Haberler

Kardemir Karabükspor İstanbul'da Basın Mensuplarına İftar Verdi

Erkan Sözeri Başarı geldikçe, iyi futbol oynandıkça, taraftarımız daha fazla ilgi gösterecektir Kardemir Karabükspor Kulübü, Etiler'de bir restaurantta basın mensupları için iftar yemeği düzenledi.

Erkan Sözeri Başarı geldikçe, iyi futbol oynandıkça, taraftarımız daha fazla ilgi gösterecektir

Kardemir Karabükspor Kulübü, Etiler'de bir restaurantta basın mensupları için iftar yemeği düzenledi. Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut ve Kardemir Karabükspor'un yeni Teknik Direktörü Erkan Sözeri'nin de katıldığı iftara katılım hayli büyüktü. İftar yemeği sonrası açıklamalarda bulunan Karabükspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, gelecek sezondaki planlarından bahsetti. Sözeri, Böyle elit bir camiaya geldiğimiz için çok mutluyum. Çünkü Karabükspor geçtiğimiz sezon çok iyi maçlar çıkardı, özellikle Igor Tudor döneminde. Hoca da zaten Galatasaray'a gitti. Güzel bir takıma geldiğimizi düşünüyoruz. Hedefimiz geçen sezon bulunduğumuz yerden daha yukarıya tırmanmak. Amacımız bu. Taraftarımız biraz az ilgi gösteriyor ancak başarı ve iyi futbol oldukça taraftarımızın da maçlara geleceğini düşünüyoruz diye konuştu.

Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut ise basın mensuplarına yemeğe katıldıkları için teşekkür etti ve gelecek Ramazan Bayramı'nı kutladı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title