Haberler

Dha Yurt;kızını Öldürdükten Sonra İntihar Etti(Ek)

KOCAELİ' DE SOSYAL MEDYA CİNAYETİANNESİ CENAZEYİ ALMAYA GELDİİZMİT'te, 41 yaşındaki Erdal Günlü sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar nedeniyle 17 yaşındaki kızı Rana Günlü'yü döverken, son olarak tartıştığı kızını tabanca ile vurarak öldürdü.

KOCAELİ' DE SOSYAL MEDYA CİNAYETİ

ANNESİ CENAZEYİ ALMAYA GELDİ

İZMİT'te, 41 yaşındaki Erdal Günlü sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar nedeniyle 17 yaşındaki kızı Rana Günlü'yü döverken, son olarak tartıştığı kızını tabanca ile vurarak öldürdü. Eşinden boşanan Şengül Pekkaya, Erdal Günlü'nün psikopat olduğunu, kızının giyimi kuşamına karıştığını, kızını dövdüğünü söyledi. Olcay Günlü de kardeşi Serdar Günlü'nün kızının giyindiği kıyafetler ve sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar nedeniyle sinirlendiğini belirtti.Dün gece, Turan Güneş Caddesi'nde meydana gelen olayda, Erdal Günlü tartıştığı kızı lise öğrencisi kızı Rana Günlü'yü tabanca ile vurarak öldürdükten sonra başına dayadığı silahı ateşledi. Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Erdal Günlü yaşamını yitirdi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Rana Günlü'nün cenazesi otopsi için morga kaldırıldı. Erdal Günlü'nün bir cinayet davasında suça iştirak etmek suçundan 12 yıl hapis cezası aldığı, 9 ay önce cezaevinden çıktığı, ağabeyi Olcay Günlü'nün işlettiği börekçide çalıştığı öğrenildi.

11 BİN TAKİPÇİSİ VAR

Eskişehir'de annesiyle birlikte yaşayan Rana Günlü bir ay önce babasını ziyaretine geldi. İddiaya göre, Erdal Günlü bu sırada Rana Günlü'yü 11 bin takipçisinin olduğu sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar nedeniyle kızarak dövdü. Erdal Günlü okulların tatile girmesinin ardından kızını arayarak çok özlediğini belirterek İzmit'e gelmesini istedi. Rana Günlü babasının ısrarları üzerine dün İzmit'e geldi. Erdal Günlü ile kızı arasında yaşanan tartışmanın ardından olay meydana geldi.

Erdal Günlü kızını sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar nedeniyle yargılayarak dövdüğü belirtilirken, kendisinin ise sosyal medya hesabında arkadaşlık kurabilmek için bir çok Uzakdoğulu ve yabancı uyruklu kadınlarla arkadaşlık yapması dikkat çekti.

PSİKOPATTI

Eskişehir'de yaşayan Şengül Pekkaya kızı Rana Günlü'nün cenazesini Eskişehir'e götürmek için bugün İzmit Asri Mezarlığı'na geldi. Şengül Pekkaya büyük üzüntü yaşarken arkadaşları teskin etmeye çalıştı. Şengül Pekkaya boşandığı eşinin psikopat olduğunu belirterek, kızının kot pantolon ve askılı kıyafetler giyinmesini kızdığını, giyimi kuşamına karıştığını, 1 ay önce ziyaretine gelen kızını dövdüğünü söyledi.

PSİKOLOJİSİ BOZULDU

Mezarlığa gelen Serdar Günlü'nün ağabeyi Olcay Günlü ise, "Cezaevinden çıktıktan sonra psikolojisi bozuldu, kendine gelemedi. Çocuk ruhlu biri haline dönüştü. 12 yıl önceki aklı ile fikri ile kalmıştı. Kızının hal ve hareketlerine çok kızıyordu. Kızı ile problemleri vardı, sıkıntıları vardı. Sosyal medya hesabına kızıyordu, paylaştığı fotoğraflara kızıyordu. Ben de, kendisinin daha genç kız olduğunu, takılacak bir şey olmadığını yarın öbür gün senin istediğin gibi giyinir diyerek sıkıntı yapmamasını istedim. 'Ben çağırdığımda gelmiyor, ne dersem gelmiyor' dedi. Dün çağırdı özlediğini söylemiş. Ben de yeğenimi gördüm, sarıldık. Aynı binada oturuyoruz. Sonra bir ses duydum eşim ile birlikte eve gittik. İçeri girdiğimizde kız çekyatta yatıyordu. Kardeşim de onun kucağına düşmüş" diye konuştu.

Görüntü DÖkümü

------------------------

Cenazelerin alınması

Anneden görüntü

Amca ile röp.

Cenazelerin araca konulması

Genç kızın sosyal medyada paylaştığı görünteri

Ergün AYAZ-Orhan UZUN/İZMİT(Kocaeli), -

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title