Haberler

CHP'nin "Adalet Yürüyüşü"nde Vatandaş Kalp Krizi Geçirdi, Hayati Tehlikesi Var

Güncelleme:

CHP'nin 'Adalet Yürüyüşü'ne katılan 69 yaşındaki Hasan Tatlı, 70 dakikalık yürüyüş sonrası verilen molada kalp krizi geçirdi. Ambulans ile Ankara'ya sevk edilen Tatlı'nın hayati tehlikesi sürüyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Ankara'dan Adalet Yürüyüşü'ne katılanlar arasında bulunan 69 yaşındaki Hasan Tatlı adlı vatandaş, 70 dakikalık yürüyüş sonrası verilen mola sırasında kalp krizi geçirdi. Yolad ve hstanede birkaç kez kalbi duran Tatlı, acil serviste kalp masajı ile hayata döndürülerek yoğun bakımda tedaviye alındı.

MOLADA KALP KRİZİ GEÇİRDİ, YOĞUN BAKIMDA TEDAVİYE ALINDI

Adalet Yürüyüşü'nün 4'üncü gününde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı kısa basın toplantısından sonra sabah 09.20'de yürüyüşe başlandı. Grup, yaklaşık 70 dakika yürüdükten sonra saat 10.30 sıralarında Kahramankazan"da Kurtboğazı sınırları içerisinde İğdir Mahallesi yol kavşağında mola verildi. Bu sırada 69 yaşındaki SGK emeklisi olan Hasan Tatlı adlı vatandaş, arkadaşlarının arasında otururken fenalalıp, geriye düştü. Bu sırada olay yerinde bulunan 112 ekibi ambulansında ilk müdahale yapıldıktan sonra Kahramankazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yolda ve hastanede birkaç kez kalbi duran Hasan Tatlı, Acil Servis'te kalp masajı yapıldıktan sonra Yoğun Bakım ünitesine alınarak tedaviye alındı. Nüfusa kayıtlı yeri Kayseri olan ve Ankara'da oturan Hasan Tatlı'nın yoğun bakıma alındı. CHP Ankara Milletvekilleri Necati Yılmaz ve Murat Emir ile İstanbul Milletvekili Ali Şeker Tatlı'nın başından ayrılmadı. Tatlı, yoğun bakımdan alınarak ambulans ile Ankara'ya sevk edildi.

MİLLETVİKİLİ EMİR: HAYATİ TEHLİKESİ VAR

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Hasan Tatlı'nın Ankara'ya sevk edilmesinden sonra Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi önünde yaptığı açıklamada, "Hasta aniden kalp krizi geçiriyor, yere yığlıyor o sırada. Hemen arkadaşlar Kazan Devlet Hastanesi'ne intikal ettiriyor. Kalp krizi, enfaktrüs geçiriyor, kalbi tamamen durmuş durumda. Ama sonrasında doktorların müdahalesiyle 7-8 defa geri dönüyor. ve şu anda tıbbmı tedavisi devam etiyor.Kroner yoğun bakım gerektiren bir hastane için Ankara'daki daha büyük bir hastaneye sevk edildi. Hayati tehlikesi var. Durumu son derece kritik. çünkü yaklaşık bir saat geri döndürme süreci oldukça kritik bir süredir ve umuyoruzki iyileşecek" dedi.

ÖLDÜĞÜ İDDİA EDİLMİŞTİ

Olayla ilgili olarak ilk gelen bilgilerde, CHP'nin yürüyüşüne katılan bir partilinin fenalaşarak hayatını kaybettiği iddia edilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title