Haberler

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: "Adalet Kavramına Verdiğimiz Önemi Artık Bütün Dünya Biliyor"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: "Adalet kavramına verdiğimiz önemi artık bütün dünya biliyor" -"Bize saldırılar olabilir, bizi eleştirenler olabilir, bizi kızdırmak isteyenler olabilir;

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: "Adalet kavramına verdiğimiz önemi artık bütün dünya biliyor"

-"Bize saldırılar olabilir, bizi eleştirenler olabilir, bizi kızdırmak isteyenler olabilir; hepsinin canı sağolsun"

ANKARA - CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Bize saldırılar olabilir, bizi eleştirenler olabilir. Bizi kızdırmak isteyenler olabilir. Hepsinin canı sağ olsun. Ben inatla, kararlılıkla, azimle adalet için yürüyeceğim, 80 milyon için" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından başlattığı Adalet Yürüyüşü'nün 5'inci gününe Kızılcahamam Orman Deposu mevkiinden başladı. Yürüyüş öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu, "Biz herkes için adalet istiyoruz. Herkes için hak herkes için hukuk istiyoruz. Bunun için yürüyoruz. Kimseye zarar vermiyoruz. Kimseye kötü söz söylemiyoruz. Kimseye yan bakmıyoruz. 80 milyonun bir arada kardeşçe yaşamasını istiyoruz. 80 milyon bir arada huzur içinde yaşasın. Hepimizin istediği bu. Bize saldırılar olabilir, bizi eleştirenler olabilir. Bizi kızdırmak isteyenler olabilir. Hepsinin canı sağ olsun. Ben inatla, kararlılıkla, azimle adalet için yürüyeceğim 80 milyon için. Dün yürüyüşümüzün büyük bir kısmını yağmur altında yaptık. Gelip geçen kamyonlar, minibüsler, özel arabalar belki şöyle düşünmüşlerdir, 'Bu yağmurun altında bu insanlar niye yürüyor?' Onlara şunu söylemek isterim, biz adalet için yürüyoruz. İnsan varsa bir yerde adalette olmak zorundadır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title