIRSALINDA

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Abdurrahman Nüvit Yetkin ise seçim çalışmaları kapsamında Eyyubiye'ye bağlı Yediyol kırsal mahallesini ziyaret ederek, 1 Kasım seçimleri için AK Parti'ye destek istedi.

Beraberinde AK Parti İl Yönetim kurulu üyesi Hasan Çiçekçi ile birlikte ziyaretlerini gerçekleştiren Yetkin, "1 Kasım seçimleri doğrultusunda bugün Eyyubiye ilçesine bağlı Yediyol (köyünü) Mahallesini ziyaret ederek 1 Kasım seçimleri için AK Partiye destek istedi. Bu çalışma içerisinde halkımızın teveccühü bizi gerçekten memnun etti. Bizde her ziyaret ettiğimiz yerde vatandaşlarımıza AK Parti iktidarının ilimize ve ülkemize yaptığı hizmetleri anlatıyoruz. Şanlıurfa'mıza yapılan hizmetlerin devamı, çocuklarımızın geleceği için, huzur ve güvenin yeniden sağlanması için AK Partinin mutlaka tek başına iktidar olması gerektiğini hatırlatıyoruz" dedi.

YILMAZ HALEPLİBAHÇE'DE

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Av. İbrahim Halil Yıldız ise Haleplibahçe esnafını ziyaret etti. Aday Yılmaztekin, ziyaretlerinde AK Parti ile huzur ve istikrarın geleceğini söyledi.

Beraberinde AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Şahban Kılıç ve Yakubiye Mahallesi Muhtarı Yakup Aktaş ile birlikte Eyyubiye ilçesi Haleplibahçe esnafını ziyaret eden Yıldız, "Seçim çalışmalarına başladığımız günden beri ziyaret ettiğimiz hemşehrilerimizden gördüğümüz sıcak ilgi bizim şevkimizi daha da arttırdı. Gece gündüz demeden vatandaşlarımızı evlerinde, iş yerlerinde, sıra gecelerinde bile ziyaret edip AK Partiyi desteklemelerini istiyoruz. Varsa sorunlarını ve taleplerini de dinliyor ve not alıyoruz. Acil çözülebilecek sorunların çözülmesi konusunda ilgili yerlere ulaşmaya, bizleri aşarsa Bakanımız Faruk Çelik'e ulaşarak gereğini yaptırmaya çalışıyoruz. Şükürler olsun ki, bu güne kadar olumsuzluk yaşamadık. Hemen herkes ülke genelinde huzur ve istikrar istiyor. Vatandaşımızın teveccühleri bizleri 1 Kasım seçimleri için umutlandırdı. İnşaallah huzur ve istikrar yine AK Partiyle gelecek. 7 Haziran seçimlerinin aksine AK Parti olarak seçimlerden 1. Parti olarak çıkacağız ve 12 Milletvekili arkadaşımızın da Meclise gireceğine inanıyoruz ve sonuçta bizler sevineceğiz diye düşünüyoruz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Halil Yıldız Ak Parti Hilvan Yerel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title