Haberler

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir: "1915 Çanakkale Köprüsünü 2023 Yılından Önce...

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir: "1915 Çanakkale Köprüsünü 2023 yılından önce açmayı planlıyoruz" "Limak Holding olarak Bursa'ya turizm yatırımı yapmayı hedefliyoruz" "Fenerbahçe Aykut hocasına yeniden kavuştu"BURSA - Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir,...

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir : "1915 Çanakkale Köprüsünü 2023 yılından önce açmayı planlıyoruz"

"Limak Holding olarak Bursa'ya turizm yatırımı yapmayı hedefliyoruz"

"Fenerbahçe Aykut hocasına yeniden kavuştu"

BURSA - Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün 2023 yılından önce açmayı planladıklarını söyledi.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 'Ramazanda Birlikte Olalım' temasıyla Çarşamba Pazar Alanı'nda gerçekleşen iftar programı Limak Holding sponsorluğunda gerçekleştirildi. Bursalılarla birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Çanakkale Köprüsü'nün 2023 yılından önce açılması için çalışmaları hızlandırdıklarını söyledi. Özdemir, "Biz Çanakkale Köprüsü'nü iki Kore firmasıyla beraber yüklendik, sözleşmelerimizi yaptık. Şu anda proje çalışmaları hızla devam ediyor. Burada en önemli konu sondaj çalışmalarıdır. Dünyanın en uzun köprüsü olacak. İki ayak arasında, iki kule arasında 2023 metre ile dünyanın en büyük, en uzun köprüsü olacak. İnşallah da bunu 2023'ten evvel açmayı planlıyoruz. Bunun için bütün çalışmalara hızla başladık. İki ayağı da denizde olacak, onun için deniz sondaj çalışmalarına hız verdik. En kısa zamanda hem proje hem sondaj hem de finansman konularını hallettikten sonra işe başlayacağız" diye konuştu.

Limak Holding'ten Bursa'ya turizm yatırımı

Limak Holding tarafından Bursa'ya yapılacak yatırımlar hakkında da bilgi veren Özdemir, "Enerji dağıtımına her sene olduğu gibi son 6 yıldır bu yatırımları yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. 2017 yılın sonunda bu bölgeye 200 milyon liralık yatırım yapmış olacağız. Gelecek yıl da bunu artırarak yine devam ettireceğiz. Ama biz Limak olarak burada çeşitli yatırım konularına hep ilgiliyiz. Yatırım yapmak çok istiyoruz, Allah nasip ederse turizm ve diğer konularda yatırım yapmak istiyoruz" dedi.

Fenerbahçe'nin Aykut hocasına tekrar kavuştuğunu belirten Özdemir, "Aykut hoca da diyor ki ben burada yarım kalan işlerimi tamamlamak istiyorum. Transferlerde de görüyorum ki Fenerbahçe önemli derecede atak yaptı. Üç transferi hemen hemen bitirdi. 'Daha durmayacağız, yapacağız' diyorlar. İnşallah önümüzdeki yıl önemli derecede bir yarışma yılı olacak. Bugün Bursa'dayız. Bursaspor bu sene korkulu rüyalar gördü ama Allah'a şükürler olsun ligde kaldı. Önemli bir teknik direktörle anlaşmak üzereler. İnşallah onu göreve getirir ve birkaç takviye yaparlarsa, ben Bursa'nın kadrosunun güçlü olduğuna inanan bir insanım. Türkiye'nin en önemli statlarından birine sahipler. Dolayısıyla başarılı olmaması için hiçbir neden yok" şeklinde konuştu.

BTSO Başkanı İbrahim Burkay ise, 300 bine yakın Bursalıyla iftar yapma imkanı bulduklarını ve her akşam için ise bir iş adamının sponsor olduğunu söyledi.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir vatandaşlarla sohbet etti. Ardından iftar programı gerçekleştirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Çanakkale Köprüsü Nihat Özdemir Limak Holding Fenerbahçe Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title