Haberler
BBC

200 Kiloluk Köpek Balığı Tekneye Atlayıp Balıkçıyı Yaraladı

Güncelleme:

Avustralya'da 200 kg ağırlığında ve yaklaşık 3 metre uzunluğundaki köpek balığı, bir balıkçı teknesinin içine atlayarak balıkçıyı yaraladı.

Avustralya'da 200 kg ağırlığında ve yaklaşık 3 metre uzunluğunda bir köpek balığı bir balıkçı teknesinin içine atladı.

73 yaşındaki balıkçı Terry Selwood Avustralya'nın New South Bölgesi'nin Evans Head kenti açıklarında avlanırken köpek balığı sudan fırlayarak 5 metre uzunluğundaki teknenin içine atladı. Balıkçı Selwood olay sırasında köpek balığının yüzgeci nedeniyle yaralandı.

"60 YILLIK BALIKÇIYIM, BÖYLE BİR ŞEYE ŞAHİT OLMADIM"

Selwood Avustralya'nın kamu yayın kuruluşu ABC'ye açıklamasında "Çok kan kaybediyordum. Şaşkındım. Ne olduğunu anlamaya çalışıyordum. O bana, ben de ona bakıyordum. Sonra köpek balığı yerde çırpınmaya başladı. Ben de kaçtım. 60 yıllık balıkçılık geçmişinde hiç bu kadar çarpıcı bir deneyim yaşamadım" dedi.

"5 METRELİK TEKNEDE KÖPEK BALIĞI VARKEN İNSANA YER KALMAZ"

Balıkçıyı teknenin kenarında kanlar içinde bulan sahil güvenlik ekibinden Bates, "Teknenin sahibini kendi teknemize aldık ona ilk yardım uyguladık ve kanamayı durdurduk. Beş metrelik teknede köpek balığı varken insanlar için pek yer olmadığını tahmin edersiniz" dedi.

KÖPEK BALIĞINA OTOPSİ YAPILACAK

New South Wales bölgesi balıkçılık yetkilileri sağlıklıyken ölen her köpek balığına yapıldığı gibi otopsi yapılacağını açıkladı. Yetkililer bilim ve araştırma projeleri için köpek balıklarından doku ve kan örnekleri aldıklarını belirtti.

BBC

Bill Bates Avustralya Komik - İlginç Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title