Haberler

    Efsaneler Transferleri Bitirecek!

    Aslan'ın iki efsane isminden Popescu, Rumen Chiriches, Taffarel de Brezilyalı Maicon için harekete geçti.

    Savunmada geride bıraktığımız sezonda büyük sıkıntı çeken Galatasaray'da teknik direktör İgor Tudor'un birinci önceliklerinden biri de, bu bölgede artık sorun yaşamamak. Stoperde geniş bir revizyon yapmakta kararlı olan Sarı-Kırmızılılar'ın listesinde, Napoli'den Vlad Chiriches, Sao Paulo'dan Maicon Pereira, Sassuolo'dan Francesco Acerbi, Milan'dan Eduardo Zapata ve Sunderland'den Papy Djilobodji yer alıyordu.

    Fanatik'in haberine göre, Tudor ve ekibinin, yönetimle yaptığı görüşmelerin ardından iki isim üzerinde yoğunlaşılmasına karar verildi. Önceliğin Chiriches ve Maicon'dan yana kullanıldığı bildirilirken, bu iki oyuncu için de Galatasaray'ın iki efsanesinin devreye girdiği belirtildi. Rumen Chiriches konusunda Gheorghe Popescu, Brezilyalı Maicon için de Claudio Taffarel

    devreye girdi.

    İkna edecekler...

    Söz konusu oyuncular için yönetime güvence veren Popescu ile Taffarel'in, bu futbolcuları ikna etme yolunda başrolü oynayacakları vurgulandı. Her iki stoperi de kadrosunda görmek isteyen Cim Bom, Maicon konusunda Sao Paulo'dan 8 milyon Euro'luk bonservis bedelini 5 milyon Euro'lara indirmesini bekliyor. Chiriches'in transferiyle ilgili olarak da kiralık formülü devreye sokulmuş durumda. Aslan'ın transferden sorumlu olan kurmaylarının, Brezilya ve İtalya hattında gidip geldikleri, pazarlıkların tüm hızıyla sürdüğü belirtildi.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Vlad Chiriches Galatasaray Sao Paulo Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title