Haberler

Midyat'taki Trafik Kazası - 4 Kadının Cenazesi Toprağa Verildi

Mardin'in Midyat ilçesinde iki kamyonetin çarpıştığı kazada ölen 4 kadının cenazesi defnedildi.

Mardin'in Midyat ilçesinde iki kamyonetin çarpıştığı kazada ölen 4 kadının cenazesi defnedildi.

Kayalıpınar Mahallesi yakınlarında 2 kamyonetin çapışması sonucu meydana gelen kazada ölen Sultan Aktekin, Gazale Aktekin, Adile Acar ve Hatice Acar'ın cenazesi Midyat Devlet Hastanesindeki otopsinin ardından Kayalar Mahallesi'ndeki Şeyh Celal Camisine getirildi.

İlçe Müftüsü Mehmet Şafi Bilik tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından cenazeler Kayalıpınar Mahallesi mezarlığında toprağa verildi. Anne Adile Acar (60) ile 14 yaşındaki kızı Hatice Acar yan yana defnedildi, gözyaşlarına hakim olamayan yakınları Kürtçe ağıt yaktı.

Pazar için ilçeye gidiyorlardı

Kadınların mahallede topladıkları asma yapraklarını ilçe pazarında satmak ve bayram alışverişi yapmak üzere Midyat'a gittiği belirtildi.

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden 3 çocuk annesi Sultane Aktekin'in (50) eşi Şükrü Aktekin'in PKK'lı teröristlerce yola döşenen mayının infilak etmesi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Yaşamını yitiren Gazele Aktekin ise bir süre önce eşi tarafından terk edildiği için 5 çocuğuyla yaşadığı bildirildi.

"Acımız çok büyük"

Kayalıpınar Muhtarı Hüseyin Ağırman AA muhabirine, hayatını kaybedenlerin ilçeye, pazarada asma yaprağı satmak ve bayram ihtiyacını karşılamak için gittiklerini söyledi.

Münire Ağırman ise kazada halasını ve yeğenini kaybettiğini belirterek, "Acımız çok büyük. Halam çok iyi bir insandı. Eşi yıllar önce PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen mayında şehit olmuştu. Alışveriş yapmak için gittiler ama geri dönemediler. Çok üzgünüz." dedi.

Yusuf Akpınar'ın kullandığı 47 LH 586 plakalı kamyonet, Kayalıpınar Mahallesi yakınlarında önünde seyreden Mehmet Akan idaresindeki 35 HB 3927 plakalı kamyonete arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada Sultan Aktekin, Gazale Aktekin, Adile Acar ve Hatice Acar hayatını kaybetmiş, 13 kişi yaralanmıştı.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Mehmet Şafi Mardin Midyat PKK 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title