Haberler

Dha Yurt Bülten-9

Van'da 3 PKK'lı terörist ölü ele geçirildi

VAN'ın Çatak İlçesi Görentaş Mahallesi kırsal kesiminde güvenlik güçleri tarafından sürdürülen operasyonlarda PKK'lı 3 terörist ölü ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı birliklerin yaptığı istihbari çalışmalar ve Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki insansız hava aracı 'Bayraktar'ın yaptığı keşiflerde Çatak İlçesi'nin Görentaş Mahallesi kırsalında 4 PKK'lı terörist tespit edildi. Bunun üzerine bölgeye hava harekatı yapıldı.

Hava harekatıyla bölgede etkisiz hale getirilen PKK'lı tetöristlerin ele geçirilmesi için de birlikler Şehit Jandarma Er Zeki Şahin operasyonu başlatarak bölgeye gönderildi. Arazide yapılan arama tarama faaliyetinde 2 PKK'lı teröristin cesedine ulaşılırken, diğer teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için takip başlatıldı. PKK'lı teröristlerle öğlen saatlerinde yeniden sıcak temas sağlanınca çatışma çıktı. 1 örgüt mensubu da burada etkisiz hale getirildi. Güvenlik güçlerinin bölgedeki kapsamlı operasyonu sürüyor.

Haber: VAN,

=====================================================

Türkiye yasa boğan Ceylin'in ölümünde çarpıcı detaylar ortaya çıktı

Katil zanlısı kadın, halasına evlatlık verilmiş

İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde dört gün önce parkta kaybolduktan sonra dün komşularının evinin önünde cesedi bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in ölümüyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Ceylin'in Adli Tıp Kurumu'ndaki ilk incelemesinde, başının arka bölümünde travmatik bir bulgu sonrasında ekimoz ayrıca sütür (kafadaki kemiklerin birleşme yerinden ayrılması) tespit edildi. Bu arada polisteki sorguları süren katil zanlısı kadın Ş.T.'nin, küçükken çocuğu olmayan halasına evlatlık verildiği, ayrıca iki çocuğunu doğumlarından sonra kaybettiği öğrenildi. Gözaltındaki koca S.T.'nin de, olayı Pazar günü eşinin kendisine anlattığını, polise gitmeyi teklif ettiğini bunu düşündükleri sırada da gözaltına alındıklarını ileri sürdü.

Ödemiş 50'nci Yıl Ortaokulu öğrencisi Ceylin Atik, 10 Haziran Cumartesi günü, arkadaşlarıyla oynamak için Cumhuriyet Mahallesi'nde evlerinin önündeki Kazım Karabekir Parkı'na gitti. Atik'in uzun süre ortalıklarda görünmemesi ve eve dönmemesi üzerine merak eden dedesi Mustafa Atik ve babaannesi Ülkü Atik, arkadaşlarına sormalarına ve gidebileceği yerlere bakmalarına rağmen, torunlarını bulamadı. Bunun üzerine Atik'in yakınları Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Yakınları sosyal medyadan da Ceylin'in fotoğraflarını paylaşıp, bulunması için yardım istedi. Ancak, Mustafa Atik'in telefonuna, 'Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz' yazılı mesaj gelmesiyle, anne ve babası ayrı yaşadığı için dedesi ve babaannesi ile kalan Ceylin Atik'in kaçırıldığı anlaşıldı. Polis, istihbarat çalışmasıyla Ceylin'in en son parkın yanındaki Şengül Sokak'taki bir apartmanın dördüncü katındaki komşuları oto tamircisi 33 yaşındaki S.T. ve ev kadını 30 yaşındaki Ş.T. çiftinin evinde su içerken görüldüğünü belirledi. Bunun üzerine, çiftin evindeki aramada, talihsiz Ceylin'in cesedi, sandık içerisinde bulundu. Olayın duyulmasıyla yüzlerce vatandaş, katil zanlısı kadının evinin bulunduğu sokakta toplandı. Apartmandaki evlerin camlarını kırdı. Eve girmek istedi. Takviye polis ekiplerinin gönderilmesiyle, olaylar güçlükle yatıştırıldı. Apartmanın bulunduğu bölge geniş bir güvenlik şeridine alındı. Yaşanabilecek kötü olaylara karşı da ekiplerin bekleyişleri devam ediyor.

OLAYI PAZAR GÜNÜ ÖĞRENMİŞ

Ceylin'in ölümüyle ilgili gözaltına alınan Ş.T., kocası S.T. ve bir yakınları gözaltına alındı. Çiftin 3 yaşındaki çocukları M.Y.T. ise bir yakınlarına teslim edildi. Polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen Ş.T., "Ceylin, oğlumu çok severdi. Parkta bizimle oynadı. Sonra bizim eve su içmek ve dinlenmek için geldi. Ceylin, evin içinde koştuğu sırada ayağı kayıp düştü. Başını yere çarptı. Öldüğünü anlayınca, korkup, cesedini odaki sandığa kilitledim" dedi. Olayın yaşandığı sırada evde olmadığını ileri süren S.T. ise olayı Pazar günü eşinin kendisine anlattığını, polise gitmeyi teklif ettiğini bunu düşündükleri sırada da gözaltına alındıklarını ileri sürdü. Ancak çiftin verdikleri ifadelerde bazı çelişkiler bulunduğu, katil zanlısı kadının olayı gece kocasına anlattığını söylediği, S.T.'nin de pazar sabahı haberdar olduğunu ifade etti. Gözaltındaki üç kişinin sorgusunun sürdüğü açıklandı.

"O KİŞİYİ BULURSAM PARÇALAYACAĞIM"

Ceylin'in kaybolmasının ardından katil zanlısı olarak gözaltına bulunan Ş.T.'nin, bu süreçte küçük kızın büyükbabası ile babaannesine yakınlık gösterdiği, onları teselli temeye çalıştığı da ortaya çıktı. Babaanne Ülkü Atik'e sarılıp üzüntüsünü paylaşan Ş.T'nin "Ceylin'in kaçırıldığına dair cep telefonu mesajının gelmesinden sonra da büyükbaba Mustafa Atik'e "Bu kişiyi bulursam parçalayacağım, lime lime edeceğim" dediği öğrenildi.

KÜÇÜKKEN EVLATLIK VERİLMİŞ

Katil zanlısı kadının geçmişine dair de polis önemli detaylar buldu. Ş.T.'nin, küçükken çocuğu olmayan halasına evlatlık verildiği, onun yanında büyüdüğü tespit edildi. Ayrıca Ş.T.'nin daha önce dünyaya gelen iki kızından birisini 1.5 yaşında yataktan düştüğü için, diğerini de 6 aylık olduğunda rahatsızlığından kaybettikleri belirlendi. Bu nedenle de Ş.T.'nin psikolojik tedavi gördüğü ve zaman zamanda sorunlar yaşadığı çevresindekilerce ifade edildi.

OTOPSİ YAPILDI

10 yaşında can veren Ceylin Atik'e Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapıldı. İlk belirlemelere göre Ceylin'in başının arka bölümünde travmatik bir bulgu sonrasında ekimoz tespit edildi. Ayrıca raporda, sütur (kafadaki kemiklerin birleşme yerinden ayrılması) bulundu. Cesedin üzerinde tecavüze dair herhangi bir bulguya ise rastlanmadı. Örnekler alındı. İki gün havasız ortamda kaldığı için cenazede bozulmalar tespit edildi. Ceylin'in cesedi, otopsiden sonra yakınlarına teslim edildi. İkindi vakti tören düzenleneceği açıklandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Evin çevresinden görüntü

Çocuğun cesedinin bulunduğu evinin kapısının önündeki mühürden görüntü

Büyükbaba Mustafa Atik röp.

Vatandaşlardan görüntü

Genel ve Detay görüntü

Haber- Kamera: Taylan YILDIRIM - Faruk ÇARK / İZMİR

=============================================

Mezuniyet töreninden havai fişek faciası

Üniversite açıklama yaptı

Antalya Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) 2'nci dönem mezunları için düzenlenen törende patlatılan hava fişekler nedeniyle aralarına öğrencilerin de bulunduğu 9 kişi yaralandı.

Alanya Belediyesi Açık Hava Tiyatrosu'nda geçen cuma akşamı ALKÜ'nün 2'nci dönem mezunu 1639 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi. Mezun öğrencilerin kep attığı sırada havai fişek gösterisi yapıldı. Akademisyen ve velilerin de izlediği tören sırasında atılan havai fişeklerin yere yakın patlaması sonucu Hatice Özlem (25), Mehmet Yücel Sumakoğlu (20), Ayten Sumak, Sevinç Özer (45) ile adı öğrenilemeyen 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralılar ambulanslarla Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi edildi. Yaralılardan Hatice Özlem, Mehmet Yücel Sumakoğlu, Ayten Sumak ve Sevinç Özer'in ortopedi servisinde tedavisi sürerken, hafif yaralanan 5 kişi ise ayakta yapılan tedavinin ardından taburcu edildi.

ÜNİVERSİTE AÇIKLAMA YAPTI

Jandarmanın soruşturma başlattığı olayla ilgili ALKÜ'nün internet sitesinden bir açıklama yapıldı. Açıklamada mezuniyet töreni için bir organizasyon firmasıyla anlaşma yapıldığı, tüm programın organizasyon şirketi tarafından yürütüldüğü kaydedildi. Olayın yargıya intikal ettiğinin belirtildiği açıklamada, "Hafif yaralanan misafirlerimiz gibi üniversite olarak biz de organizasyon firmasından şikayetçi olduk. Sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız. Ayrıca, mezuniyet töreninin ardından yaralanan vatandaşlarımızın sağlık durumları ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde akademisyen hocalarımız tarafından yakından takip edilmekte olup gayet iyi durumdadırlar. Yaralanan vatandaşlarımızı sayın rektörümüz, rektör yardımcımız, genel sekreterimiz ve tıp fakültesi dekanımız ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletmişlerdir" ifadelerine yer verildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------

Öğrencilerden detay

Havai fişeklerden yanarken (cep telefonu)

Haber: Engin ANAK- Kamera: ALANYA(Antalya),

===========================================

HDP mitinginde bomba patlatan Gönder'in bombayı koyduğu yerde yeni görüntüleri ortaya çıktı

DİYARBAKIR'da, HDP'nin 5 Haziran 2015 tarihinde düzenlediği miting alanında 4 kişinin ölümü yaklaşık 400 kişinin yaralanmasına neden olan bombayı patlatan DEAŞ'lı Orhan Gönder'in, bombayı koyduğu seyar satıcı tezgahının yanında olduğunu gösteren yeni görüntüler ortaya çıktı. Gönder'in tezgahın yanında bulunan bir kişi ile sohbet ettiği de görülürken, Tutuklu olarak yargılanması Ankara'da süren Gönder, ifadesinde söz konusu kişiyi tanımadığını söylemesine rağmen, daha önce yayımlanan görüntülerde aynı kişi ile birlikte miting alanına girdiği belirtiliyor.

Diyarbakır istasyon meydanında 5 Haziran 2015'te iki ayrı noktaya yerleştirdiği bombaları patlatması sonucu 4 kişinin ölümü, yaklaşık 400 kişinin yaralanmasına yol açan DEAŞ terör örgütü üyesi Orhan Gönder'in yargılandığı dava dosyasına olay yeri ile ilgili yeni görüntüler girdi. Dava dosyasına giren 20 ve 21 numaralı MOBESE görüntülerinde, Gönder'in patlama yaşanmadan önce bombayı koyduğu seyyar satıcı tezgahının yanında olduğu ve yanındaki bir kişi ile sohbet ettiği görülüyor. Güvenlik gerekçesiyle Ankara'ya taşınan davada tutuklu yargılanması süren Gönder, verdiği ifadesinde söz konusu kişiyi tanımadığını yolda karşılaşıp sohbet ettiğini söyledi. Ancak, Gönder'in söz konusu kişi ile daha önce yayınlanan görüntülerde birlikte miting alanına girdiği kişilerden biri olduğu belirtildi.

Müşteki avukatlar, görüntülerdeki şahsın saldırıyla ne ölçüde alakasının olup olmadığını tam olarak bilmediklerini, görüntülerin incelenip bu kişinin kimliğinin tespit edilmesini istedi.

Görüntü Dökümü:

-Bombacı Orhan Gönder'in görüntüleri

Haber-Kamera: DİYARBAKIR,-

===============================================

Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda bonzai dramı

KAYSERİ Cumhuriyet Meydanı'nda bonzai kullandığı öne sürülen genç, yarı baygın halde bulundu.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki tarihi Kayseri Kalesi önünde bir gencin kaldırıma yüz üstü yattığını görenler yardım etmek istedi. Hareketsiz halde yatan genci konuşturmaya çalışan bir kişi, "Beni duyuyor musun. Hastalığın var mı? Ne yaptın sen ilaç mı için? Telefonun var mı? Ailene haber verelimö diye sordu. Yarı baygın haldeki genç ise "Yok, ayağımı burktumö yanıtını verdi.

Daha sonra çevredeki bazı kişiler genci kaldırımdan alarak yeşil alana taşıdı ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Bu sırada gencin yüzüne su dökenler kendisine gelmesi için çaba harcadı. Aynı zamanda gence ait olduğu belirtilen sürücü kursu kitabı da başının altına konuldu. Gelen 112 ekibinden kadın görevli gence seslenerek, "Gel hadi bakalım bir yüzümüzü yıkayalım. Hadi yüzünü yıkaö dedi ve ardından yarı baygın haldeki genci uyandırmak için başına su döktü. Ardından gence müdahale eden sağlık görevlisi, "Ne içtin'ö diye sordu. Genç ise "Bir şey içmedimö  yanıtını verirken, sağlık görevlisi bir kez daha "Bir şey içmediysen nasıl bu hale geldin?  Bonzai mi içtin, ne içtin? Sigara mı içtin'ö diye sorular yöneltti.

Bu sırada ayılan genç koşarak uzaklaştı. Sağlık görevlileri ise 'Görüntülerin yayınlarsanız' diyerek basın mensuplarıyla tartıştı.

Görüntü Dökümü

----------------------------

-Gencin yerde baygın halde yatması

-Çevredeki vatandaşların müdahalesi

-112 sağlık ebinin müdahalesi

-Detaylar

Haber-Kamera: Cafer ZENGİN/KAYSERİ,

=====================================================

Havalandırma boşluğuna düşen kedi duvar kırılarak kurtarıldı

İZMİT'te bir evin havalandırma boşluğuna düşen yavru kedi itfaiye ekiplerinin duvarı kırmasıyla kurtarıldı. Kediye 'Biricik'  ismi takan ev sahipleri kediye sahip çıktı.İzmit Terzibayırı Mahallesi Kandil Sokak adresindeki evlerinin havalandırma boşluğundan kedi sesini duyan ev sahibi Erkan Çetin kediyi kurtaramayınca itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler havalandırma boşluğuna giren kedinin yerini tespit ederek evin tuvalet camından havalandırma boşluğuna girdi. Duvarı kıran ekipler iki boşluk arasında sıkışan kediyi çıkarttı. Mahsur kaldığı yerden kurtarılan kediye aile sahip çıkarken Biricik ismini koyarak sahiplendiler.

Görüntü Dökümü

--------------------------

-İtfaiye ekiplerinin havalandırma boşluğunda duvar kırması

-Kedinin kurtarılması

-Kediyi sahiplenen aileye teslim edilmesi

Haber-Kamera: Faruk KIYAK/İZMİT(Kocaeli)-

===================================================

Türkiye aşığı Alman çift

ALMAN 68 yaşındaki Werner Heinz ve eşi 57 yaşındaki Heidi Ballas çifti 10 yıldır her yaz tatil için Belek'i tercih ediyor.

Almanya'nın Mannheim kentinde yaşayan Werner Heinz-Heidi Ballas çifti, arkadaşlarının tavsiyesi üzerine 30 yıl önce tatil için Bodrum'a geldi. Türkiye'yi tanıyan çift, ilk tatillerinden sonra aralıksız her yıl 2 defa farklı şehirlere gelerek tatil yapmaya başladı. Türkiye tutkunu çift, son 10 ise her yıl Serik İlçesi Belek turizm bölgesinde tatil yapıyor.

Türkiye'yi 30 yıl önce tanıdıklarını kaydeden Heidi Ballas, "30 yıl önce başlayan Türkiye aşkımız, yaşadığımız sürece devam edecek. Bu süre içerisinde Türkiye'nin değişik bölgelerini görme imkanına kavuştuk. Son 10 yıldır Boğazkent'teki Belek Beach Otel'e geliyoruz. İnsanlarını, kültürünü çok sevmemiz, Türkiye'ye bağlanmamıza neden oldu" dedi.

Otel çalışanlarının bıyıklarından dolayı kendisine 'Osman abi', eşi Heidi Ballas'a da 'Ayşe abla' diye hitap ettiklerini belirten Werner Heinz Ballas ise, "Son zamanlarda Türkiye ile Almanya arasındaki politik gerginlik bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz çevremizdeki herkese 'Türkiye'ye gidin' çağrısında bulunuyoruz" diye konuştu.

Görüntü Dökümü

--------------------------

Yürüyüş yapan çiftten

Havuzbaşında görüntü

Restoranda çay içen çift

Alman Ballas çifti ile röportaj.

Haber- Kamera: Namık Kemal KILINÇ/SERİK(Antalya),

===============================================

Emekli polis, uyuşturucu bağımlısı gençlerin umudu oldu

SİVAS'ta emekli polis memuru 47 yaşındaki  Aslan Turan emekli ikramiyesini kullanarak açtığı spor salonunda, meslekten dolayı tanıdğı madde bağımlısı gençleri eğitiyor. Spor salonundan indirimli yararlanan gençlerin bağımlılıktan kurtulması için terapi uygulanıyor.

Sivas'ta 4 çocuk babası emekli polis memuru Aslan Turan 25 yıllık meslek hayatında 12 yıl boyunca Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde uyuşturucu ile mücadele etti. Son 4 yılda Sivas'ta görev yaptıktan sonra emekli olan polis memuru Turan gençler arasında uyuşturucu kullanımının önüne geçebilmek için 130 bin liralık emekli ikramiyesi ve 70 bin lira da kredi kullanarak kentte bir spor salonu açtı. Turan'ın Camikebir Mahallesi Osmanpaşa Caddesi üzerine açtığı spor salonuna madde bağımlısı gençler için yüzde 40 indirimli tarife uyguladı. Polisliğin son döneminde tanıdığı ve sık sık ilgilendiği 5 uyuşturucu bağımlısı ve bağımlılıktan kurtulan gençler de bu salona gelerek spor yapmaya başladı.

"AMACIM BU GENÇLERİ KAZANMAK"

Tek amacının gençleri uyuşturucudan kurtarmak olduğunu belirten emekli polis memuru Aslan Turan, "Narkotik şubede çalıştığım süre zarfında bir çok dramatik olayla karşılaştım. Gençlerimizin nasıl bir arkadaşlık ortamında yaşadıklarını biz çok yakınen görüyoruz. Ben de emekli olduğum için meslek hayatımın da sona erdiğini düşünmüyorum. Herkesin zaten bu konuda bir sorumluluğu var. Benim sorumluluğumun emekli olduktan sonra da devam edeceğini düşündüm. Gençleri bu uyuşturucu ortamından biraz daha uzak tutabilmek, onları spor çevresinden arkadaş edinebilmeleri için burayı açtım. Uyuşturucu konularına bulaşmış sonradan da uzaklamış veya uzaklaşmaya çalışan, yardım isteyen gençlere burada yardımcı olmaya çalışacağız. Emekliliğimi de gençlere hizmet için ayrı bir dalda değerlendirmeye çalışıyorum. Bütün gençlerimizi buraya davet ediyorum. Emeklilik ikramiyemin tamamını buraya yatırdım. Gençler bizim geleceğimiz. Biz geleceğimizi onlara emanet edeceğiz. Hepimizin çocuğu var, bu konuda hepimizin de sorumluluğu var. İyi bir nesil yetiştirmemiz lazım. Bu nedenle böyle bir işe başvurdum. O yüzden uyuşturucuya bulaşmış kurtulmaya çalışan bütün gençlerimizi buraya davet ediyoruz. Biz terapist değiliz. İl Emniyet Müdürümüzün de destekleri gecemizi gündüzümüze katarak 7-24 biz bu gençlerimizle ilgilendik. Yeri geldi baba şefkati ile yaklaştık. Yeri geldi polis amca şefkati ile yaklaştık, yeri geldi tatlı sert yaptık. Sürekli onların aynlarında olduğumuzu onlara hissettirdik. Bu şekilde uyuşturucudan uzaklaşmalarını sağladık. Bir çok gencimizi bundan uzaklaştırdığımızı düşünüyorum" dedi.

"SPOR YAPINCA PİSLİKTEN UZAK DURUYORUZ"

18 yaşında arkadaş ortamında uyuşturucu kullanmaya başlayan, daha sonra emekli polis memuru Aslan Turan ve diğer ekip ile tanıştıktan sonra uyuşturucuyu bırakan 22 yaşındaki A.Y.T ise, "Bir kereden bir şey olmaz şeklinde tanıştım. Bir kaç sene uyuşturucu kullandım. Daha sonra Aslan abimiz ile tanıştım. Aslan abimiz bizi aldı. Bize herhangi bir şiddet göstermeden, bize terapi uygulayarak, ailelerimizle görüşerek bizi uzaklaştırdı. Biz sürekli kendisi ile irtibat halindeydik. Sürekli arıyordu bizi. Aslan abinin yardımları ile uyuşturucuyu tamamen bıraktık. Şimdi burada spor yapıyoruz. Aslan abi ile tanıştıktan yaklaşık 3 ay sonra uyuşturucuyu bıraktım. Şimdi boş vaktimde buraya gelip spor yapıyorum. Buraya gelince pislikten ister istemez uzak oluyoruz. Uyuşturucu kullananlara şunu söylemek isterim. Ben bağımlıyım, daha kurtulamam gibi düşüncelere kapılmasınlar. Bu irade meselesi. Kendine güvenen herkes uyuşturucuyu bırakabilir" şeklinde konuştu.

"ARTIK BENİM BİR SOSYAL HAYATIM VAR"

Askerden geldikten sonra arkadaş ortamında uyuşturucu ile tanıştığını ve yaklaşık 3 sene uyuşturucu kullandığını söyleyen 24 yaşındaki bay-bayan kuaför Ö.C. de uyuşturucuyu polis memuru Aslan Turan sayesinde bıraktığını söyledi. Ö.C. şöyle konuştu:

"Rabbim bize Aslan abiyi gösterdi. Sağolsun hemen hemen her Allah'ın günü beraber yiyip içtik. Telefon irtibatlarımız hiçbir zaman kesilmedi. Bana doğru yolu gösterdi. Ben her gün uyuşturucu kullanıyordum. Bir şekilde para bulup gidip içiyordum. Sonrasında annemler emniyete başvurdu. Evimize kadar geldiler. Oturduk konuştuk. Bundan kurtulmam için bana çok yardımcı oldular. Bunun sonucu da çok mükemmel oldu. Ben bu pislikten çok şükür arındım. Ölümden döndüm. Aslan abimden Allah razı olsun. Bizler için müükemmel bir şey yaptı. Boş zamanımızı artık saçma sapan şeylerle geçirmiyoruz. Çıkıp buraya geliyoruz. Sporumuzu yapıyoruz. Kahvemizi içiyoruz. Muhabbetimizi yapıyoruz. Yeri geliyor dışarıya gidiyoruz. Yani artık benim bir sosyal hayatım var. Yaşadığımı yeni yeni anlamaya başladım."

Görüntü Dökümü:

-Salondan görüntüler

-Spor yapan bağımlı gençler

-Emekli polis ile röportaj

-Bağımlı gençlerin konuşmaları

-Detalar

Haber-Kamera:  Hüsnü Ümit AVCI-Hüsne AKKAYA/SİVAS,

=====================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Çatak PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
title