Haberler

    Trabzonspor'da Transferde Son Durum!

    Bordo-Mavililer için en kritik transfer süreci başlıyor...

    Başkan Muharrem Usta ve ekibi, golcü konusu başta olmak üzere nokta atışı takviyeleri bitirmek için final görüşmeleri yapacak. Soldado, Serdar Taşçı, Kucka... Liste yıldızlarla dolu.

    Trabzonspor sağ kanada Eskişehir'den Kamil Ahmet Çörekçi'yi sol kanada da Bongonda'yı alarak transfer sezonunu açtı. Ayrıca takımın deneyimli isimlerinden Esteban ile de 2 yıllık yeni mukavele yapıldı. Ancak Karadeniz ekibinde asıl hareketlilik bu hafta yaşanacak. Çünkü transferlere Bordo-Mavililer, golcü, stoper ve orta saha takviyeleri konusunda final görüşmelerini yapacak, tablo da isimler de netleşecek.

    İşte Fırtına cephesinde son durum...

    En büyük para golcüye

    Bordo-Mavililer, sezonu N'doye ve Rodallega gibi 2 deneyimli forvetle tamamladı. Ancak yeni dönem için golcü arayışları yine devam ediyor. Başkan Muharrem Usta, taraftarı heyecanlandıracak, bir yıldız için uzun zamandır çalışıyor. Brezilyalı Fred, İspanyol Soldado gibi yıldızlar listenin üst sıralarında. Hatta bir ara gündeme adı şimdilerde Beşiktaş ile anılan Milan'lı Bacca da girmişti ama İtalyan ekibi o teklifi, "Oyuncumuzu mümkün olursa Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takıma kiralayıp yakından izlemek istiyoruz" diyerek ötelemişti. Fırtına'nın kurmayları bu bölge için son ana kadar ekonomik sınırları da zorlayarak bekleyecek.

    (Fanatik)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Muharrem Usta Trabzonspor Eskişehir Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title