Haberler

Dha Yurt Bülteni-7

PKK/PYD, sivillere topçu atışıyla saldırdı: 4 ölü, 20 yaralı SURİYE'nin Tall Rıfat güneyinde bulunan terör örgütü PKK/PYD tarafından Mare bölgesindeki sivillere yönelik 2 topçu atışında aynı aileden 4 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.

PKK/PYD, sivillere topçu atışıyla saldırdı: 4 ölü, 20 yaralı

SURİYE'nin Tall Rıfat güneyinde bulunan terör örgütü PKK/PYD tarafından Mare bölgesindeki sivillere yönelik 2 topçu atışında aynı aileden 4 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.

Tall Rıfat güneyindeki terör örgütü PKK/PYD mensupları, gece saatlerinde Mare'deki sivillere topçu atışıyla saldırdı. Kent merkezine isabet eden 2 topçu atışı sonucu aynı aileden 4 sivil yaşamını yitirirken, 20 kişi de yaralandı. Yaralılar bölgedeki hastaneler ile Kilis Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Görüntü Dökümü

---------------------------

Haber GAZİANTEP, -

==========================================

Ordu'da şehit Uzman Çavuş Tiken'i 10 bin kişi uğurladı

HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi'nde Pkk'lı teröristlerin yerleştirdiği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan 24 yaşındaki piyade uzman çavuş Onur Tiken'i, Ordu'nun Çatalpınar İlçesi Stadyumu'nda yaklaşık 10 bin kişi son yolculuğuna uğurladı. Babalar Günü'nde şehit oğlunu uğurlayan acılı baba Alaattin Tiken'in feryatları ise yükseldi.

Şehit uzman çavuş Onur Tiken için memleketi Ordu'nun Çatalpınar İlçe merkezindeki stadyumda düzenlenen törene Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, şehit babası Alaattin, annesi Esma Tiken ile kardeşleri, yakınları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, polis ve askeri erkan ile yaklaşık 10 bin kişi katıldı.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, oğulları şehit olan Esma ve Alaattin Tiken çiftine taziyede bulundu.

EN ACI BABALAR GÜNÜ

Babalar Günü'nde şehit oğlunu son yolculuğuna uğurlayan Alaattin Tiken, "Ah canım yavrum, beni bırakıp nereye gidiyorsun, beni de götür canım oğlum" diyerek ağlayıp gözyaşı döktü. Oğlunun tabutuna sarılan anne Esma Tiken ise, "Yavrum beni de götür, yavrum beni bırakıp gitme, seni böyle mi karşılayacaktım?" diyerek feryat etti. Esma ve Alaattin Tiken çifti oğullarının tabutuna sarılarak ağladı.

Şehidin fotoğrafını taşıyan nişanlısı Aslı İbaç da sürekli gözyaşı döktü. Üç yıllık uzman çavuş olan şehit Onur Tiken'in, babasının evinin üzerine kat çıkmak için inşaata başladığı ve evin ağustos ayında tamamlanmasının ardından düğün yapmayı planladığı belirildi.

Ailenin 5 çocuğundan en küçüğü olan şehit uzman çavuş Onur Tiken'in, mayıs başında Ordu'ya ablasının düğününe geldiğinde nişanlısı Aslı İbaç ile köyde evlerinin önünde çektirip sosyal medyada 'Aşk ve mutluluk' notuyla paylaştığı fotoğrafı da albümde hatıra olarak kaldı.

Şehit uzman çavuş Onur Tiken'in cenazesi, öğleyin kılınan namaz ardından Çatalpınar İlçesi Ortaköy Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Görüntü Dökümü:

----------------

-Şehidin cenaze namazı kılınırken görüntüsü

-Anne, baba ve nişanlısı tabutun başında ağlarken görüntüsü

-Nişanlısı çerçeveli fotoğraf elinde görüntüsü

-Şehit babasının tabutun başında ağlarken, tabuta sarılırken görüntüsü

-Numan Kurtulmuş'un şehit ailesine taziyede bulunurken görüntüsü

-Cenazeden detay görüntü

Haber-Kamera: Nedim KOVAN / ORDU

=====================================

İzmir'den başlayan adalet yürüyüşü Manisa'da devam etti

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından Ankara'dan yola çıktığı 'Adalet Yürüyüşü'ne destek için CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından başlatılan yürüyüş ikinci günde, yaklaşık 400 kinin katılımıyla Manisa'da sürdü. Manisa'da partililer tarafından karşılanan kalabalık, kent merkezinde sloganlar eşliğinde yaklaşık 5 kilometre yürüdü. Yürüşe destek veren CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'da akşam yemeğinin ardından rahatsızlanan askerler için adalet istedi.

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'na yargılandığı MİT TIR'ları davasında 25 yıl hapis cezası verilip, tutuklanmasından sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ'lu, geçen 15 Haziran'da Ankara'daki Güvenpark'tan 'Adalet yürüyüşü' başlattı. CHP İzmir İl Başkanlığı'nda yapılan ilçe başkanları toplantısında da bu yürüyüşe destek kararı alındı. CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları üyeleri, partililer, dün (cumartesi) saat 10.00'da Alsancak Cumhuriyet Meydanı'ndan yürüyüşe başladı. CHP'liler, dün ilk etabı Bornova ilçesi çıkışında tamamladı. CHP'li yaklaşık 400 kişilik grup, bu sabah da araçlarla Manisa'ya geldi. CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven ve beraberindekiler, Manisa girişinde CHP Manisa İl Başkanı Halil Tokul tarafından karşılandı. Buradan Sultan Camisi önüne geçilip, Manisa'daki partililerle biraraya gelindi. Ellerinde sadece 'Adalet' yazılı pankartlar taşıyan kalabalık, "Yaşasın adalet", "Vekiller içeride, damatlar dışarıda" sloganları attı. Grup daha sonra hep birlikte yürüyüşe geçti. 5 kilometrelik yürüyüş sırasında polis geniş güvenlik önlemleri aldı.

MANİSA'DAKİ PARTİLİLER DE DESTEK VERDİ

Kalabalık, ilk olarak 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na yürüyüp, burada basın açıklaması yaptı. Burada, konuşan CHP Manisa İl Başkanı Halil Tokul, Adalet Yürüyüşü'ne destek verdiklerini belirtip, İstanbul'a kadar yürüneceğini söyledi.

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven ise, "Halkın oylarıyla seçilmiş bir parlamenter, yurtseverliğiyle tescilli bir kardeşimiz, haksız bir şekilde mahkeme kararıyla tutuklanmıştır. Gençlerimiz, aydınlarımız, öğretim üyelerimiz gereksiz, anlamsız yere tutuklanmaktadırlar. Bunlar hukuksuzluğun göstergesidir. Artık adaletin mülkün temeli olmadığının tescilidir. Hukuksuzluklar çok ciddi boyuta ulaşmıştır" diye konuştu.

ZEHİRLENEN ASKERLER DE GÜNDEME GELDİ

Meydandaki basın açıklamasında, dün (cumartesi) gece Manisa'da yaşanan çok sayıda askerin akşam yemeğinin ardından rahatsızlanmaları da gündeme geldi. Bu ülkede adalete herkesin ihtiyacı olduğunu belirten CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, "En son dün (cumartesi) gece Manisa'da askeri kışlada yandaş bir yemek firmasının verdiği yemekten zehirlenen askerlerimiz için adalet istiyoruz. Yandaş Rota Şirketi'nin Manisa'daki yetkilileri gözaltına alındı. Milli Savunma Bakanı 23 Mayıs'tan sonra yaklaşık 1 ay geçmesine rağmen ilk defa Manisa'ya geldi. İnfial sonucunda çok geç olarak Manisa'ya geldi. Genelkurmay Başkanı bu ülkede önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e ve manevi kızı Afet İnan'a ağza alınmayacak hakaretler yapan yazarı hastanede ziyaret edip, ona geçmiş olsun demesine rağmen, zahmet edip Manisa'daki askerler için bir ziyaret yapmamıştır. Asgari ücretli, gariban yemek şirketi çalışanlarının gözaltına alınmış olması bizim için yeterli değildir. Ne zaman yandaş şirketin ortakları tutuklanıp hukuka teslim edilir, Milli Savunma Bakanı istifa eder, ancak o zaman adalet gerçekleşir" dedi.

Milletvekili Biçer'in konuşması sırasında kalabalık arasındaki bir kadın, "Yazıklar olsun. Doğu'da askerimizi öldürüyorlar, Manisa'da bu şekilde zehirliyorlar. Hastanelere koştum. Hepsinin anaları uzaklarda. Doğu'da PKK vuruyor, Manisamız'da yemeklere zehir atıyorlar" diye bağırdı.

Açıklamaların ardından partililer hep birlikte meydanda bir süre oturdu. Daha sonra partililer, yürüyüşlerinin diğer etabı olan Saruhanlı'ya gitmek üzere araçlarının beklediği 19 Mayıs Stadyumu önüne yürüdü. CHP'liler yarın (pazartesi) saat 10.00'da yürüyüşe Saruhanlı'dan başlayarak devam edecek.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Sultan Cami'nden İzmir'deng elen grupla toplanan CHP'lilerin yürüyüşe geçmesi

-Yürüyüşten görüntü

-Slogan atılmasından görüntü

-Meydanda açıklama yapılması ve CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer'in zehirlenen askerlerle ilgili konuşmasından görüntü

-Genel ve detay görüntüler

Haber: Nermin UÇTU / Kamera: Nermin UÇTU / MANİSA,

========================================

Sakarya Nehri'nde kaybolan Suriyeli genci arama çalışmaları yağmur altında sürdürüldü

SAKARYA'nın Ferizli İlçesi'nde Cuma günü serinlemek için girdiği nehirde kaybolan Suriyeli 17 yaşındaki Muhammet Cihat Yusuf'u arama çalışmaları bu sabah yağmura rağmen yeniden başladı.

Karasu yolu Ferizli Mevki'inde bulunan Sakarya Köprüsü altında Cuma günü tişört ve terliklerini bırakıp serinlemek için Sakarya Nehri'ne giren Suriyeli Muhammet Cihat Yusuf'u arama çalışmaları sürdürülüyor.  İl Afet ve Acil Durum Arama ve Kurtarma (AFAD) ekipleri zodyak botlarla nehrin yüzeyinde kancalarla nehrin altını tarayarak cesede ulaşmaya çalışıyorlar. Kaybolan gencin yakınları ise nehir kıyısına gelerek, kurtarma ekiplerinden gelecek haberleri bekliyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Nehirde zodyak botlarla arama yapılırken

-Suriyeli gencin yakınlarından detaylar

HABER-KAMERA: MUSTAFA ÜSTİBİ-FERİZLİ (SAKARYA)

==============================================

Uyuşturucu bağımlısı genç boğulmak üzereyken kurtarıldı

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde uyuşturucu kullandığı öne sürülen 33 yaşındaki Cihan Ç., fenalaşıp, bulunduğu yamaçtan dereye yuvarlandı. Boğulmak üzere olan genci, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polisler kurtardı.

Olay, dün Ahmet Türkel Çevre Yolu yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Bedre Deresi'nin kenarında yamaca giden Cihan Ç., iddiaya göre aldığı uyuşturucu maddenin etkisiyle fenalaştı. Ayağa kalmak isteyen genç, bir anda dengesini yitirerek dereye yuvarlandı. Dereye düşen genci fark eden çevredekiler durumu İnegöl Emniyet Müdürlüğü ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, boğulmak üzere olan genci dere kenarına çıkararak kurtardı.

Emniyet ekiplerince yol kenarına çıkarılan genç, 112 ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulans ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Gencin dere içerisindeki görüntüsü

Kurtarılma görüntüleri

Sağlık ekiplerinin müdahalesi

Haber-Kamera: Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), -

================================================

Aldattığını düşündüğü için öldürmüş

ADANA'da eşi 26 yaşındaki Aynur Karademir'i pompalı tüfekle öldüren 32 yaşındaki Ümit Karademir, ilk ifadesinde eşinin kendisini aldattığını düşündüğünü söyledi.

Olay, dün gece merkez Seyhan İlçesi Bey Mahallesi Şehit Asteğmen Kemal Yüzgeç Bulvarı 16100 sokak'ta meydana geldi. Bir tavuk firmasında birlikte çalışan 1 çocuk sahibi Karademir çifti tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ümit Karademir, pompalı tüfekle eşi Aynur'u karnından vurdu. Ağır yaralanan kadın ambulansla kaldırıldığı Dr. Aşkın Tüfekçi Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Ümit Karademir ise bir süre sonra polislere teslim oldu.

Ümit Karademir ilk sorgusunda eşinin kendisini aldattığını düşündüğünü söylediği belirtildi. Karademir, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye götürüldü.

Görüntü Dökümü

--------------------------

Adli Tıp Birimi'nin dış görüntüsü

Zanlının Adli Tıp Birimi'nden çıkarılması

Zanlının Adana devlet hastanesine götürülmesi

Zanlının polis aracına bindirilmesi

Polis aracının çıkışı

Adli Tıp Birimi tabelası

Haber: Salih ÜÇTEPE   -Kamera: eser PAZARBAŞI/ADANA,

===============================================

Motosiklete giren yavru yılan böyle çıkarıldı

BURSA'nın İnegöl ilçesinde motosikletin koltuğunun altına giren yavru yılan belediye ekipleri tarafından yakalanarak, yeniden doğaya salındı.

İnegöl ilçe merkezinde oturan Mehmet Malkoç, 16 PT 722 plakalı motosikleti ile Şibali mahallesine gitti. Bir süre arkadaşları ile zaman geçiren Malkoç, daha sonra motosikletine binerek İnegöl'e geldi. İftarın ardından oğlu ile birlikte çarşı merkezine giderek alışveriş yapan Malkoç, alışveriş bittikten sonra oğlu ile birlikte motosikletinin yanına geldiğinde koltuğun altından başını uzatan yılanı fark etti.  Motosikletine yaklaşamayan  Malkoç, İnegöl Belediyesi'ne giderek zabıta ekiplerinden yardım istedi. Ekipler de yılanın motosiklet içerisinden çıkarılması için İnegöl Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi ekiplerine bildirdiler.Olay yerine gelen  bakım merkezi görevlileri, motosikletin koltuğunun altındaki yılanı  çıkardılar. Bu sırada çevredeki vatandaşlar da cep telefonuyla fotoğraf ve görüntü çekerek operasyonu meraklı gözlerle izlediler.

Titiz bir şekilde motosikletten çıkarılan ve yavru olduğu bildirilen yılan ekipler tarafından şehir dışında doğaya salındı.

Olayı anlatan motosiklet sahibi Mehmet Malkoç, gündüz Şibali Mahallesi'ne gezmeye gittiğini belirterek,  "Akşam saatlerinde oğlumla alışverişe çıktık. Mağazadan çıkıp motosikletin yanına gittiğimizde koltuğun arasından yılanı gördük. Yılanın kaçmaması için motosikleti belediyenin önüne getirip ekiplerden yardım istedik. Ekipler sağ olsunlar gelip yılanı çıkardılarö dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Motosiklet genel görüntü

Ekiplerin yılanı çıkarma görüntüleri

Motosiklet sürücüsü röportaj

Haber-Kamera: Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL (Bursa), -

=============================================

Otomobiliyle adliye inşaatına uçtu

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde yoldan çıkıp 15 metreden yapımı süren adliye ek hizmet binasının inşaatına düşen otomobil sürücüsü ağır yaralandı.

Kaza, saat 02.30 sıralarında Sugözü Mahallesi çevre yolu üzerinde meydana geldi. Gazipaşa istikametine giden 36 yaşındaki Coşkun Ç.'nin kullandığı plakası belirtilmeyen otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından yoldan çıktı. Önce kaldırıma daha sonra da şantiye girişindeki demir korkulukları kıran otomobil, yapımı devam eden Alanya Adliyesi ek hizmet binasının temeline uçtu. Yaklaşık 15 metre yüksekten düşen otomobil ders döndü. Kazada otomobil sürücüsü Coşkun Ç., ağır yaralandı.

Kazayı gören adliye polisi olay yerine gelerek durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri de inşaata inerek otomobildeki yaralıyı çıkardı. Ambulansla hastaneye götürülen Coşkun Ç. tedaviye alındı. Coşkun Ç.'nin sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Hurdaya dönen araç ise vinç yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------

İnşaata düşen aracın vinçle çekilmesi (vatandaş cep telefonu)

HABER- KAMERA: Engin ANAK/ALANYA,

=================================================

Bartholomeos: İslam aleminin ramazanı huzur dolu geçsin

FENER Rum Patriği Bartholomeos, Nevşehir'in Ürgüp İlçesi'ne bağlı Mustafapaşa Köyü'ndeki Konstantin Eleni Kilisesi'nde yapılan pazar ayinine katıldı.

Ürgüp'ün Mustafapaşa Köyü'ndeki Konstantin Eleni Kilisesi'nde yapılan pazar ayinine Atina, Kudüs, İtalya ve İstanbul'dan gelen yaklaşık 100 kişi katıldı. Ayin öncesi mum yakan katılımcılar, dilek tutular,konulan kutuya kilise yararına para attı. Ayini Kudüs Patriği 3. Theophilas yönetti. Yaklaşık 3 saat süren ayin, kapanış duasıyla tamamlandı. Ayine katılanlar  ekmek ve şaraptan tatmak için sıraya girdi.

Fener Rum Patriği  Bartholomeos, ayinden sonra yaptığı konuşmada, İslam aleminin mübarek Ramazan ayını kutladı. Mustafapaşa'da daima sevgiyle ve dostlukla karşılandıklarını dile getiren Bartholomeos, "Hükümetimizin ve ilgili bakanlıkların izin ve yardımlarıyla, bir kez daha Kapadokya'nın büyülü atmosferini teneffüs etme ve yüce Rabbimize şükretme fırsatını bulduk. Bütün İslam alemine huzur dolu bir Ramazan ayı dilemekteyiz" dedi. Bartholomeos, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ülkemiz tarihi zenginliği, güzellikleri, misafirperverliği ile tüm dünyanın itibar ettiği bir konumdadır. Bunun değerini iyi kavramak ve bizlere miras kalan değerleri en azından insan emeğine ve insanlık kültürüne saygıyla muhafaza etmek gerekmektedir. Misafirlerini her zaman büyük bir sevgi ve asaletle ağırlayan Mustafapaşalıları muhabbetle ve hayır dualarımızla selamlamaktayız. Sizlerle olmaktan duyduğumuz memnuniyeti ve sizlere olan sevgimizi daima kalbimizde taşımaktayız."

Görüntü Dökümü:

Mustafapaşa Köyü'ndeki Konstantin Eleni Kilisesi'nde Fener Rum Patriği Bartholomeos Kudüs Patriği 3. Theophilas ile birlikte gelişi

Kudüs Patriği 3. Theophilas yönettiği ayinden genel ve detay görüntü

Fener Rum Patriği Bartholomeos Türkçe olarak Müslümanların ramazanını kutladı

Haber - Kamera: Sinan KORKMAZER /NEVŞEHİR,DHA)

===============================================

Ahlat'ta kaçak avlanan1.5 ton inci keflı balığı ele geçirildi

BİTLİS'in Ahlat İlçesi'nde jandarma tarafından yapılan yol kontrollerinde bir kamyonette 1.5 ton avlanması yasak olan inci kefalı balığı ele geçirildi.

Van Gölü'nün tek balğı olan ve 15 Nisan- 15 Temmuz arasında üremek için akarsulara akın eden inci kefalı balığının avlanması yasak. Bu sürede önlem alan güvenlik güçeri de kaçakçılarla müdahale ediyor. Bitlis'in Adilcevaz-Ahlat karayolu üzerinde dün gece yol kontrolü yapan jandarma ekipleri şüphe üzerine 34 PAP 87 plakalı kamyoneti durdurarak arama yaptı. Yapılan aramada kamyonetin kasasında 100 kasa içersinde 1.5 ton kaçak avlanmış inci kefalı balığı ele geçirildi. Araç 15 gün trafikten yasaklanırken şoföre 3 bin 92 lira ceza kesildi.

Görüntü dökümü

---------------

Haber; Halil ÜLKER/AHLAT(Bitlis), -

====================================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Suriye PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
title