Haberler

Dpü'de Festival

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından, Evliya Çelebi Yerleşkesinde, yeni katılan öğrencilere yönelik Tırmanma Duvarı Alanı’nda ’DPÜ Color Festivali ve Oryantasyon’ programı düzenlendi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından, Evliya Çelebi Yerleşkesinde, yeni katılan öğrencilere yönelik Tırmanma Duvarı Alanı'nda 'DPÜ Color Festivali ve Oryantasyon' programı düzenlendi.

Gerçekleşen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Remzi Gören ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Doç. Dr. Ercan Taşkın katılarak yeni öğrencilerle bir araya geldi.

DPÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı öğrenci topluluklarının stant açarak yeni gelen öğrencilere topluluk tanıtımları yaptığı Oryantasyon Programında ayrıca Tiyatro Rock Müzik Toplulukları gösteriler sergiledi.

Yarışmaların da yapıldığı Color Festival'de, alanda kurulan oyun parklarında öğrenciler doyasıya eğlendi.

04 Ekim günü, Dumlupınar Üniversitesi'ni, Kütahya'yı ve tarihi mekanları tanıtım amaçlı Yerleşkeler ve Şehir Gezisi gerçekleştirilecek. Amfi Tiyatro Film Gösterimi-Müzik ve Tiyatro Gösterileri sergilenecek.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Evliya Çelebi Kütahya Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title