Haberler

Dha Yurt Bülteni-10

Freni boşalan vinç sağlık ocağına daldı: 1 ölüİZMİT'te freni boşalan vinç Aile Sağlığı Merkezine daldı.

Freni boşalan vinç sağlık ocağına daldı: 1 ölü

İZMİT'te freni boşalan vinç Aile Sağlığı Merkezine daldı. Kazada vinç sürücüsü olay yerinde öldü.

Kaza Gazenfer Bilge Bulvarı'nda meydana geldi. Daha önce de bir çok ölümlü ve yaralamalı kazaların olduğu rampadan aşağıya inen Ömer Coşkun yönetimindeki vinç Santral Aile Sağlık Merkezine daldı. Kazada vinç sürücüsü Ömer Coşkun öldü.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: İZMİT(Kocaeli)-

========================================

Sulama kanalına düşen er kayboldu

IĞDIR'da vatani görevini yapan Piyade Er Harun Aydın, karakoldan el arabası ile çöpleri dökmeye giderken sulama kanalına düşüp kayboldu. Piyade Er Harun Aydın, dalgıçlar tarafından aranıyor.

Olay, bugün saat 06.00 sıralarında Ermenistan sınırındaki Karakoyunlu ilçesindeki 5'inci Hudut Alayı 1'inci Tabur'a bağlı Mürşitali Karakolu yakınlarında meydana geldi. Ankara nüfusuna kayıtlı terhisine 45 gün kalan er Harun Aydın, karakolun çöplerini dökmeye giderken el arabasının devrilmesi sonucu derinliği 4 metreyi bulan sulama kanalına düştü. Yanında bulunan arkadaşı Harun Aydın'ı sudan çıkarmaya çalıştı ama kurtaramadı. Olayı duyan askeri yetkililer ve Iğdır AFAD ekipleri, Mürşitali köyünden yaklaşık 20 kilometrelik mesafedeki su kanalında arama başlattı. Van AFAD Müdürlüğü'nden çağrılan dalgıçlar askeri helikopterle olay yerine getirildi. Suda gözden kaybolan askeri arama çalışmaları sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Askerin düştüğü su kanalı

-AFAD ekiplerinin arama çalışması

-Helikopterin görnütüsü

Haber-Kamera: Suat DENİZ / IĞDIR,

===========================================

Kargoyla gelen gelinlik kolisi 9 kişiyi hastanelik etti

MUĞLA'da, bir giyim mağazasına kargo görevlileri tarafından bırakılan ve içerisinde gelinlik bulunan üzeri ıslak koliden etrafa yayılan koku nedeniyle, aralarında mağaza çalışanları ile sağlık görevlilerinin bulunduğu 9 kişi zehirlendi. Olay sonrası mağaza karantina altına alınırken, zehirlenenler ise hastanedeki dekontaminasyon odasında yıkandı.

Menteşe ilçesinin Şeyh Mahallesi'ndeki İsmet İnönü Caddesi üzerinde bulunan bir giyim mağazasına, bugün öğle saatlerinde, kargo görevlileri tarafından bir üzerinde ıslaklık bulunan bir koli bırakıldı. İçerisinde gelinlik bulunan koliyi açan işyeri görevlileri, bir anda etrafa yayılan kokudan rahatsızlandı. Mağaza yetkilileri tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar sonrası olay yerine Muğla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE), polis ve sağlık görevlileri sevk edildi. Kokudan sağlık görevlileri de etkilendi. Kusma, mide bulantısı, burun ve göz yanması şikayeti bulunan mağaza çalışanları ile sağlık görevlileri, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. 4'ü sağlıkçı 9 kişi hastanenin dekontaminasyon odasına teker teker alınarak, yıkandı.

UMKE ekipleri ise özel giysileri ile mağazanın hemen yanındaki pasaja konulan gelinlik ve kıyafetleri poşetlere doldurdu. Kıyafetlerin Ankara'daki Sağlık Bakanlığı Refik Saydam Hıfzıssıhha Enstitüsü'nde inceleneceği öğrenilerken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Zehirlenmelerin kolinin üzerine dökülen bir kimyasaldan kaynaklanmış olabileceği üzerinde durulduğu bildirildi.

Muğla İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin, olayla ilgili olarak hastaneye getirilen 9 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtip, "Zehirlenlere müdahale etmek isteyen sağlık görevlilerinden 4 kişi de zehirlendi. Hepsinin dekontaminasyon odasında yıkanma işlemi gerçekleşti. Şu an itibariyle gözetim altındalar. Kargoda talihsiz bir olay yaşandı" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Olay yerinden görüntü

-Muğla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) ekiplerinin koluden çıkan gelinliği incelemesinden görüntü

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Cavit AKGÜN / MUĞLA,

=============================================

Bilecik'te öldürülen kadının sezaryenle alınan bebeğinin durumu kritik

BİLECİK'te uzaklaştırma cezası bulunan eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen 8 aylık hamile Melike Kartal'ın sezaryenle alınan bebeğinin tedavisi Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde sürüyor.

Bilecik'te eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle uzaklaştırma cezası bulunan Hüseyin Kartal, 8 aylık hamile eşi Melike Kartal'ı Ertuğrulgazi Mahallesi Şehit Tahsin Büyükçoban Caddesi'ndeki evinde göğsünden bıçaklayarak yaraladı. Hüseyin Kartal, 155 Polis İmdat Hattı'nı arayıp eşini bıçakladığını söyleyerek adresi verdikten sonra olay yerinden ayrıldı. Eve gelen sağlık ekiplerince Bilecik Devlet Hastanesi'ne götürülen Melike Kartal, yaşamını yitirdi.

Doktorlar tarafından sezaryenle alınan ve bir süre yoğun bakımda ünitesinde tutulan erkek bebek, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Solunum yetmezliği bulunan bebeğin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------

Hastane dış plan

Acil servis dış plan

Detay

Haber- Kamera: Sait KARADUMAN/AFYONKARAHİSAR,

====================================================

Protez bacaklı Özge yürümeyi öğrendi, sıra yüzmede

ANTALYA'da 150 liraya mal ettiği ve kendi yaptığı düzenekle tek bacaklı kızına yürümeyi öğretirken gündeme gelen Ali İhsan Yıldırım, yürümesinde iyileşme görülen 3 yaşındaki Özge'ye şimdi de yüzmeyi öğretecek.

Bir bacağı protez olan kızı Özge'nin, yürüyemediği için sokakta oynayan çocuklara bakıp ağlaması baba Ali İhsan Yıldırım'ın yüreğini sızlattı. Maddi imkansızlıklar nedeniyle fizik tedaviye gidemediği için yürümeyi öğrenemeyen kızı için ne yapabileceğini düşünen alüminyum doğrama ustası Ali İhsan Yıldırım, evde bir düzenek icat ederek kızına yürümeyi öğretmeye çalışırken DHA'nın haberiyle gündeme geldi. Haber üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da dahil Türkiye minik Özge için seferber oldu. Evinin tavanına asılı düzenekle ilk adımlarını atan minik Özge'nin durumunun gündeme gelmesiyle Antalya'daki kamu kurumları kapılarını Özge'ye açtı. Özge, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin rehabilitasyon merkezi ve Kepez Devlet Hastanesi'ndeki uzmanlar eşliğinde yürümeyi öğrenmeye başladı.

KULAĞI BÜYÜKŞEHİR'DEN GELECEK HABERDE

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Özge için yeni bir protezin yapımı için söz verdiğini belirten Ali İhsan Yıldırım, kızıyla birlikte İstanbul'a yeni protez bacak için gideceği günü bekliyor. Aynı zamanda kızının artık sokakta daha rahat adım atmayı başardığını dile getiren Yıldırım, işten kalan zamanının büyük bölümünü Özge'ye ayırıyor. Kızının parkta oynamayı çok sevdiğini anlatan Yıldırım, "Onu eğlendirmeye çalışıyoruz. Yaz geldi, şimdi de denize götürüp yüzmeyi öğreteceğim. Yaşı ilerledikçe yürümesinde ilerleme oluyor. İnşallah bundan daha güzel günleri olacak" dedi.

SIRA KOŞMAYA GELDİ

Özge'nin eski mekanizmayı oyun oynamak için kullandığını belirten Yıldırım, şöyle konuştu:

"Özge artık rahat yürüyebiliyor, sıra koşmaya geldi. Hukuk mücadelesi için de çabalamaya devam ediyoruz, avukattan gelecek haberi bekliyoruz. İş artık savcılıkta. Özellikle Doğan Haber Ajansı bizimle birlikte oldu, kendilerine teşekkür ederim. Bu dava bitene kadar basın mensupları ile beraberiz. Türkiye'nin farklı kentlerinden destek geldi. Güneydoğu'dan askerlerden oyuncakların yanı sıra bir aile kızıma küçük bir gelinlik gönderdi."

OLAYIN GEÇMİŞİ

Kepez İlçesinde alüminyum doğrama ustası Ali İhsan Yıldırım ve eşi 35 yaşındaki İlknur Yıldırım'ın 'Özge' adını verdikleri bebekleri, 1 Ocak 2014 tarihinde Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde 6.5 aylık dünyaya geldi. Prematüre bebek, yeterli kuvöz olmadığı için bir özel hastaneye sevk edildi. Bu hastanede damar yolu henüz iyi olmadığı için iğne yapmak amacıyla bebeğin sol dizinin altına kateter takıldı. Bu işlemden sonra kuvözde kalırken sol bacağında morarma görülen ve kangren teşhisiyle tekrar doğduğu hastaneye yönlendirilen minik Özge'nin 13 günlükken sol bacağı, dizinin altında kesildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------

Ali İhsan Yıldırım ve Özge'den görüntü

Özge parkta oynarken

Özge protezle yürürken

Özge tavana asılı aparatla yürürken

Özge babasıyla gezerken- parkta oynarken

Ali İhsan Yıldırım'ın açıklamsı

Haber: Hasan DEMİRBAŞ- Kamera: Emrah GÜL/ANTALYA-DHA)

=======================================

Edirne'de askerlere yönelik darbe girişimi davası sürüyor

EDİRNE'de 15 Temmuz darbe girişiminde rol aldıkları iddiasıyla haklarında 3'er kez müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan 8'i tutuklu 22 askerin yargılanmasına 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Duruşmada ilk savunmasını yapan eski yarbay Kağan Kaya, darbe girişimi iddialarını kabul etmeyerek mahkemeden tahliyesini talep etti.

Edirne'de 15 Temmuz darbe girişiminde rol aldıkları iddiasıyla haklarında dava açılan ve aralarında ordudan ihraç edilen 54'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hidayet Arı'nın da bulunduğu 8'i tutuklu 22 askerin yargılanmasına Edirne 2'nci Ağır Mahkemesi'nde devam edildi. Duruşmaya tutuklu sanıklar Hidayet Arı'nın yanı sıra, Bülent Yılancı, Ali Soylu, Ramazan Altun, Ekrem Tekinaslan, Oğuzhan Çelik ile tutuksuz 14 sanık katıldı. Kocaeli de tutuklu olan İsmet Sezgin ve Kağan Kaya ise video konferans sistemiyle bağlandı.

İddianamenin okunma işleminin tamamlanmasının ardından bu sabah mahkeme sanıkların savunmalarına geçti. Mahkemede ilk savunmasını yapan eski Yarbay Kağan Kaya, suçsuz olduğunu belirterek tahliyesini istedi. Kaya, 15 Temmuz akşamı çocuğuyla birlikte evinde olduğunu ve akrabalarının telefonla araması üzerine darbe girişiminden haberdar olduğunu belirterek, "Gece telefonla mesaiye çağrıldım. Meriç askeri gazinosundaki personelin emniyet için benden araç istendi. Araç gittiğinde yolun sivil araçla kapatıldığını öğrendik. Bu yüzden aracın geri çekilmesini emrini verdim. Herhangi bir siville yada başka kimselerle temas edilmemesi, kargaşa çıkarılmaması için bizzat ben gittim. Ekrem binbaşı beni arayıp 2 araç isteyerek tugay binasının emniyete alınmasını söyledi. Polis yolu kapattığı için onlarla koordinasyonu sağlamak amacıyla araçlara ben refakat ettim. Birde İstanbul'daki darbecilere karşı araç ve personel takviyesi istendi. Polisler nehir köprülerini kapattılar. Bende durumun valilikten izinle olabileceğini düşünüp onlara ulaşmak istedim. Oraya gittiğimde silahsızdım. Herhangi bir gerginlikte yaratmadım. Muharebe merkezinde televizyon izlerken 1'nci Ordu Komutanı Ümit Dündar'ın TSK olarak böle bir kalkışmanın içerisinde olunmadığını söylemesi üzerine 'artık bana kimse bu emri uygulatamaz' dedim. Orada bulunanlar buna şahittir" diyerek darbeci olmadığını savundu.

Avukatı Nurdan Dinç ise Kağan Kaya'nın uzun yıllar Güneydoğu'da teröristlere karşı mücadele veren bir Türk subayı olduğunu ifade ederek, "Müvekkilim yıllarını Türk Silahlı Kuvvetleri emrinde vatanına hizmet için feda etmiş şerefli bir askerdir. Yıllarca Doğu Anadolu'da, Muş, Bingöl, Genç kırsalında dağlarda operasyona gitmiş, teröristlerle sıcak çatışmalara girmiş, Mardin-Nusaybin sınırında bölük komutanı olarak görevini layıkıyla yapmış, vatan savunmasında gözünü kırpmadan görevinin gereğini yerine getirmiştir. Kağan Kaya, bayrağına bağlı, görevinin gereğini devletine sadakat yükümlüğünü de layıkıyla yerine getirmiş olup, görev yaptığı süre içerisinde 117 adet taktir, teşekkür ve şerif rozet ödülleri ile de bu durum sabittir. Tutuklulukta geçen sürenin göz önüne alınarak tahliyesine yada adli kontrol şartıyla tahlisine karar verilmesini talep ediyorum" dedi.

Mahkeme heyeti ilk ifadenin ardından duruşmaya öğle arası verdi.

3'ER KEZ ÖMÜR BOYU HAPİS İSTENİYOR

Edirne Cumhuriyet Savcısı Eşref Çağdaş Bal tarafından hazırlanan 230 sayfalık iddianamede, aralarında ordudan ihraç edilen 54'ncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hidayet Arı'nın da bulunduğu 8'i tutuklu 22 asker hakkında 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. İddianamede sanık Hidayet Arı'nın yanı sıra subay ve astsubay rütbelerindeki Ekrem Tekinarslan, İsmet Sezgin, Kağan Kaya, Ramazan Altun, Ali Soylu, Bülent Yılancı, Ali Koç, Ayhan Atasoy, Ercan Çırak, Furkan Avcı, Harun Kiraz, İlkan Pekcur, Mehmet Sağlık, Mustafa Gençay, Oğuz Özcan, Oğuzhan Çevik, Özhan Yurdugüzel, Sinan Çamur, Şeref Karataş, Tahsin Arda Karabiber ve Zafer Dağdeviren yer aldı.

Sanıklar, 'Anayasal düzeni yıkmaya teşebbüs, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ve Yasama Organını ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs, silahlı terör örgütü üyesi olmak, bazı sanıklar hakkında da 'örgüt üyesi olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek' suçlarından 3'er kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası isteniyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Jandarma araçları

-Sanıkların araçtan indirilmesi

-Jandarma ekipleri

-Edirne adliyesi

-Genel görüntüler

Haber-Kamera: Engin ÖZMEN/EDİRNE,-

=============================================

Katil zanlıları 300 saatlik görüntüler incelenip yakalandı

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde, işyerinde bıçaklanarak öldürülen 30 yaşındaki Ümit Güler'in katil zanlılarının kimlikleri polisin 300 saatlik güvenlik kameralarını incelemesinin ardından belirlendi. Zanlılardan Mehmet B. Ergene İlçesi'nde Hüseyin A., ise İstanbul'da yakalandı.

Cinayet, geçen Aralık ayında Çorlu'nun Havuzlar Mahallesi, İsmetpaşa Bulvarı üzerindeki nalbur dükkanında meydana geldi. İdris Güler, işyerine gittiği oğlu Ümit Güler'in cansız bedeni ile karşılaşmış ve polise haber vermişti. Olaydan sonra polis ekipleri cinayetin çözülmesi için harekete geçerek, bölgede bulunan güvenlik kameralarına ait 300 saatlik görüntüleri saniye saniye inceledi. İnceleme cinayet zanlılarının Mehmet B. ile Hüseyin A., olduğu belirlendi. Polis, düzenlediği operasyonlarda Hüseyin A.'yı İstanbul'da, Mehmet B.'yi ise Tekirdağ'ın Ergene İlçesi'nde yakaladı.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan zanlılardan Hüseyin A., Ümit Güler'e dükkanından aldığı malzemelerden dolayı borcu bulunduğunu ve cinayeti de borcu için işlediğini söylediği öğrenildi. Hüseyin A., ise poliste susma hakkını kullandı. Emniyette soruşturmaları tamamlanan zanlılar, olası bir saldırıya karşı çelek yelekler giydirilerek adliyeye sevk edildi.

Görüntü Dökümü

--------------------------------

-Zanlıların çıkartılması

-Araçlara bindirilmeleri

-Delil torbaları

-Detaylar

Haber-Kamera:  Mehmet YİRUN/ÇORLU(Tekirdağ),-

==============================================

Siverek'te 2 ton sahte zeytinyağı ele geçti

ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde zabıta ekipleri tarafından 2 ton sahte zeytinyagı ele geçirildi.

Zabıta tarafından ilçe genelinde yapılan denetimde bir işyerinde sahte olduğu belirlenen 2 ton zeytinyağı ele geçirildi. Çeşitli karışımlarla elde edildiği belirtilen sahte zaytinyağlarına el konularak imha edilmek üzere Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli, vatandaşları bildikleri markaları tercih etmeleri yönünde uyarıp denetimlerin devam edeceğini söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------

Yağ tenekeleri

Tenekeleri kontrol eden zabıta ekibi

Yağ tenekelerinin taşınması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mehmet SEZGİN-ŞANLIURFA-DHA)

===========================================

DİSK Trakya Temsilcisi: Kıdem tazminatı gaspına karşı direneceğiz

EDİRNE'de 15-16 Haziran işçi direnişinin 47'inci yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılan DİSK Trakla Temsilcisi Salim Şen, "İş güvencesinin son kalesi kıdem tazminatının da yok edilmeye çalışılıyor. Hükümetin fon dayatmalarının kabul edilemez. Kıdem tazminatı hakkı gaspına karşı direneceğiz" dedi.

Edirne'de DİSK üyesi 50 kişilik grup 15-16 Haziran İşçi Direnişi Günü nedeniyle trafiğe kapalı Saraçlar Caddesi'nde basın açıklaması düzenledi. Yaklaşık 50 kişinin katıldığı ve polisin güvenlik önlemi aldığı etkinlikte konuşan DİSK Trakya Temsilcisi Salim Şen,

kıdem tazminatının fona devrine, OHAL uygulamalarına karşı susmayacaklarını söyledi. Şen, hükümetin kıdem tazminatının yok etmeye çalıştığını belirterek, "Taşeron işçiliği kaldırarak şirket işçilerine kadro vermeyi seçim vaadi yapan hükümet ipe un sermektedir.  işçiler bu vaatlerle oyalandı. İş güvencesinin son kalesi kıdem tazminatının da yok edilmeye çalışılıyor. Hükümetin fon dayatmalarının kabul edilemez. Kıdem tazminatı hakkı gaspına karşı direneceğiz" dedi.

Salim Şen, 2016 yılında 56'sı çocuk 1970 kişinin iş cinayetlerinde yaşamını yitirdiğini belirterek, "Bu ülkede işsizlik 7 milyona ulaştı. İşsizlik fonu ise patronlara peşkeş çekiyor. Bu ülkede KHK'lar ile haklarında hiçbir yargı kararı bulunmayan kamu çalışanları ve kayyum atanan belediyedeki işçiler hukuk dışı biçimde işlerinden edildi. Gidecek mahkemeleri bile yok. Bu ülkede grev kararı Bakanlar Kurulu kararı ile kaldırıldı. Bu ülkede sadece emek alanının değil, doğanın da sermayenin yağmasının hedefi oldu. Ormanlara, derelere, zeytinliklere göz dikildi. OHAL'in kaldırılmasını istiyoruz" dedi.

Görüntü Dökümü

---------------------------------

Sendikacıların alanda toplanması

Selim Şen'in açıklaması

Kalabalık slogan atması

Genel detay görüntüler

Haber-Kamera: Ali Can ZERAY/EDİRNE,

===========================================

Suriyeli Türkmenlere 30 TIR'lık yardım

ÜLKÜ Ocakları tarafından başlatılan kampanya kapsamında yurt genelinde toplanan 30 TIR dolusu gıda malzemesi, Kilis'ten Türkmenlere ulaştırılmak üzere Suriye'ye gönderildi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından başlatılan kampanya ile yurt genelinde toplanan 30 TIR dolusu gıda malzemesinin Suriye'deki Türkmenlere gönderilmesi için Kilis'in Elbeyli İlçesi'nde tören düzenlendi. Törende konuşan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Suriyeli Türkmenlere yardımda bulunmayı sürdüreceklerini belirterek, "6 yıllık savaş süresi içerisinde yüz binlerce insan maalesef hayatını kaybetti. Özellikle soydaşlarımız, dindaşlarımız, alçakça, kahpece katledilmiştir. MHP Genel  Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatı ile himayelerinde yaklaşık 3 haftadır devam ettirdiğimiz yardımları, çok şükür tamamlamış durumdayız. 30 TIR yardım malzemelerinin hepsi gıda malzemesi olarak hazırlanmıştır. Gerçekten bu yardım malzemelerini içerisinde sadece gıda veya su gibi buna benzer malzemeler yoktur. Burada Türk milletinin hüznü, büyük Türk milletinin sevgisi, bağlılığı, inancı, muhabbeti ve samimiyeti vardır" dedi.

Konuşmaların ardından dua edildi ve TIR'lar Suriye'ye gönderildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------------

Malzemelerin bulunduğu TIR'lar

Olcay Kılavuz'un konuşması

TIR'ların hareket etmesi

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Reşit ÇELEBİOĞLU-KİLİS-DHA)

============================================

Yavru köpekler taş ocağına terk edildi

RİZE'de köy ve mahallelerden toplandığı sanılan çok sayıda yavru köpek eski bir taş ocağına terk edildi.

Merkeze bağlı Zincirliköprü Köyü'nde eski bir taş ocağına yaklaşık 30 yavru köpek terkedildi. Köy ve mahallelerden toplandığı sanılan yavru köpekler, taş ocağındaki birkaç küçük kulübeye bırakıldı. Aç kalan ve karayoluna çıkan bazı yavru köpekler araçların altına kalarak can verdi.  Yiyecek bulamayan yavru köpekler taş ocağında yaşam mücadelesi veriyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Yavru köpeklerin detayları

Taş ocağı detayları

Detaylar

Haber-Kamera: Muhammet KAÇAR RİZE-

=============================================

Otomobilde 5 kilo esrar ele geçirildi

SİVAS'ın Gürün ilçesinde jandarma ekiplerinin yaptığı denetimler sırasında durdurulan otomobilde yapılan aramada 5 kilo 925 gram esrar ele geçirildi.

Sivas İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gürün ilçesi, Yazyurdu köyü yakınlarında Malatya-Kayseri D-300 Karayolu üzerinde yol kontrol ve arama çalışması yaptı. Uygulamada Diyarbakır'dan İstanbul'a gitmekte olan otomobilde yapılan aramada, aracın bagaj döşemeleri altına gizlenmiş vaziyette toplam 5 kilo 925 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.

Görüntü Dökümü:

-Operasyon görüntüsü

-Dedektör köpeğin uyuşturucuyu bulması

-Döşeme altından çıkan esrar

Haber: SİVAS,

=============================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İhsan Yıldırım Salim Şen İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title