Haberler

    Galatasaray Stoper Kararını Verdi!

    Galatasaray, stoper transferinde yine Igor Tudor'un çok istediği Francesco Acerbi'ye yoğunlaştı. Tudor'un çok istediği Sassuolo'nun 1.92 metrelik dev stoperi için kritik gün 21 Haziran!

    Galatasaray, stoperde ibreyi Sassuolo'da oynayan Francesco Acerbi'ye çevirdi. Sarı-kırmızılılar, İtalyan oyuncu için resmi girişimleri yapıp, transferi noktalamayı planlıyor.

    İtalyan basınında gelen son haberlere göre, Galatasaray'da yöneticiler 21 Haziran Çarşamba günü İtalya'ya gidecek ve Sassuolo yönetimi ile yüz yüze görüşecek.

    Galatasaray'ın, sözleşmesinin son senesine giren 29 yaşındaki stoper için teklifinin 7 milyon euro olduğu ve İtalyan ekibini bu rakamla ikna etmeyi planladığı belirtildi.

    FRANCESCO ACERBI KİMDİR?

    Temmuz 2013'te Genoa'dan Sassuolo'ya 3.2 milyon euro bonservis ile gelen Francesco Acerbi, bu sezaon 38 maçın tamamında 90 dakika forma giydi ve 4 gol attı.

    29 yaşındaki Acerbi adeta istikrar abidesi... İtalyan stoper, 10'u Avrupa Ligi'nde olmak üzere bu sezon 49 maça çıkıp 4 bin 410 dakika süre aldı. Oyuncu, 4 de gol atmayı başardı.

    ACERBI, 2 KEZ KANSERİ YENDİ!

    Acerbi, futbolunun yanı sıra kansere karşı verdiği müthiş savaş ile de dikkatleri üzerine çekti. Sassuolo'daki ilk yılında yakalandığı testis kanserini yenen tecrübeli oyuncu, ikinci yılında da aynı talihsizliği yaşadı. Ancak pes etmeyerek, tekrar sağlığına kavuştu.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray İtalya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title