Haberler

Tunceli'deki Çatışma - Şehit Uzman Çavuş Ahmet Erol Için Tören Düzenlendi

Tunceli'nin Nazımiye ilçesi kırsalında teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Ahmet Erol'un cenazesi Elazığ'da düzenlenen törenin ardından memleketi Konya'ya uğurlandı.

Elazığ Havalimanında düzenlenen törende, şehit Erol'un (31) Türk bayrağına sarılı naaşı meslektaşlarının omuzlarında katafalka konuldu, öz geçmişi okundu, saygı duruşunda bulunuldu.

Tunceli Valisi Osman Kaymak, burada yaptığı konuşmada, Erol'un aziz vatanı uğruna şehit düştüğünü belirterek, şehitliğin hakka yürümenin en güzel şekli olduğunu söyledi.

Ülkenin her karış toprağında devletin gücünü ve otoritesini tesis etmek için çalışan güvenlik güçlerinin teröristlerce şehit edildiğini aktaran Kaymak, şunları kaydetti:

"Bu mertebeye ulaşanlar peygamber efendimize komşu olacaklardır. Devlet olarak devletin bekası ve geleceği için canını feda eden kahraman şehitlerimiz ve geride bıraktıkları aileleri için her türlü fedakarlığı yapmaya ve onlara sahip çıkmaya devam edeceğiz. Terörle mücadelede verdiğimiz şehitler ülkemizin birlik ve beraberliğini sağlamaktaki kararlılığımızı etkilemeyecek. Aksine daha sıkı bir şekilde birbirimize kenetlenerek bu zor günleri aşacağımız."

Elazığ Müftüsü Yusuf Sarıkaya'nın okuduğu duanın ardından Erol'un naaşı memleketi Konya'ya götürülmek üzere uçağa alındı.

Törene, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Eray Özyürek ve Emniyet Müdürü Doğan Cangül katıldı.

Tunceli'nin Nazımiye ilçesi kırsalında, dün, teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada Jandarma Uzman Çavuş Erol şehit düşmüş, 2 asker de yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Erol Tunceli Elazığ Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
title