Haberler

    Fenerbahçe'de Vincent Aboubakar Hamlesi

    Fenerbahçe'de yönetim forvet transferi bütçesini belirlemek için Ozan Tufan ve Simon Kjaer'den doğacak bonservis gelirini bekliyor. İki futbolcudan toplamda 15 milyon Euro'ya yakın gelir bekleyen sarı lacivertliler Van Persie'nin yanına etkili bir santrafor arayışındalar. Burada da Beşiktaşlı Aboubakar ismi öne çıkıyor.

    Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın raporu doğrulutusunda Uçan Hollandalı'yı yükseltecek bir isim arayışında olan yönetimin gündemindeki isimlerden biri de Beşiktaş'ın henüz sözleşme imzalayamadığı Vincent Abuobakar.

    Oyuncu temsilcisi ile öngörüşme gerçekleştirildiği ve şartlar temin edilmesi durumunda Kamerunlu oyuncunun Fenerbahçe'ye gelebileceği mesajının alındığı iddia edildi.

    Sarı Lacivertlilerin forvet arayışlarında ismi geçen Negredo ve Aduriz konusunda da teklif verip beklemeye geçtikleri ifade ediliyor.

    Orta saha konusunda çalışmalarını da sürdüren yönetim, Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren Andrea Castro ile şartları konuşmak üzere menajerini İstanbul'a çağırdı.

    Yapılacak olan görüşmede resmi teklifin sunulacağı ve şartların oluşması halinde Castro ile sözleşme imzalanabileceği gelen haberler arasında.

    Yönetimin Topuk Yaylası Kampına kadar kadro iskeletini sağlamak adına bir kaç transferi daha resmen açıklaması bekleniyor. (Beinsports)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Aykut Kocaman Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title