Haberler

Bodrum Ustaya Kızıp, Kendini ve Otomobilini Yakmak Istedi

Ustaya kızıp, kendini ve otomobilini yakmak istediMUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, 35 yaşındaki A.Ç. (Ahmet Çirkin) tartıştığı boya-kaporta ustasına kızıp, yeni boyanan otomobiline ve kendi üzerine benzin döküp, ateşe vermek istedi.

Ustaya kızıp, kendini ve otomobilini yakmak istedi

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, 35 yaşındaki A.Ç. (Ahmet Çirkin) tartıştığı boya-kaporta ustasına kızıp, yeni boyanan otomobiline ve kendi üzerine benzin döküp, ateşe vermek istedi. Çevredekilerin dalgın bir anından yararlanarak, yangın söndürme tüpü ile müdahale ederek, etkisiz hale getirip elindeki benzin bidonunu aldığı A.Ç., bu defada kendini işyerinin tuvaletine kilitledi. Polisin 45 dakikalık çabası sonucu dışarı çıkmaya ikna edilen A.Ç., gözaltına alındı.

Bodrum'da yaşayan A.Ç., 48 BY 140 plakalı otomobilini geçen 11 Haziran'da boyanması için Konacık Sanayi Sitesi'ndeki boya-kaporta atölyesine bıraktı. Bugün otomobilini almaya giden A.Ç., burada boya ustası Mustafa Kale ile tartıştı. Tartışmanın uzaması üzerine sinirlenen A.Ç., otomobilini de kendini de yakacağını söyleyip, işyerinden ayrıldı. Bir süre sonra elinde bir bidon benzin ile dönen A.Ç., otomobiline ve üzerine boşaltıp, bağırmaya başladı. Çevredeki esnaf, telaşla durumu polis, itfaiye ve 112 Acil Servis'e bildirdi. Esnaf, bir yandan da A.Ç.'yi ikna etmeye çalıştı. Ancak, A.Ç., yanına kimseyi yaklaştırmayıp, direndi. Ancak, buna rağmen esnaf, A.Ç.'nin kendini ateşe verme ihtimali üzerine ellerinde yangın tüpleriyle beklemeye başladı. A.Ç.'nin bir anlık dalgınlığından yaralanan esnaf, yangın tüpleriyle A.Ç.'ye köpük sıkıp, etkisiz hale getirdi. Elindeki, benzin bidonu alındı. Ancak, bu sırada gelen polisleri farkeden A.Ç., bu defa kendini işyerinin tuvaletine kilitledi. Polis, 45 dakikalık çaba sonucu A.Ç.'yi tuvaletten çıkmaya ikna etti. A.Ç., gözaltına alınıp, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Polisin ifadesine başvurduğu oto boyacısı Mustafa Kale, "A.Ç., otomobilini boyanması için üç gün önce bize bıraktı. Bugün de boyanan otomobilini gelip, aldı. Ancak, fren sistemindeki mekanik arızanın neden yapılmadığını, sorup benimle tartışmaya başladı. Ben de kendisine boya ve kaportacı olduğumuzu mekanik arızadan sorumlu olmadığımızı işin başında söylemiştim. Ancak, buna rağmen otomobiliin mekanik arızanın giderilmemesine tepki gösterip, çılgına dönüp, uzaklaştı. Daha sonra elinde benzin bidonu ile dönünce biz de şoke olduk" dedi. Kale, A.Ç.'den şikayetçi olmadı.

A.Ç.'ye yangın tüpüyle müdahale ederek, kendisini ateşe vermesine engel olan oto tamircisi Sinan Yetişoğlu, "Elinde bidonla 'Otomobilimi ve kendimi yakacağım' diye bağıran kişiyi görünce hepimiz çok korktuk. Çünkü etraf, otomobil doluydu. Olası bir durumda, alevler, diğer işyerlerine de sıçrayabilirdi. Bu nedenle hemen yangın tüplerini alıp, ikna etmeye çalıştık. Ancak, üzerine ve otomobiline benzin döktüğünde müdahale etmek zorunda kaldık" dedi. A.Ç.'nin ise polisteki ifadesinde, istediği işlerin yapılmaması üzerine sinirlenip, kendini kaybettiğini söylediği öğrenildi.

A.Ç.'nin üzerine benzin döktüğü otomobili ise çekici yardımıyla Sanayi Sitesi'nden alınarak yediemin otoparkına çekildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kale Konacık Bodrum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title