Haberler

21 Haziran Çarşamba Dha Spor Gündemi

PERİLERİN RAKİBİ YUNANİSTAN OLDUAvrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası'nda namağlup çeyrekf inale çıkan Türkiye'nin rakibi, Rusya'yı safdışı bırakan Yunanistan oldu.

PERİLERİN RAKİBİ YUNANİSTAN OLDU

Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası'nda namağlup çeyrekf inale çıkan Türkiye'nin rakibi, Rusya'yı safdışı bırakan Yunanistan oldu. Karşılaşma yarın oynanacak. Milliler bu maçı kazanırsa hem yarı-finale çıkmış olacak hemde Dünya Şampiyonası'na katılma hakke elde edecek.

BEŞİKTAŞ'IN GÜNDEMİNDE 15 FUTBOLCU VAR.

MANGALA LYON'A GİTTİ. MARCELO ELDE KALDI

Beşiktaş'ın da gündeminde olan Mangala'yı Lyon kiraladı. Fransız kulübünün ilgilendiği Marcelo ise şimdilik Siyah-Beyazlı kulüpte kaldı gibi gözüküyor.

METİN ALBAYRAK İLE BUZLAR ERİDİ

Yönetim ile bir süredir anlaşmazlık yaşayan Metin Albayrak. Karakartallar Derneğinin iftarına katılarak bir çaıklama yaptı. Aile içinde kırgınlıkların olabiliceğini ifade eden Albayrak DHA mikrofonuna görevine devam ettiğin açıkladı.

SOKAK İFTARINA BÜYÜK İLGİ

Karakartallar Derneği'nin Nişantaşı'nda düzenlediği sokak iftarına çok sayıda vatandaş ve taraftar katıldı. İftarını açan Siyah-Beyazlılar tezahürat yaparak şampiyonluğuda kutlamış oldu.

TRABZONSPOR 3 TEMMUZ'DA FIFA'YA BAŞVURUYOR

TRABZONSPOR Başkanı Muharrem Usta, camianın önde gelen isimleri ile bir buluştuğu iftarda, transfer çalışmaları ve takımın genel durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Usta, 3 Temmuz'da şike süreciyle ilgili FIFA'ya başvuruda bulunacaklarını da söyledi.

PAUL LE GUEN, BURSASPOR İÇİN İSTANBUL'DA

Bursaspor'un prensip anlaşmasına vardığı Fransız Teknik Direktör Paul Le Guen, Kulüp Başkanı Ali Ay ile görüşmek üzere İstanbul'a geldi. Bursaspor Kulübü Başkanı Ay, İdari Asbaşkan Fatih Pulat ve İdari Menajer Hüseyin Gedik ile yemekte biraraya geldi. Kesin olarak anlaşma sağlanması halinde Le Guen'in bugün Bursa'da resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

KARABÜKSPOR İLGİ BEKLİYOR

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "edefimiz geçen sezon bulunduğumuz yerden daha yukarıya tırmanmak. Amacımız bu. Taraftarımız biraz az ilgi gösteriyor ancak başarı ve iyi futbol oldukça taraftarımızın da maçlara geleceğini düşünüyoruz" diye konuştu.

BASKETBOL

10.30 Basketbol Süper Ligi'nin yeni sezona dair gelişmeleri toplantıda değerlendirilecek (Hilton Bomonti Hotel)

GALATASARAY

19.00 Galatasaray,  yeni sezon hazırlıkları kapsamında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenman yapacak.

GALATASARAY, SAO PAULO'DA FORMA GİYEN MAİCON VE KULÜBÜ İLE 5 YILLIK ANLAŞMA SAĞLADI.

Tranfserin dikkat çeken ismi olan Galatasaray Sao Paolo'da forma fgiyenTMaicon için 5 yıllık bir anlaşkma sağladı. Transfer için Brezilya ekibine 7 milyon ve artı 1 milyon Euro bonus ödeyecek. Brezilyalı stoper ise Galatasaray'dan yıllık 2.6 milyon Euro kazanacak.

FENERBAHÇE'NİN KAMP PROGRAMI BELLİ OLDU

Sezonu 27 Haziran'da açacak Sarı-Lacivertliler, 1-8 Temmuz'da Topuk Yaylası Tesisleri'nde,11-19 Temmuz'da ise İsviçre'de kamp yapacak.

ANTALYASPOR İMZA TÖRENİ

13.30. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde Jeremy Menez için imza töreni düzenlenecek.

İFTAR PROGRAMI

20.50 Baklavacı Mehmet Yıldırım'da verilecek iftar davetine Başakşehirli teknik heyet ve futbolculardan bazılarının katılması bekleniyor

KULÜPLERİN TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR, FUTBOLCU VE TEKNİK HEYET BİR YANDAN TATİL YAPIYOR BİR YANDAN BİREYSEL ÇALIŞMALAR VE SEZON PLANLAMALARIYLA UĞRAŞIYOR

BOKS

Avrupa Boks Konfederasyonu (EUBC) tarafından düzenlenen ve Ukrayna'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Avrupa Boks Şampiyonası devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rusya Federasyonu Galatasaray Yunanistan Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title