Haberler

Samsunspor Teknik Direktörü Özköylü: Gruplara Kalmak İstemiyoruz

Güncelleme:

1. Lig ekiplerinden Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Türkiye Kupası'nda gruplara kalmak kulüp için intihar olur. Bizim 3 günde maç oynayacak fiziksel yapımız yok." dedi.

1'inci Lig takımı Samsunspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, "Ziraat Türkiye Kupası gruplarına kalmak, kulüp için tamamen intihar olur." dedi.

Kupanın 3'üncü turunda yarın sahasında Menemen Belediyespor'la oynayacaklarını belirten Osman Özköylü, yaptığı açıklamada gruplara kalmak istemediklerini belirtti. Osman Özköylü, gruplara kaldıkları takdirde Galatasaray, Fenerbahçe ya da Beşiktaş'la aynı grup için yer alabileceklerini hatırlatırken şöyle devam etti:

"KULÜBÜ KÜÇÜK DÜŞÜRECEK SONUÇ İSTEMİYORUM"

"Bunu net söylüyorum. Bunu eleştirebilirler ya da kızabilirler ama biz ligde kalmak için mücadele eden bir takımız. Çok kısıtlı bir kadromuz var. Sadece 27 Kasım'la 28 Aralık arasında tam 9 maç oynamak zorundasınız. Yani biz 3 günde bir maç oynayacak durumda değiliz. Böyle bir fiziksel yapımız kesinlikle yok. Yani hem gruplara kalıp da burada Samsunspor'u küçük duruma düşürecek sonuçlarla karşı karşıya kalmak istemiyorum. Alt yapıdan gelen oyuncularımız o yükü kaldırabilecek yapıda değiller. Genç oyuncuları Süper Lig takımlarının karşısına çıkartamam. Gruplara kalma gibi bir niyetim yok.

"GERÇEKÇİ OLMAK LAZIM"

Ben bunu yönetime de ilettim. Onlarda anlayışla karşıladılar. Ekonomik olarak da bir getirisi yok. Çok komik paralar geliyor. Zaten bizim kupayı kazanmak gibi bir umudumuz da yok. Gerçekçi olmak lazım. Süper Lig takımları düşünmezken böyle bir şeyi düşünürsek bize deli derler. Benim ligde 8 lig maçım var. Nasıl puan alırım ona bakacağım. Başka bir düşüncem yok."

Menemen Belediyespor'u hazırlık maçı olarak düşündüğünü beliten Özköylü, "Gençleri görme adına bir maç olacak. Onları ileri ki süreçte nasıl değerlendirebilirizi görme açısından bizim için önemli" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Menemen Belediyespor Osman Özköylü Samsunspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title