Haberler

Dha Yurt Bülteni-3

1)ŞEHİT YÜZBAŞI ÜÇÖZ'ÜN EŞİNE ACI HABER GÖREV YERİ KAYSERİ'DE VERİLDİ HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Yüzbaşı Murat Üçöz'ün 4 yıllık diş hekimi olan eşi Buket Üçöz'e acı haber Kayseri'de verildi.

1)ŞEHİT YÜZBAŞI ÜÇÖZ'ÜN EŞİNE ACI HABER GÖREV YERİ KAYSERİ'DE VERİLDİ

HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Yüzbaşı Murat Üçöz'ün 4 yıllık diş hekimi olan eşi Buket Üçöz'e acı haber Kayseri'de verildi.

Kayseri'den geçici görevle 2'nci Hudut Tugay Komutanlığı Hakkari Çukurca'ya giden Piyade Yüzbaşı Murat Üçöz, PKK'lı teröristlerin roketli saldırısı sonucu şehit oldu. Şehidin eşi Kayseri Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde görev yapan dişhekimi Buket Üçöz'e acı haber merkez Melikgazi ilçesi Nuri Has Mahallesi Erciyes Bulvarı Eylül Apartmanı'ndaki evinde verildi. Şehit Üçöz'ün Ankara doğumlu olduğu ve başkentte toprağa verileceği belirtildi. Şehit eşi  askeri yetkililer tarafından havayolu ile Ankara'daki cenaze törenine götürülecek.

Görüntü Dökümü

-----------------------

-Şehidin evinden görüntü

-Evine asılan türk bayrağından görüntü

-Şehidin  acılı  eşinin  bitkin haldeki görüntüsü

-Yakınlarıyla araca binmesi

-Detaylar

Olcay DÜZGÜN/KAYSERİ, -

==================================================

2)KIŞLADAKİ ZEHİRLENME ŞÜPHESİYLE GÖZALTINA ALINAN 24 KİŞİ SAĞLIK KONTROLÜNDE

MANİSA 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı'ndaki zehirlenme şüphesiyle ilgili gözaltına alınan, kışlaya yemek veren özel firmanın kentteki çalışanı 24 kişi, gözaltı süreleri 1 gün uzatıldığı için bugün sağlık kontrolünden geçirildi. Manisa 1'inci Eğitim Tugay Komutanlığı'nda 17 Haziran gecesi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan 731 askeri etkileyen olayla ilgili, kışlaya yemek veren özel şirketin Manisa'daki çalışanı 24 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan V.A.G., M.K., E.D., F.Y., M.K., H.D., G.C., M.P., M.S., Ö.Y., L.K., H.Z., C.B., A.K., M.Ş., A.K., Y.K., M.Ş., Y.D., M.K., M.K., V.A., N.Y. ve İ.Y., emniyetteki işlemleri sürüyor. Zanlılar, bugün gözaltı sürelerinin uzatılması sebebiyle sağlık kontrolünden geçirildi. Çevik kuvvet ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri altında kadın ve erkek zanlılar, ayrı ayrı araçlarla Manisa Devlet Hastanesi'nde getirildi. Erkekler otobüsle, kadınlar ise özel polis araçlarında hastaneye getirilip, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra tekrar emniyete götürüldü.Gözaltı süresi 1 gün uzatılan zanlıların yarın (çarşamba) adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

HASTANEDE TEDAVİ GÖREN AKSER SAYISI 3'E DÜŞTÜ

Manisa Valiliği ise tedavi gören asker sayısıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Düne kadar 8 olan tedavi gören asker sayısının, bugün saat 11.00 itibariyle, 5 kişinin daha taburcu olmasıyla 3'e düştüğü açıklandı. Tedavisi süren 3 askerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Görüntü Dökümü

-------------------------

Gözaltına alınan 24 kişinin sağlık kontrolüne çıkarılırken görüntüsü

Haber- Kamera İlker KILIÇASLAN- Nermin UÇTU / MANİSA,

====================================================

3)KASTAMONU VALİLİĞİ: 8 ASKERDE GIDA ZEHİRLENMESİ BULGUSU YOK

KASTAMONU Valiliği, 5'inci Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı'nda rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 8 askerde gıda zehirlenmesi bulgusuna rastlanmadığını açıkladı. Kastamonu 5'inci Jandarma Er Eğitim Alay Komutanlığı'nda görevli 8 uzman çavuş, dün akşam saatlerinde mide bulantısı şikayetiyle revire başvurmaları ardından Kastamonu Devlet Hastanesi ile kentteki özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Askerlere serum tedavisi uygulanırken, sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada da askerlerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilerek şöyle denildi: "19 Haziran 2017 tarihinde saat 21.30 sıralarında mide bulantısı şikayeti ile revire müracaat eden 5'inci Jandarma Er Eğitim Alay Komutanlığı emrinde görevli 8 uzman kursiyerimiz derhal ilimizdeki iki hastaneye sevk edilmiş olup, yapılan tetkiklerde gıda zehirlenmesini gösterir bir bulguya rastlanmamıştır. 3 bin 100 asker mevcudu bulunan Eğitim Alayımızda hastaneye sevk edilen askerimiz rutin sayıdadır.  Askerlerimizin sağlık durumu iyidir."

KASTAMONU/DHA

=====================================================

4)TÜRKİYE- İRAN SINIRINDAKİ MAYINLARIN TEMİZLENMESİ SIRASINDA PATLAMA: 2 İŞÇİ YARALANDI

TÜRKİYE- İran sınırındaki mayınların temizlenmesi sırasında meydana gelen patlamada 2 işçi, yaralandı. Olay bugün saat 07.15'te Iğdır'ın Aralık İlçesi yakınındaki Küçük Ağrı Dağı eteklerinde meydana geldi. Sınıra döşenen mayınları temizleyen işçilerden Azerbaycan uyruklu 35 yaşındaki Razi Aslanov ve 38 yaşındaki Ruslan Abişov, çıkardıkları mayınları imha alanına götürürken patlama oldu. Elinde mayın patlayan Razi Aslanov elleri ve gözünden, arkasında olan Ruslan Abişov ise ayakları ve vücudunun değişik yerlerinden yaralandı. Mayın temizleme şirketinde görevli Dr. Engin Ataklı ve Acil Tıp Teksinsyeni Serap Parlak yaralılara olay yerinde müdahale ettikten sonra Iğdır Devlet Hastanesi'ne sevk dildi. Iğdır Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi. Azerbaycan, Türk ve Mozambiklilerin çalıştığı mayın temizleme alanında, patlamayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ TAKİP EDİLİYOR

Suat DENİZ/IĞDIR, -

=======================================================

5)ZAP'TA KAYBOLAN MİRAÇ'I DALGIÇ POLİSLER ARIYOR

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde, iki gün önce sürücüsünün kontrolünden çıkarak Zap Deresi'ne uçan araçta kaybolan 5 yaşındaki Miraç Önal'a ulaşmak için Bitlis'in Tatvan ilçesinden gelen dalgıç polisler ve ekiplerin arama çalışmaları sürüyor.

Kaza, Hakkari- Yüksekova karayolunun 17'nci kilometresindeki Çöplük Mevkii'nde meydana geldi. Yüksekova'dan Hakkari'ye giden Aydın Önal yönetimindeki cip, sürücünün aracın kontrolünü yitirmesi sonucu 20 metrelik şarampolden Zap Deresi'ne uçtu. Araçtaki 41 yaşındaki Banu Önal öldü, şoför Aydın Önal, Nesibe Önal, Sevim Önal, Samet Önal ve Fazile Kurt yaralandı. 50 yaşındaki Elif Önal ile çocuklar Cemre ve Miraç akıntıya kapılarak kayboldu. Dün yapılan aramalarda Elif Önal'ın, akşam saatlerine doğru da Cemre Önal'ın cenazelerine ulaşıldı. Zap Deresi'nde kaybolan Miraç Önal'ı arama çalışmaları ise devam ediyor. Çalışmalar Bitlis'in Tatvan ilçesinden gelen 5 kişilik dalgıç polis ekibi, AFAD ve vatandaşlar tarafından sürdürülüyor.

Görüntü Dökümü

---------------------

-Minik Miraç'ın kaybolduğu Yüksekova -Hakkari yolundaki Zap suyu

-Suda ellerindeki odun çubuklarla arama yapan vatandaşlardan genel ve detaylar

-Aramaları izleyen vatandaşlar

-Dalgıç polisler suda aramaya yaparken genel ve detaylar

-Vatandaşlar

-Bir vatandaş ile röportaj

BOYUT: 211 MB

SÜRE: 3 DK 8 SN

Behçet DALMAZ/HAKKARİ,

=======================================================

6)GÜLİZAR'IN KATİLİNE AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET

ANTALYA'da ormanlık alanda 22 yaşındaki Gülizar Turan'a tecavüz edip, boğazını keserek öldüren 44 yaşındaki Cengiz Dok, ağırlaştırılmış ömür boyu hapse mahkum edildi.

Antalya'da geçen 14 Ağustos'ta Kepez İlçesi Varsak mevkiindeki ormanlık alanda başı taşla ezilip, boğazı kesilerek öldürülmüş, yarı çıplak durumda bir kadın cesedi bulundu. Tecavüz bulgusu belirlenen cesedin, kayıp başvurusu yapılan Gülizar Turan'a ait olduğu tespit edildi. Olayla ilgili Antalya Toptancı Hali'nde hamallık yapan Cengiz Dok gözaltına alınıp tutuklandı.

Antalya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasına, Cengiz Dok ile öldürülen Turan'ın annesi Menekşe Kocabaş ve tarafların avukatları katıldı. Cengiz Dok, mahkemedeki ifadesinde, olaydan dolayı üzgün olduğunu söyledi. Gülizar Turan'a rahmet dileyen Cengiz Dok, kendisinin olay günü maktülle para karşılığında ilişkiye girdiğini, ardından bu olayın meydana geldiğini söyledi. Gülizar Turan'a tecavüz etmediğini ve işkence yapmadığını savunan Dok, "Kendisine 40 lira verdim. Para karşılığında ilişkiye girdik" dedi.Mahkeme sanığı, savcının talebi doğrultusunda ağırlaştırılmış ömür boyu hapse mahkum etti. Gülizar Turan'a nitelikli cinsel saldırı suçundan da sanığı 18 yıl hapse mahkum eden mahkeme, verilen cezada indirim de yapmadı.

AİLENİN SEVİNCİ

Karar sonrası gözyaşları içinde adliyeden ayrılan Gülizar Turan'ın annesi Menekşe Kocabaş, "Melek yüzlü kızıma müjdeyi vermeye gidiyorum. Allah mahkemeden razı olsun. Sanığa verilen cezada hiçbir indirim yapmadı. Sanık karar duruşmasında utanmadan bir de kızıma iftira atıyor. Kızıma para verip ilişkiye girdiğini söylüyor. Öyle bir şey olsaydı, kızımın üzerinden para çıkardı. Bırakın para çıkmasını kızımın üzerinden kimliği bile çıkmadı. Gülizar'ın üzerinde ne kimliği, ne cüzdanı, ne telefonu bulundu. Cesedi bulunduğunda üzerinden hiçbir şey çıkmayınca kimliği belirsiz bir ceset olarak adli tıp morguna kaldırılmış" dedi.

'BENİM KIZIM DEĞİLDİR' DİYE DÜŞÜNÜYORDUM

Kızının öldürüldüğünden nasıl haberdar olduğunu da anlatan Menekşe Kocabaş, "Gülizar öldürüldüğü gün öğleden sonra evden ayrılmıştı. Akşam gelmeyince merak ettik. Polise başvurduk. Ertesi gün internet haberlerinde kimliği belirsiz bir genç kız cesedinin bulunduğunu duyunca, adli tıp morguna gittim. 'Benim kızım değildir' diye düşünüyordum. Bakınca kızımın cesediyle karşılaştım. O an dünyam başıma yıkıldı" dedi. Kocabaş, sanığın cinayetten sonra kızının cüzdanını, kimliğini de almış olabileceğini belirterek, "Sanık hakkında yağmadan da dava açılması gerekirdi. Ancak iddianamede buna yer verilmemiş" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ (31 Ağustos 2016)

--------------

C.D.'nin polis merkezinden çıkarılırken görüntüsü

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ (15 Ağustos 2016)

----------------

Amca Necati Turan röp

Anne Menekşe Turan röp

Kılınan cenaze namazından görüntü

Kadınlar cenaze namazı kılarken görüntü

Annenin görüntüsü

Tabut taşınırken görüntü

Anne komşularının kollarında yürürken görüntü

Cenaze mezara getirilirken görüntü

Annenin kızının yanına ağlayarak gitmesi ve ona sarılması

Cenaze törenine katılanların genel görüntüsü

Mezara toprak atılmasından görüntü

Anne ve kızın birbirine sarılmış görüntüsü

308 MB // 05.3"

(Haber: Mustafa KOZAK/ANTALYA,

===================================================

7)SURİYE'YE GEÇENLERİN SAYISI 40 BİNİ BULDU

RAMAZAN Bayramı için ülkelerine giden Suriyelilerin, Kilis'in Öncüpınar Sınır Kapısı'ndan geçişleri sürüyor. Bir haftadan bu yana bayramı doğdukları topraklarda geçirmek için Öncüpınar Sınır Kapısı'ndan geçiş yapan Suriyeli sayısı 40 bini buldu. Kilis Valiliği'nin aldığı kararla Ramazan bayramını ülkelerinde geçirmek isteyenler 8 gündür, Öncüpınar Sınır Kapısı'nda işlemlerini yaptırarak Suriye'ye geçiyor. Sınırda sabah saatlerinden itibaren Suriyeliler yoğunluk oluşturdu. Polislerin bariyerler ile önlem alarak olası izdihamı önlemeye çalıştığı sınır hattında bekleyen kalabalıkta bayılanlar oldu. Uzun kuyrukların oluştuğu sınır hattında aşırı yoğunluk nedeniyle Suriyeliler, oluşturulan güvenlik barikatını aşarak trafiğin tıkanmasına neden oldu.

Sınır hattında işlemlerini yaptıran Suriyelilerin koşarak ülkelerine gittiği görülürken, polis ve sağlık ekipleri de bölgede olası durumlara karşı hazır bekletiliyor. Yoğunluğu halen devam ettiği Öncüpınar Sınır Kapısı'nda işlem yaptırarak Suriye'ye geçenlerin sayısının ise 40 bine ulaştığı belirtildi. Bayramı ülkelerinde geçirecek Suriyeliler, 14 Temmuz'a kadar yeniden Türkiye'ye dönecek.

Görüntü Dökümü

------------------------------

Sınır hattındaki yoğunluk

İşlemlerini yaptırık koşarak Suriye'ye gidenler

Oluşan izdihamda bayılanlar

-Ambulasın gelişi ve hastaya müdahale

-Güvenlik güçlerinin aldığı tedbirler

Genel ve detay görüntüler

(Haber-Kamera: Reşit ÇELEBİOĞLU-KİLİS-DHA)

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 351 MB

====================================

8)KORKUNÇ KAZADAN YARALI KURTULDULAR

HATAY'ın İskenderun İlçesi'nde otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü 22 yaşındaki Yusuf Aldıç savrulup park halindeki hafif ticari aracın arka camından içine girdi, arkadaşı 20 yaşındaki Kürşat Kundakçı da yola düştü.

Yenişehir Mahallesi Mareşal Çakmak Caddesi'nde Yunus Barut yönetimindeki 31 LU 224 plakalı otomobil kontrolsüz bir şekilde girdiği kavşakta  Yusuf Aldıç (22) yönetimindeki  31 NCB 08 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet sürücüsü ile beraberindeki Kürşat Kundakçı (20) park halindeki 31 B 4281 plakalı aracın üzerine düştü. Yusuf Aldıç, bu aracın üzerinden de fırlayıp hemen önde park halindeki  31 Z 0227 plakalı hafif ticari aracın arca camından içeri girdi. Kürşat Kundakçı ise yola fırladı. Feci kazada ağır yaralanan 2 arkadaşa çevre esnafı ilk müdahaleyi yaptı. Çağrılan ambulanslarla  İskenderun Devlet Hastanesi'ne götürülen arkadaşlar yoğun bakıma alındı.

Kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntü Dökümü

-------------------------

(Güvenlik Kamerası)

Kaza anının görüntüsü

---------------------------------

Olay yerinde yerde ve aracın içerisindeki yaralılar

Yaralılara müdahale edilmesi

Yere dökülen benzin nedeniyle sigara içmeyin uyarısı yapılması

SÜRE : 02'38"     BOYUT: 119 MB

Haber-Kamera: Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(HATAY),

===================================================

9)SAMANDAN ESRAR ÇIKTI

ADANA'da polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu saman yüklü kamyonda narkotik köpeği 'Kanas' ile yapılan aramada 109 kilo esrar ele geçirilirken 3 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunda yaptıkları yol kontrolünde, şüphelendikleri 33 VPH 83 plakalı saman yüklü kamyonu durdurdu. Arama noktasına getirilen kamyonda narkotik köpeği 'Kanas' ile yapılan aramada saman balyalarının arasına gizlenen 109 kilo esrar bulundu. Kamyondaki 39 yaşındaki Ali T., 28 yaşındaki Selim Ş. ile Hasan T.'yi gözaltına alındı. Saman taşıdıklarını esrardan haberlerinin olmadığını ileri süren 3 şüpheli sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Görüntü Dökümü

------------------------

(Polis Kamerası)

Narkotik köpeğinin arama yapması

Polislerin kamyonda arama yapması

Polislerin kamyonda saman çuvalları arasında esrar bulması

Çuvalların içini aramaları

Çuvallardan çıkan esrarın görüntüsü

Esrar çuvallarının yerdeki görüntüsü

Esrarların genel görüntüsü

SÜRE: 57"     BOYUT: 58 MB

Haber: Çağlar ÖZTÜRK  -Kamera: ADANA,

======================================================

10)KEDİNİN YILANLA MÜCADELESİ

KARAMAN'ın Ermenek İlçesi'nde kedinin yılanla mücadelesi çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Ermenek İlçesi Seyran Mahallesi'nde iftar saatinden sonra balkona çıkan bir kişi, yolun kenarından duran iki kediden birinin yılanla mücadele ettiğini görünce o anları cep telefonunun kamerasıyla kaydetti. Görüntüler kedilerden biri pençeleriyle yılana sürekli vurmaya çalışıyor. Yılanın hareket etmesinden ürken kedi, uzun süre yılanla mücadele ettikten sonra yılanı öldürüp, götürdü.

(Görüntü Dökümü

----------------------

Kedinin yılanla mücadelesi

(Haber: Ali Rıza ETCİ ERMENEK KARAMAN DHA))

========================================

11)ZELİŞ'E KUZEN GELDİ

İZMİR Doğal Yaşam Parkı'ndaki zebra ailesi, geçen ay dünyaya gelen yavrunun ardından peşpeşe ikinci doğum sevincini yaşadı. Zeliş'in ardından doğan kuzene, Meliş adı verildi.

Avrupa Hayvanat Bahçeleri ve Akvaryumları Birliği (EAZA) üyesi olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı'nın renkli ailesi, peşpeşe gelen doğumlarla birlikte her geçen yıl biraz daha büyüyor. Ziyaretçilerin ilgi odağı zebra ailesi de genişliyor. Bir ay önce dünyaya gelen ve 'Zeliş' adı verilen zebra yavrusunun ardından doğan kuzen 'Meliş', parkın yeni maskotu oldu. 2014 yılında İsrail'in Ramat Gan Hayvanat Bahçesi'nden Sasalı'daki Doğal Yaşam Parkı'na getirilen 'Şirin' isimli dişi zebra ile 'Aygır' adı verilen erkek zebranın yavrusu olarak dünyaya gelen dişi zebra, ele avuca sığmayan hareketliliğiyle tüm bebekler gibi ilgiyi üzerine çekmeyi başardı. Bebeğe Doğal Yaşam Parkı çalışanları tarafından 'Meliş' adı verildi.

Zürafa, deve kuşu ve su aygırı ile birlikte 18 bin metrekarelik Afrika Savanı alanında yaşayan ve 7 ferdi bulunan zebra ailesinin en küçüğü olan Meliş, annesinin yanından bir an olsun ayrılmıyor. Sevimli yavru en çok Doğal Yaşam Parkı'na gelen çocuk ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.

(Görüntü Dökümü

----------------------

-Doğal Yaşam Parkı'ndaki zebra ailesindan görüntü

Yeni doğan zebra Meliş ve annesinin görüntüsü

Haber-Kamera: İZMİR,

======================================================

12)SANDIKLI'DA KAZA: 3 YARALI

*- AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde Tır'ın dorsesine arkadan çarpan minibüste 3 kişi yaralandı.

Kaza, dün saat 18.00 sıralarında Afyonkarahisar-Antalya karayolunun 40'ıncı kilometresi Başağaç rampasında meydana geldi. Antalya'dan Afyonkarahisar istikametine giden İsa Gürbunar idaresindeki 03 FA 262 plakalı Tır'a aynı istikamete seyreden Hasan Kaplan idaresindeki 03 EA 077 plakalı minibüs arkadan çarptı.

Kazada minibüs şoförü Hasan Kaplan ile aynı araçtaki Nihat Karakaya ve Veli Tutar yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından götürüldükleri Afyon Kocatepe Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Görüntü Dökümü

---------------------------

-Kaza yerinde TIR

-Kaza yerinde ve çekiciye yüklenen minibüs

-Yaralı sağlık ekipleri tarafından ambulansa taşınırken

45,2 MB /// 01.25

Haber-Kamera: Ahmet DAĞLI/SANDIKLI(Afyonkarahisar),

===================================================

13)SAMSUN'DA 13 ADRESE UYUŞTURUCU OPERASYONU : 8 GÖZALTI

SAMSUN'un Çarşamba İlçesi'nde polis tarafından 13 adrese yapılan uyuşturucu operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. 3 aydır süren teknik ve fiziki takip sonucunda bu sabah Çarşamba İlçesi'nde 13 adrese eş zamanlı basktın yapıldı. Operasyonda paketler halinde satışa hazır 1470 gram esrar, bir miktar sentetik cannobinoid maddesi (bonzai), 6 ekstasy hap ele geçirildi. Narkotik köpeği ile yapılan aramada, bir depodaki çamaşır makinesinin deterjan konulan bölmünde ele geçen uyuşturucu maddeler üzerine 8 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

Görüntü Dökümü :

----------------------

Narkotik köpeği ile yapılan arama (Polis kamerası)

Detaylar

Haber : Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çukurca Kayseri Hakkari PKK Politika Güncel Haberler

title