Haberler

Ak Partili Turan: "(Chp Yürüyüşü) Sorumsuzca Davranışın, Seçmen Nezdinde Mutlaka Karşılığı...

AK Partili Turan: "(CHP yürüyüşü) Sorumsuzca davranışın, seçmen nezdinde mutlaka karşılığı olacaktır" AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan: "15 yılda AK Parti iktidar olmuşsa, bu sadece AK Parti'nin başarısı değil.

AK Partili Turan: "(CHP yürüyüşü) Sorumsuzca davranışın, seçmen nezdinde mutlaka karşılığı olacaktır"

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan :

"15 yılda AK Parti iktidar olmuşsa, bu sadece AK Parti'nin başarısı değil. Bu tarz halktan kopuk, samimiyetten uzak, iddialar, yaklaşımlar da AK Parti'yi güçlü kılan jargon hale geldi"

ANKARA - AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, "15 yılda AK Parti iktidar olmuşsa, bu sadece AK Parti'nin başarısı değil. Bu tarz halktan kopuk, samimiyetten uzak, iddialar, yaklaşımlar da AK Parti'yi güçlü kılan jargon hale geldi" dedi.

Turan, TBMM'de gazetecileri makamında kabul etti. Turan, Muharrem Erkek'in Genel kurul'da yaptığı konuşmada kendisinin de bulunduğu bir fotoğraf gösterdiğini hatırlatarak, "Fotoğrafta kendimi aradım. Şurada bardağın üzerinde fotoğrafımız olduğunu gördük. Biz 7 Haziran'da Çanakkale'de binlerce fesleğen dağıtmıştık. O fesleğenlerden biri. 'Rabia işareti yapanlar var, Bülent Turan var' dediler. Ben yokum. Benim oradaki fesleğende çıkartmam var. Sonra kıvırdılar. 'Bizim kastımız sen değildin, fotoğrafındı' diye. Ama diğerleri bizim arkadaşlarımız olduğunu iddia ettiler. Bir tanesi Yılmaz Uysal ayaktaki kişi, CHP'nin Bayramiç Yönetim kurulu üyesi. Rabia işareti yapan kişi 26 Mayıs 2015'te 20. kez şampiyon olarak, 4 yıldız alınmasına vurgu yapan hareket yapıyor. DSP'nin ilçe Başkanı. Bu kişilerden bir tanesi DSP'nin, bir tanesi CHP'nin Yönetim Kurulu Üyesi. İnsanların ne içtiği bizim işimiz yok. Samimiyet siyasettir. 15 yılda AK Parti iktidar olmuşsa, bu sadece AK Parti'nin başarısı değil. Bu tarz halktan kopuk, samimiyetten uzak, iddialar, yaklaşımlar da AK Parti'yi güçlü kılan jargon hale geldi" dedi.

İç tüzük konusunda 15 yıllık AK Parti iktidarında revize talepleri olduğunu söyleyen Turan, "Demokratik muhalefeti güçlendiren, iş yapma kabiliyetini arttıran, işi yapma üzerine kurulan bir tüzüğü hep istedik. Şimdiye kadar çok sayıda girişim olduğu halde, bu konu hep yarım kalmıştı. ne yapacağımızı eski yıllarda dört parti, beş parti, bir araya gelmiş, bir iki madde dışında hemen hemen tüm maddelerde ortak bir iç tüzük metini ortaya çıkmış. Her partinin bununla ilgili çalışma yapması ve bir an önce bunu Meclise vermesi, gecikmeden bu konuyu geride bırakmamız lazım. Diğer partilerin de iç tüzük tekliflerini getirmeleri lazım. Bu sadece AK Parti'nin işi değil. Bu milletin verdiği bir görev. Her parti hazırlık yapsın, uyum yasaları ile ilgili çalışmalarını yapsın, zaman kaybetmeden bunları geride bırakıp, milletin beklediği diğer konulara ağırlık verelim" ifadelerini kullandı.

OHAL uzatımına ilişkin olarak talep gelirse değerlendireceklerini söyleyen Turan, 17 Temmuz'da çalışmalarına başlayacağını ve çalışmalarını yapacaklarını ifade etti. Turan, iç tüzük kafalarında metnin net olduğunu belirterek, kendilerinin çalışacağını ifade etti. Turan, "Aklın yolu bir, her partiyle uzlaşırız. Tüzük meclisin meselesi. Tüm partilerle çok az ihtilaf kalmıştı" şeklinde konuştu.

CHP'nin yürüyüşüne ilişkin olarak Turan sokağa çağırmanın ana muhalefet partisine yakışmadığını belirtti. Turan, "Sorumsuzca davranışın, seçmen nezdinde mutlaka karşılığı olacaktır. Örneğin dün Hasan Tatlı isimli partili kalp krizi geçirerek bugün rahmetli olmuş. Allah rahmet eylesin. Bunun sorumluluğu malum kişinindir. Yaşlı insanları yürütmek, bunları yağmurda yürütmek akla ziyan bir yaklaşım Meclis'ten arabayla git yürüyüşün olduğu yere, azıcık yürü, tekrar gel, Meclis'e katıl, tekrar yürü. Hasan Tatlı amcamızın rahmetli olması gibi benzer olaylar olmasından endişe ediyoruz. Biz kendilerini sağduyuya davet ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Muharrem Erkek Bülent Turan Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title