Haberler

Dha Yurt Bülteni - 18

Gelinini vuran kayınpeder ve oğlu adliyeye sevk edildi (2)

GELİNİNİ VURAN KAYINPEDER TUTUKLANDI

İZMİT'te oğlu ile tartışan gelini Remziye Kanyılmaz'ı sokak ortasında vurduğu iddia edien kayınpeder Mehdi Kanyılmaz sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken oğlu Aladdin Kanyılmaz ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber: Alişan KOYUNCU / İZMİT - Kocaeli,

=========================================

HDP'li Altan Tan'a 2 yıl hapis cezası

HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, 2012'de Şanlıurfa'daki nevruz etkinliğinde yaptığı konuşmadan dolayı hakkında 4'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan davada 2 yıl hapis cezası çarptırıldı. Mahkeme cezayı erteledi.

Şanlıurfa 4'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde, HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan'ın, 21 Mart 2012 tarihinde kentte düzenlenen nevruz etkinliğinde yaptığı konuşmasından dolayı 'Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek' suçundan fezleke hazırlandı. Milletvekili dokunulmazlığının kaldırılmasının ardından açılan davada mahkeme, duruşmaya katılmayan Tan'a 2 yıl hapis cezası verip hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

Haber: Ali LEYLAK / Şanlıurfa,

=========================================

Minik Irmak'ın dehşet saçan babası hakim karşısında

MANİSA'nın Alaşehir İlçesi'nde, 4 yaşındaki kızı Irmak Kupal'ın tecavüze uğrayıp öldürülmesinin acısını yaşarken cinnete getirip, eşi Suriye Kupal (27) ve kızı Ayşe Kupal'ı (10) defalarca bıçaklayarak öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan Bilal Kupal'ın (44), iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Duruşmada, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile ifade veren tutuklu sanık Bilal Kupal, eşinin karnındaki bebeğin kendisinden olmadığını söylemesi üzerine kendini kaybettiğini söyledi.

Alaşehir'de gündelik işlerde çalışan Suriye Kupal ve Bilal Kupal çiftinin, Menderes Mahallesi Elmadağ Caddesi 2 Sokak'taki evlerinin önünde oynayan kızı 4 yaşındaki Irmak Kupal, geçen yıl 14 Ekim'de ortadan kayboldu. Arama çalışmalarına rağmen küçük Irmak bulunamadı. Baba Bilal Kupal'ın şüphelendiğini söylediği Himmet Aktürk, katıldığı televizyon programında suçunu itiraf etti, küçük kızı tecavüz edip öldürdüğünü ve gömdüğünü söyledi. Kamuoyunu şoke eden itiraftan sonra Himmet Aktürk'ün gösterdiği bölgede 3 gün arama yapıldı. Evine 2 kilometre uzaklıkta ilk olarak Irmak'ın ayakkabıları, ardından da üzüm bağı içerisinde cesedi bulundu. Irmak, kentte gözyaşları içinde toprağa verildi. Himmet Aktürk ise 'canavarca hisle öldürmek' suçundan tutuklandı. Hakkında Alaşehir Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılan Aktürk, ağırlaştırılmış müebbet hapis ile 51 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

EŞİ VE KIZINI ÖLDÜRÜP, İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU

Bu acı olayın ardından aileye psikolojik destek verilirken, sanığa ise tepki gösterildi. Herkes sanığın yargılandığı davanın sonucunu beklerken, kentten gelen çifte cinayet haberi bir kez daha herkesi sarstı. Manisalı bir işadamı tarafından ailenin, Irmak'ın acısını bir nebze de olsa unutması ve o çevreden uzaklaşması için hediye ettiği Fatih Mahallesi'ndeki evde geçen 21 Şubat'ta saat 04.00'de meydana gelen olayda Bilal Kupal, hamile olan eşi Suriye Kupal ve 10 yaşındaki kızı Ayşe Kupal'ı bıçaklayarak öldürdü. Bilal Kupal daha sonra, olayda kullandığı aynı ekmek bıçağıyla kendisini bileklerinden, karnından ve bacaklarından yaralayarak intihar girişiminde bulundu. Yaraları yüzeysel olan Bilal Kupal, Alaşehir Devlet Hastanesi'ne tedavisinin ardından tutuklandı. Eşini 20, kızını ise 8 bıçak darbesiyle öldüren Bilal Kupal hakkında, Alaşehir Ağır Ceza Mahkemesi'nde, gebe olan eşini ve çocuğunu kasten öldürmek suçlarından iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

"KARNINDAKİ BEBEĞİN BENDEN OLMADIĞINI SÖYLEYİNCE KENDİMİ KAYBETTİM"

Davanın bugün yapılan ilk duruşmasına öldürülen Suriye Kupal'ın babası Bekir İlgaz, İlgaz'ın avukatı Erdem Keleş, sanık avukatı Fatma Kocataş ve tanıklar katıldı. Tutuklu sanık Bilal Kupal ise duruşmaya getirilmeyip, SEGBİS ile ifadesine başvuruldu. Kupal, ifadesinde eşinin uyurken kendisini öldürmek istediğini ileri sürüp, "Tam bıçağı saplayacağı sırada uyandım. Daha sonra eşimle tartıştık. Balkona çıkmıştım. Eşim kapıyı kilitledi. Ben de balkonda bulunan kürekle kilidi kırıp, içeri girdim. Kızımın odasına geçmiş. O kapıyı da kilitlemişti. Onun kilidini de kürekle açtım. Sonra divanın üzerine oturup, konuştuk. Eşim karnındaki çocuğun bana ait olmadığını, ikimizden birisinin ölmesi gerektiğini söyledi. Ben de 'Sen hastasın. Babana haber verip, seni doktora götüreceğim' dedim. Hayır, 'Ben deli miyim? Doktora gitmeyeceğim' diye karşılık verdi. Ben de o zaman, 'Niye birimiz ölüyor' deyip, yatak odasına gittim. Buradaki eşyaları üst üste yığdım, mutfaktaki çiçek yağlarını üzerine döktüm. Banyoda benzin vardı, onu da boşaltıp, eşyaları ateşlemek istedim. Ancak, çakmak ateş almadı. Tam o sırada komşulara da zarar vereceğimizi düşünüp, yakmaktan vazgeçtim. Daha sonra salona döndüm. Eşimle yine tartıştık. Bu kez mutfağa gidip, kasap bıçağını aldım. Eşime rastgele birkaç kez salladım, sonrasını hatırlamıyorum. Kızım Ayşe ikimizin arasına girmiş, diğer olup biteni hatırlamıyorum. Eşim telefonla sık sık konuşur, telefonu sessiz veya titreşimde tutardı. Karnındaki bebeğin benden olmadığını söyleyince kendimi kaybettim" dedi.

Öldürülen Suriye Kupal'ın babası Bekin İlgaz'ın avukatı Erdem Keleş, sanığın eşi ve kızını olayı planlayarak öldürdüğünü iddia ederken, sanık avukatı Fatma Kocataş ise ailenin kızları Irmak'ın öldürülmesinden sonra travma geçirdiklerini, sanığın akli dengesinin yerinde olup, olmadığının tespiti için rapor alınmasını istedi. 4 saat süren duruşmada, dört kişi de tanık olarak dinlendi.

Mahkeme Başkanı Remziye Güldür, tarafların dinlenmesinin ardından sanık Bilal Kupal'ın akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespiti için rapor alınmasına, öldürülen Suriye Kupal'ın telefon kayıtlarının istenmesine, anne karnında öldürülen cenin ile Bilal Kupal'ın DNA'larının kontrol edilmesine karar verip, duruşmayı erteledi.

"ALDATMA BİR CİNAYET SEBEBİ DEĞİLDİR, OLSA OLSA BOŞANMADA KUSURDUR"

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Başkanı Sema Hasgör, duruşma çıkışında yaptığı açıklamada, iyi halin bir zorunluluk olduğunu ve indirim sebebi olamayacağını düşündüklerini belirtip, "Aldatma bir cinayet sebebi değildir, olsa olsa boşanmada kusurdur. Kadın katillerinin en ağır şekilde cezalandırılıp, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesini, indirimlerden faydalanılmamasını istiyoruz. Sanığa en ağır cezanın verilmesini istiyoruz" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------------------------

-Öldürülen Suriye Kupal ve kızı Ayşe Kupal'ın fotoğrafı

-Tutuklu sanık Bilalh Kupal'ın fotoğrafı

-Avukat Erdem Keleş'in açıklaması

-Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Başkanı Sema Hasgör'ün konuşması

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Nurettin DOĞAN / ALAŞEHİR (Manisa),

====================================

Maliye Bakanı Ağbal'dan Silopi'de başsağlığı ziyareti

MALİYE Bakanı Naci Ağbal, geldiği Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde, panzer kazasında 2 çocuğunu kaybeden baba Mesut Yıldırım'ı ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.

Helikopter ile Silopi'deki 172'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı'na gelen Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Ak Parti Genel başkan Yardımcısı Öznur Çalık'ı, AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, Antalya İl Başkanı Avukat Rıza Sümer, Şırnak Valisi Ali İhsan Su'yu, Silopi Kaymakamı Savaş Konak karşıladı. Bakan Ağbal ve beraberindekiler, buradan 4 Mayıs'ta zırhlı polis aracının evlerine çarpması sonucu hayatını kaybeden Muhammet (7) ve kardeşi Furkan Yıldırım'ın (6) ailelerini ziyaret etti. Bakan Akbal, baba Mesut Yıldırım ile bir süre sohbet ederek başsağlığı dileklerinde bulundu. Ailenin ikiz kız çocuklarıyla ilgilenen Bakan Ağbal, ailenin sıkıntılarının devlet tarafından giderileceğini söyledi.

Çıkışta aile ziyareti yaptığını ve başsağlığı dileklerinde bulunduklarını ifade eden Bakan Ağbal, ailenin son derece metanetli olduğunu belirterek, "Devlet olarak, hükümet olarak ailemizin yanındayız. Kendilerinin her türlü üzüntüsünü bizde bu anlamda paylaşıyoruz. Ne gerekiyorsa bu konuyla ilgili gerekenleri sonuna kadar Vilayetimizde bizlerde yapıyoruz" dedi.

Bakan Ağbal, aracına binmeden önce kendisini kapıda bekleyen çocuklara da top hediye ettikten sonra AK Parti Silopi İlçe binasına geçti. Burada AK Partililer, Bakan Ağbal için uzun bir karşılama kuyruğu oluşturdu. Bakan Akğbal, herkesin tek tek elini sıktıktan sonra ilçe binasına geçti. AK Parti Silopi İlçe Başkanı Fatih Bilen, Bakan Ağbal'a yöresel kilim hediye etti. Bakan Ağbal ve beraberindekiler, daha sonra parti binası bahçesinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Burada AK Partililer'e hitaben bir konuşmaya yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık da gönülleri yapmaya geldiklerini belirterek, "Gönülleri yapmaya geldik. Gönülleri yıkmaya gelenlere siz gerekli cevabı verdiniz. Gönül köprülerini yıkmak isteyenlere gereken cevabı verdiniz. Terör örgütlerine gereken cevabı verdiniz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Şırnak'ta düzenlenecek iftar programına katılmak üzere Bakan Ağbal ve beraberindekiler ilçeden ayrıldı.

Görüntü Dökümü

-------------------------------

-Bakanın Yıldırım ailesine yaptığı ziyaret

-Aile ile görüşmesi

-Çocuklar ile konuşması

-Çocuklara top dağıtılması

-Maliye Bakanı Naci Akbal'ın açıklaması

-Ak Parti ilçe binasında bekleyen kuyruk

-Bakanın tokalaşması

-Bakana kilim hediyesi

-AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık'ın konuşması

-Genel ve detaylar

Haber-Kamera: Mehmet Selim YALÇIN/SİLOPİ (Şırnak), -

====================================

Arkadaşının oynadığı tabancanın ateş almasıyla vurulup öldü

GAZİANTEP'te 21 yaşındaki İ.T.'nin otomobilde oynadığı tabancanın kazaen ateş almasıyla göğsünden vurulan 21 yaşındaki Metin Kabakoğlu hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, akşam saatlerinde Şahveli Mahallesi'nde meydana geldi. Birlikte 27 AB 109 plakalı otomobilde oturan ikiliden İ.T., iddiaya göre oynadığı tabanca kazaen ateş aldı. Tabancadan çıkan kurşun, İ.T.'nin yanında oturan Metin Kabakoğlu'nun göğsüne isabet etti. İ.T., arkadaşı Kabakoğlu'nun otomobille Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Acil serviste tedaviye alınan Kabakoğlu, doktorların çabasına karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kazaen arkadaşının ölümüne yol açan İ.T., daha sonra otomobili Eyüpoğlu Mahallesi'ndeki Harap Mescit Sokak'a bırakıp kaçtı. Otomobilin izine ulaşan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, İ.T.'yi Akyol Mahallesi'nde yakaladı. Gözaltına alınan İ.T., sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülürken, ruhsatlı olup olmadığı bilinmeyen tabancaya el konuldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------------

Otomobilde yapılan inceleme

Güvenlik şeridi

Polis ekipleri

Genel ve detay görüntüler

Haber: Metin Faruk TAMER-Kamera: Ahmet ÖZER GAZİANTEP-DHA)

=====================================

Silifke'ye şehit ateşi düştü (2)

ŞEHİT ASKERİN CENAZESİ SİLİFKE'DE

Batman'ın Kozluk İlçesi'nde 9 Haziran'da PKK'lı teröristlerin uygulama noktasında yaptıkları bombalı araçlı saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş Ali Gülnar'ın cenazesi Silifke Şehir Stadyumu'na askeri helikopter ile getirildi. Şehidin cenazesini Kaymakam Şevket Cinbir, protokol üyeleri ve ailesi tarafından karşılandı. Şehidin annesi Döne, babası Halil ve eşi Dilber gözyaşlarına boğulurken, yakınları da feryat etti. Şehidin cenazesi yarın  Sayağzı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Görüntü Dökümü

--------------------------

Şehit Uzman Çavuş Ali Gülnar'ın naaşının Silifke Şehir Stadına helikopterle getirilmesi

Şehit Uzman Çavuş Ali Gülnar'ın yakınları tarafından karşılanması

Haber-Kamera: Mehmet OKUR/ SİLİFKE,(MERSİN),

=====================================

Gülmen ve Özakça için gökyüzüne 100 balon bıraktılar

EĞİTİM Sen Kocaeli Şubesi, KHK ile görevlerinden ihraç edilen Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın açlık grevine girmesinin 100. Günü nedeniyle gökyüzüne 100 adet beyaz balon bıraktı.

Sabri Yalım Parkı'nda Eğitim Sen Kocaeli Şubesi, Kanun Hükmünde Kararnameyle (KHK) görevlerinden ihraç edilen akademisyen Nuriye Gülmen ve ilkokul öğretmeni Semih Özakça'nın açlık grevinde 100. Güne girmesi nedeniyle gökyüzüne 100 adet beyaz balon uçurdu.

İzmit Sabri Yalım Parkı"nda açıklama yapan Eğitim Sen üyelerine siyasi partilerin temsilcileri ve sivil toplum örgütlerinin üyeleri de destek verdi. Üyeler, üzerinde Gülmen ve Özakça'nın karikatürü bulunan 'Yaşatacağız, biz kazanacağız' yazılı pankart taşıdı.

Açıklama yapan Eğitim Sen Kocaeli Şube Başkanı Hicran Turan, hükümetin politikalarını eleştiren ve muhalif duruş sergileyen herkesin baskı ve tehditle karşılaştığını belirterek, "Türkiye her geçen gün daha fazla haksızlığa, hukuksuzluğa ve zorbalığa sahne oluyor. Muhalefet partilerinin başkanları ve milletvekilleri, gazeteciler, belediye başkanları, akademisyenler, sanatçılar, öğrenciler, emekçiler, kadınlar, gençler kısaca hükümetin politikalarını eleştiren ve muhalif duruş sergileyen herkes çeşitli düzeylerde baskı ve tehditle karşılaşıyor." dedi.

Herkesi sindirmek istediklerini söyleyen Turan konuşmasını söyle sürdürdü:

"Çünkü herkesi susturmak ve sindirmek istiyorlar. Muhalif ekranların karartılması, derneklerin, gazete ve dergilerin kapatılması, sosyal medyadaki eleştirel ifadelere dahi dava açılarak sosyal medya hesaplarının kapatılması iktidar sahiplerinin hakikatin gücü karşısında kapıldığı korkuyu gösteriyor. Dolayısıyla sadece muktedire yakın olmayı kendine bir vasıf olarak görenlerin konuşmasını, 'Ver mehteri ' şovlarıyla toplumu sığ bir ideolojik propagandayla teslim almayı arzuluyorlar. Irkçılık yaparak, dini duyguları sömürerek iktidarlarını korumak istiyorlar." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından 100 balon gökyüzüne bırakıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------

-Açıklamalar

-Balonların gökyüzüne bırakılması

HABER: Çağla DAŞCI/İZMİT(Kocaeli)-

=====================================

Hırsızlık için girdiği trafoda elektrik çarptı, ağır yaralandı

MERSİN'de, hırsızlık amacıyla trafoya girdiği öne sürülen 22 yaşındaki Habib G., elektrik çarpması sonucu ağır yaralandı.

Olay, merkez Akdeniz İlçesi Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi eski binasında meydana geldi.

Hırsızlık amacıyla geldiği sanılan Habib G., yanına aldığı pense ve anahtar ile trafo içerisine girdi. Bakır teli kesmek için hamle yaptığı sırada elektrik akımına kapılan Habib G., bir anda yere yığıldı. Trafo içerisinden gelen patlama sesi ile birlikte olay yerine giden vatandaşların trafo içerisinden sesler geldiği ihbarı üzerine, olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevkedildi. İtfaiye ekipleri, içeride vücudu büyük oranda yanmış olan genç ile karşılaştı.

Bulunduğu yerden kurtarılan genç, sağlık ekiplerine teslim edildi. Ağır yaralı Habib G., Mersin Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Görüntü Dökümü

--------------------------------

İtfaiye ekiplerinin trafoyu açması

Ekiplerin Habib Geldi'yi bulması

Habib Geldi'nin bulunduğu yerden kurtulması

Habib Geldi'nin sedye ile taşınması

Ambulansa alınırken

Trafo içerisindeki malzemelerden görüntüler

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: İbrahim MAŞE/MERSİN,

=====================================

Niksar'a dönen komandolar çiçeklerle karşılandı

TOKAT'ın Niksar ilçesinde konuşlu Köklüce Jandarma Komando Taburu, 3 aydır görev yaptıkları Ağrı'dan ilçeye dönüşte davul zurna ve çiçeklerle karşılandı.

Geçici görevle 3 aydır Ağrı'da görev yapan Köklüce Jandarma Komando Taburu'nun ilçeye dönüşü nedeniyle tören düzenlendi. Törene, Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Tokat İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Erdinç İnel, ilçe protokolü ile vatandaşlar katıldı. Görevden dönen Köklüce Jandarma Komando Taburu, sevgi gösterileri ve alkışlarla karşılandı. Ayrıca evli ve nişanlı olan komandolar eşleri ve nişanlıları tarafından karşılandı. Karşılanmada duygulu anlar yaşandı.  İlçe protokolü komandolara çiçek takdim etti. Ardından Tabur Komutanı Yarbay Haydar İrban, askerlere komando yemini ettirdi. Törende konuşan Belediye Başkanı Özdilek Özcan, "Bedr'in aslanları,  Mehmetçiklerimiz memleketinize, yuvanıza hoş geldiniz. Allah sizlerden razı olsun. Biz 3 ay önce sizleri buradan uğurlamıştık. Dualarla uğramıştık, bugün de sizleri dualarla karşıladık. Rabbim bu memleket üzerinde oyun oynayanlara fırsat vermesin" şeklinde konuştu.

ŞEHİT DOĞAN'IN AKRABALARI DA TÖRENE KATILDI

Karşılama törenine, 25 Mayıs 2017 tarihinde Ağrı-Van sınırında Tendürek dağında çıkan çatışmada şehit olan 24 yaşındaki Uzman Çavuş Abuzer Doğan'ın Niksar'da ikamet eden  Kayınpederi  İlyas Yılmaz ve Kayınvalidesi Ayşe Yılmaz da katıldı. Şehit Doğan'ın silah arkadaşları İlyas ve Ayşe çiftinin elini öperek başsağlığında bulundu. Şehit Doğan'ın kayınpederi İlyas Yılmaz, "Askerler döndüğü için çok mutluyum. Sadece yavrum Abuzer gelemediği için çok üzgünüm. Ama vatan sağ olsun. Geri kalan çocuklarımız sağ sağlam geldi. Bugün arkadaşlarını karşılamayı istedim. O gelmese de onlar ile gurur duyuyorum. Çünkü onlar da benim evladım" dedi.

Törende komandolar için kurban kesildi, dualar edildi.

Görüntü Dökümü:

--------------------------

-Programdan görüntüler

-Askerlerin çiçeklerle karşılanması

-Konuşmalar

-Askerlerin yakınlarıyla hasret gidermesi

-Askerleri karşılayan şehit yakınları

Haber-Kamera: Fatih YILMAZ/NİKSAR, (Tokat),

=============================================

TIR dorsesinde kaçak sigara operasyonu

İZMİR'de Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, durdurdukları TIR'ın dorsesinin taban kısmında 15 bin 300 paket kaçak sigara ele geçirdi, bir kişi gözaltına alındı.

Sigara kaçakçılığına karşı önlem alan Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Buca'da, otoyol girişinde şüphe üzerine durdurdukları TIR'da arama yaptı. TIR'ın dorsesindeki aramalar sırasında, taban bölümündeki tahta altına gizlenmiş 15 bin 300 paket kaçak sigara ele geçirildi. TIR şoförü C.K. (28), gözaltına alındı. Hakkında yasal işlem yapılan C.K., Cumhuriyet Savcılığı'nca serbest bırakıldı.

Ele geçirilen kaçak sigaraların piyasa değerinin yaklaşık 107 bin TL olduğu, operasyonla 88 bin 500 TL'lik kamu zararının önlendiği belirtildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------------------------

TIR'da yapılan aramadan polis kamerası görüntüsü

Haber-Kamera: İZMİR,

=======================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Naci Ağbal Ak Parti Silopi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli?
title