Haberler

Uludağ'da 'Garip'i Kurtaran Asker Şehit Oldu

Güncelleme:

Tunceli kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Ahmet Erol'un Uludağ'da karlar altından 'Garip' ismini verdiği köpeği kurtardığı ortaya çıktı.

Tunceli'nin Nazimiye İlçesi kırsalında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Erol (31) Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde gözyaşlarıyla toprağa verildi. Şehit Erol'dan geriye ise Uludağ'da karlar altından kurtarıp sahiplendiği ve 'Garip' adını verdiği köpeğiyle çektirdiği fotoğrafı kaldı.

Habertürk'ün haberine göre Tunceli şehidi Ahmet Erol, dün Elazığ Havalimanı'nda düzenlenen uğurlama töreninin ardından Konya'ya getirildi. Şehidi karşılayan abla Havva Kaya ile amca Mehmet Erol, tabutun arkasından gözyaşı döktü. Şehit için daha sonra Seydişehir İlçesi'nde cenaze töreni düzenlendi.


ANNE VE BABASI FENALIK GEÇİRDİ

Oğlunun acı haberini aldıktan sonra fenalaşan ve hastaneye kalırılan anne Ayşe Erol güçlükle ayakta durdu. Baba Abdullah Erol da tedavisinin ardından törene katıldı. Bekâr olan şehit Ahmet Erol, İncesu Mahallesi'nde toprağa verildi.


"GARİP"İ KARLAR ARASINDAN KURTARMIŞTI

Gönüllü olarak geçen mart ayında Tunceli'ye giden şehit Erol'un Bursa Uludağ'da karlar arasından kurtarıp 'Garip' adını verdiği Golden cinsi köpeği tayin olana kadar sahiplenip beslediği öğrenildi.


"ŞEHİT OLMAYA GİDİYORUM"

Şehit Erol'un ekip arkadaşlarıyla Uludağ'da çok sayıda kişiyi donmaktan kurtardığı belirtildi. Erol'un Bursa'dan ayrılırken arkadaşlarına, "Şehadet şerbeti içmeye gidiyorum, şehit olacağım" dediği dile getirildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Erol Seydişehir Tunceli Uludağ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title