Haberler

Beşiktaş, Şehit Emniyet Müdürünün Mezarına Şampiyonluk Kupasını Götürdü

BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Dolmabahçe'de geçen 10 Aralık'taki bombalı terör saldırısında şehit olan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vodofone Arena'dan sorumlu Özel Güvenlik Şube Müdürü 43 yaşındaki Vefa Karakurdu'nun mezarına şampiyonluk kupasını götürdü.

BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Dolmabahçe'de geçen 10 Aralık'taki bombalı terör saldırısında şehit olan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vodofone Arena'dan sorumlu Özel Güvenlik Şube Müdürü 43 yaşındaki Vefa Karakurdu'nun mezarına şampiyonluk kupasını götürdü.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri, Beşiktaş Vodafone Arena çevresinde 44 kişinin öldüğü bombalı terör saldırısında şehit olan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vodofone Arena'dan sorumlu Özel Güvenlik Şube Müdürü Vefa Karakurdu'nun babası emekli emniyet müdürü 72 yaşındaki Erdal Karakurdu'nun Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde ki evine taziye ziyaretinde bulundu. Orman'ı, şehit Vefa Karakurdu'nun babası Erdal, annesi Sabriye, eşi Emel, çocukları 6 yaşındaki Duru ve 12 yaşındaki Kaan karşıladı. Ziyaret sırasında şehit Karakurdu için evde dua edildi. Ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Orman, üzüntülerinin büyük olduğunu söyleyerek şöyle dedi: "Müdürümüz Dünya pırlantası bir arkadaşımızdı. Allah rahmet eylesin. Ailesine, eşine, çocuklarına, anne ve babasına herkese Allah sabır versin. bugünde onları ziyaret etmek için geldim buraya. Şimdi Vefa müdürün mezarına gidip dua edeceğiz. Sonra iftarımızı açacağız."

Baba Erdal Karakurdu ise oğlunun Beşiktaş için adeta deli olduğunu ve Beşiktaş için şehit olduğunu ifade ederek, "Sayın başkanıma buraya kadar geldiği ve şeref verdiği için çok teşekkür ederim. Ayaklarına sağlık. Diyecek başka bir sözüm yok. Ne diyeyim artık. Herkese teşekkür ediyorum." dedi. Anne Sabriye Karakurdu'da başka anneler ağlamasın diyerek göz yaşı döktü. Oğlunun Beşiktaş'ı çok sevdiğini söyleyen Sabriye Karakurdu, "O Beşiktaş'ı, başkanı da çok sevdi. Özel bir insan diyordu her zaman. Onun için kendini feda etti. Hepimiz Beşiktaşlıydık. ama Beşiktaş kurbanı olduk. Ölünceye kadar yine Beşiktaşlıyız. Hep Beşiktaş böyle olsun inşallah. Hep kupalar devam etsin. Başka Beşiktaşlılar için kimse ölmesin yavrum. Başka anne ve eşlerde ağlamasın. Çocuklarda ağlamasın. Durumumuz çok zor yavrum. Hepinize Allah sağlık sıhhat versin. Kötülerden uzak tutsun. Biz Beşiktaş'ı çok seviyoruz." diye konuştu.

ŞAMPİYONLUK KUPASI ŞEHİDİN MEZARINDA

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ziyaretin ardından aileyle birlikte aynı zamanda Beşiktaş kongre üyesi olan şehit Vefa Karakurdu'nun mezarını ziyaret etti. Orman ve beraberindekiler mezara çiçek bıraktı. Orman yanında getirdikleri Spor Toto Süper Lig şampiyonluk kupasını Vefa Karakurdu'nun mezar taşının yanına koydu. Kupanın koyulmasının ardından duygusal anlar yaşandı. Anne Sabriye Karakurdu, 'Yavrularım. Yavrum. Bak sana kupayı getirdiler.' diyerek göz yaşı döktü. Mezar başında okunan Kuran-ı Kerim ve duanın ardından Orman ve beraberindekiler mezardan ayrıldı.

Görüntü Dökümü:

-Karakurdu ailesinin evi

-Fikret Orman'ın aile fertleri ile sohbet etmesi

-Kuran-ı Kerim okunması dua edilmesi

-Fikret Orman, Erdal, Sabriye ve Emel Karakurdu ile röportaj

-Kafilenin mezara çiçek bırakması

-Kupanın getirilmesi

-Sabriye Karakurdu'nun göz yaşarı

-Kuran-ı Kerim okunması dua edilmesi

Haber-Kamera: Sinan KABATEPE/EREĞLİ(Zonguldak),

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Dolmabahçe Sarayı Fikret Orman Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title