Haberler

Kastamonu Valiliği Açıkladı: 8 Askerde Zehirlenme Bulgusu Yok

Güncelleme:

Manisa'dan sonra şimdi de Kastamonu'da zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılan 8 askerle ilgili Valilik açıklama yaptı. Açıklamada "Askerlerde gıda zehirlenmesi bulgusuna rastlanmadı" denildi.

Manisa'da 2 bine yakın askerin kışlada zehirlenmesinin ardından bir haber de Kastamonu'dan geldi. Kastamonu 5'inci Jandarma Er Eğitim Alay Komutanlığı'nda görevli 8 uzman çavuş, dün akşam saatlerinde mide bulantısı şikayetiyle revire başvurmaları ardından Kastamonu Devlet Hastanesi ile kentteki özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Konuyla alakalı Kastamonu Valiliği'nden açıklama geldi.

"GIDA ZEHİRLENMESİ BULGUSU YOK"

Kastamonu Valiliği, 5'inci Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı'nda rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 8 askerde gıda zehirlenmesi bulgusuna rastlanmadığını açıkladı.

"HASTANEYE SEVK EDİLEN ASKERİMİZ RUTİN SAYIDADIR"

Valilikten yapılan yazılı açıklamada da askerlerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilerek şöyle denildi:

"19 Haziran 2017 tarihinde saat 21.30 sıralarında mide bulantısı şikayeti ile revire müracaat eden 5'inci Jandarma Er Eğitim Alay Komutanlığı emrinde görevli 8 uzman kursiyerimiz derhal ilimizdeki iki hastaneye sevk edilmiş olup, yapılan tetkiklerde gıda zehirlenmesini gösterir bir bulguya rastlanmamıştır. 3 bin 100 asker mevcudu bulunan Eğitim Alayımızda hastaneye sevk edilen askerimiz rutin sayıdadır. Askerlerimizin sağlık durumu iyidir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kastamonu Gölköy 3. Sayfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title