Haberler

Antalya'da Bıçaklı Kavga: 1'i Ağır 2 Yaralı

Antalya'da bıçaklı kavga: 1'i ağır 2 yaralıANTALYA - Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Antalya'da bıçaklı kavga: 1'i ağır 2 yaralı

ANTALYA - Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Olay, Kızılsaray Mahallesi 77 Sokak'ta saat 01.10 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 5-6 kişiden oluşan gruptan bir kişi, sokak üzerinde bulunan pansiyonun önündeki cam masayı soda şişesi vurarak kırdı. Bunun üzerine pansiyon sahibi Y. S., pansiyon sahibinin oğlu O. S. ile karşı grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, taraflar arasında bıçaklar çekildi. Pansiyon sahibi baba ve oğlunun arkadaşlarının da karıştığı kavga sonrası karşı gruptan Fırat isimli bir şahıs karnından yaralanırken, pansiyon sahibi Y. S. de bacağından yaralandı. Ağır yaralanan şahıs olay yerindeki arkadaşlarının aracıyla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Kavganın ardından olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. İnceleme başlatan polis bıçaklı kavgaya karışanlardan bir kişiyi gözaltına alırken, ağır yaralanan Fırat isimli şahsın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Muratpaşa Antalya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title