Haberler

    Beşiktaş, Talisca'nın Yerine PSG'den Ben Arfa'yı Transfer Etmek İstiyor

    Güncelleme:

    Manchester United'ın Anderson Talisca'yı alma riskine karşı harekete geçen Beşiktaş, PSG'de fazla forma şansı bulamayan Hatem Ben Arfa'yı transfer etmek istiyor.

    Beşiktaş'ın geçen sezon Benfica'dan kiraladığı Anderson Talisca'nın, Beşiktaş'ta çıktığı 33 maçta 17 gol ve 6 asistlik performans sergilemesinin ardından sözleşmesi, 1 yıl daha uzatılmıştı.

    TALİSCA'NIN ALTERNATİFİ FRANSA'DA

    Brezilyalı futbolcuyla gelecek sezonda da yola devam etmeyi planlayan Siyah- Beyazlılar, Manchester United'ın yıldız ismin kontratında bulunan 25 milyon Euro'luk (100 milyon TL) opsiyonu karşılamaya sıcak bakması sonrasında yeni orta alan oyuncusu arayışına başladı. Sözleşmesindeki özel madde sebebiyle Sambacı'yı kaybetme riskiyle karşı karşıya bulunan yönetim, Talisca'nın alternatiflerini Fransa'da buldu.

    YENİ HEDEF BEN ARFA

    Yeni sezon öncesinde kadrosunda önemli bir değişikliğe hazırlanan Paris Saint-Germain'in yollarını ayırma kararı aldığı Hatem Ben Arfa'yı gündemine alan Beşiktaş, tecrübeli ismin menajeriyle görüşmelere başladı. Son 2 sezondur kulübün gündemine sık sık gelen 30 yaşındaki yıldızın temsilcisinden olumlu geri dönüş alan Beşiktaş'ın, PSG'den bu futbolcu için bonservis bedeli bilgisi istediği bildirildi. Fransız ekibinin, Ben Arfa'yı düşük bir bonservis bedeline elinden çıkarmaya sıcak baktığı konuşuluyor.

    BEN ARFA OLMAZSA MOUTİNHO

    Fransa Lig 1'de şampiyonluk yaşayan Monaco'nun önemli isimleri arasında yer Joao Moutinho'yu ikinci hedef olarak belirleyen yönetim, bu futbolcu için de girişimlere başladı. Kırmızı-Beyazlılar'la kontratı sona erecek olan 30 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusunun kulübe önerilmesinin ardından ilk teması kuran Kartal'ın, bu 2 isimden birini renklerine bağlamayı planladığı bildirildi. Beşiktaşlı yöneticilerin, bu hafta Fransa'ya giderek görüşmelere resmiyet kazandırması bekleniyor.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Manchester United Joao Moutinho Benfica Fransa Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title