Haberler

    Trabzonspor'da Fernando Torres Çılgınlığı!

    50. yılda hedefi mutlak şampiyonluk olan Trabzonspor transfer çalışmalarını dört koldan sürdürüyor.

    Geçtiğimiz sezonu 51 puanla 5. sırada tamamlayan Trabzonspor'da işler ilk yarıda istenildiği gibi gitmedi. Sezonun ikinci yarısında yaptığı transferlerle ve yeni stadyumla birlikte ivme yakalayan Bordo-Mavililer ligde 10 hafta boyunca kaybetmedi. Özellikle ikinci yarıda Beşiktaş'tan transfer edilen Olcay Şahan ligin ikinci yarısına damga vurdu.

    50. yılda hedefi mutlak şampiyonluk olan Trabzonspor transfer çalışmalarını dört koldan sürdürüyor. Bordo-Mavili yönetim transferde hız kesmezken Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın önceki gün sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştığı, "Sizden korkulur : )) Trabzon,how are you?" tweeti Bordo-Mavili taraftarları heyecanlandırdı.

    Ajansspor'un haberine göre, Gelecek sezon da Ersun Yanal ile devam edecek olan yönetim Yanal'ın raporu doğrultusunda çalışmalarını devam ettiriyor.

    Yerli transferinde ise; Trabzonspor, geçen sezon Eskişehirspor'da forma giyen Kamil Ahmet Çörekçi ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

    Bordo-Mavililer yabancı transferinde ise; İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo'nun formasını terleten Theo Bongonda 1 yıllığına kiraladı. Trabzonspor bu transfer için 400 bin Euro ödeyecek.

    İç transferde de oyuncularla masaya oturan yönetim, kaleci Esteban'ın sözleşmesini 2 yıl uzattı. Bordo-Mavililer, Esteban'a sezonluk 700 bin Euro ödeyecek.

    Yıldız oyuncu transferi için düğmeye basan Trabzonspor, İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid formasını terleten İspanyol yıldız Fernando Torres için girişimlerini başlattığı iddia edildi ama işin aslı sonra ortaya çıktı.

    Trabzonspor ile ismi anılan Torres daha önce ülkemizde Beşiktaş ve Galatasaray ile de sık sık anılmıştı.

    Atletico Madrid ile sözleşmesini bir yıl daha uzatan Torres'in, Trabzonspor ile sosyal medyada adının anılması şaşkınlık yarattı. Tores sezon sonunda Meksika takımı Queretaro'nun teklfini de reddetmişti.

    Bu sezon 21'i ilk 11, 45 karşılaşmada Atletico Madrid formasını terleten 33 yaşındaki santrfor, 10 gol ile 6 asist kaydetti.

    Marca gazetesinin görseli ile paylaşılan görselde Trabzonspor'un Tores'e yıllığı 3.4 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi. Ancak bu görseldeki haber Marca'nın web sitesinde yer almadığı görüldü.

    Sosyal medyada bu transfer haberinin Trabzonsporlu taraftarları heyecanlandırmak için yapıldığı ortaya çıktı.

    Diğer yandan bu haberin paylaşılmasının ardından Bordo-Mavili camiaya yakın isimlerinin ise; Marca haberi gerçek değil ancak Tores ile ilgili girişimler doğru şeklinde mesajlar paylaştıkları görüldü.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Atletico Madrid Fernando Torres Trabzonspor Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title