Haberler

    Kameni'ye Fenerbahçe Baskısı!

    Fenerbahçe taraftarı, Kamerunlu kaleciye sosyal medyadan "Bize gel" baskısı yapıyor

    Mehmet Ekici, Valbuena ve Dirar'da mutlu sona ulaşan, Hasan Ali ile de sözleşme uzatan Fenerbahçe'de gözler kaleye çevrildi... Sözleşmesi sona eren Volkan Demirel'in imza atması beklenirken, bu sezon onunla yarışa girecek bir diğer ismin kim olacağı da merak konusu. Yönetim Malaga forması giyen 33 yaşındaki Kamerunlu Kameni ile prensipte anlaşırken sarı-lacivertli taraftarlar da boş durmuyor. Oyuncunun sosyal medya hesabını sıkı takibe alan Fenerbahçeliler, Kameni'yi ikna için baskı yapıyor. Kendisine gösterilen ilgiden memnun olan Kamerunlu, taraftarların "Türkiye'ye gelecek misin?" sorularına, "Henüz böyle bir şey yok" yanıtı vermekle yetiniyor.

    Benfica değil Ozan istiyor!

    Fenerbahçeli Ozan TufanBenfica'nın istediği ve 8 milyon Euro'luk bir teklif hazırladığına dair iddialara Portekiz'den yanıt geldi. Portekiz spor basınının Benfica kulübünden aldığı bilgiye göre, Ozan Tufan için Benfica değil oyuncunun menajeri temas kurdu. Benfica bunun üzerine Ozan'ı değerlendirmeye aldı ancak Fenerbahçe'ye bir teklif yapmadı. Bursa'dan 8 milyon Euro bonservisle alınan Ozan, iki sezonda 84 maçta forma giyindi

    (Sabah)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Mehmet Ekici Fenerbahçe Ozan Tufan Benfica Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title