Haberler

    İtalya'dan Flaş Açıklama: "Galatasaray'ı Reddettik"

    Galatasaray'ın stoper transferi adayları arasında yer alan Francesco Acerbi için Sassuolo'dan resmi açıklama geldi ve Galatasaray'ın yaptığı teklifin reddedildiği açıklandı.

    Sassuolo Sportif Direktörü Giovanni Carnevali yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın bekledikleri rakamın altında bir teklif yaptığını kaydederken, "Galatasaray bir teklif yaptı, ancak kabul etmedik. Önümüzdeki sezon da onu takımda tutmak istiyoruz, ancak kararı oyuncu verecek. Onun gerçek değerinin altındaki teklifleri kesinlikle kabul etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

    SASSUOLO GALATASARAY'DAN 15 MİLYON EURO İSTEDİ

    Sao Paulo'dan Maicon ile anlaşmaya varan Galatasaray, 29 yaşındaki Acerbi için Sassuolo'ya 8 milyon euro ve bonusları içeren bir teklifte bulunmuştu. Sassuolo ise bu teklife karşılık Galatasaray'dan 15 milyon euro istedi ve görüşmeler tıkandı.

    FRANCESCO ACERBI KİMDİR?

    Temmuz 2013'te Genoa'dan Sassuolo'ya 3.2 milyon euro bonservis ile gelen Francesco Acerbi, bu sezaon 38 maçın tamamında 90 dakika forma giydi ve 4 gol attı.

    29 yaşındaki Acerbi adeta istikrar abidesi... İtalyan stoper, 10'u Avrupa Ligi'nde olmak üzere bu sezon 49 maça çıkıp 4 bin 410 dakika süre aldı. Oyuncu, 4 de gol atmayı başardı.

    ACERBI, 2 KEZ KANSERİ YENDİ!

    Acerbi, futbolunun yanı sıra kansere karşı verdiği müthiş savaş ile de dikkatleri üzerine çekti. Sassuolo'daki ilk yılında yakalandığı testis kanserini yenen tecrübeli oyuncu, ikinci yılında da aynı talihsizliği yaşadı. Ancak pes etmeyerek, tekrar sağlığına kavuştu.

    (Sporx)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title