Haberler

Gündem Özeti / 22 Haziran 2017

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki yürüyüşünün sekizinci gününe, Bolu'nun Gerede ilçesi yakınlarındaki Kazanlar köyü mevkisinden başlayacak.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki yürüyüşünün sekizinci gününe, Bolu'nun Gerede ilçesi yakınlarındaki Kazanlar köyü mevkisinden başlayacak.

(Bolu/09.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, KKTC'de TED Kuzey Kıbrıs Koleji'nde düzenlenecek lise mezuniyet törenine iştirak edecek.

(Lefkoşa)

2- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Darülaceze ve Nil Eğitim ve Yardımlaşma Derneğinin iftar programlarına katılacak.

(İstanbul/19.30/20.48)

3- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Koçak Farma İlaç Fabrikasını ziyaret edecek, sektör temsilcileriyle toplantıda bir araya gelecek ve işçilerle iftar edecek.

(Tekirdağ/18.30/20.54)

4- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Valiliği, AK Parti İl Başkanlığını, Gençlik Merkezini ve esnafı ziyaret edecek, kanaat önderleri ve STK'ların temsilcileriyle iftarda bir araya gelecek.

(Şırnak/14.30-19.43)

5- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Valiliği, Belediyeyi, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Danişmendliler Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi açılışına ve ceviz ormanı kurulması faaliyetine katılacak, DSİ tesisleri toplu temel atma ve gelir getirici tür ve ORKÖY kredi sertifikaları dağıtım töreni ile iftar programına iştirak edecek.

(Tokat/15.30-20.15)

EKONOMİ

1- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AK Parti Gölyaka teşkilatının iftar programına katılacak.

(Düzce/20.39)

2- Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Vefa İftarı'na iştirak edecek.

(Mersin/19.00)

3- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bakanlık personeli ile iftarda bir araya gelecek.

(Ankara/20.30)

4- TÜİK, 2017 yılı tüketici güven endeksi ile 2016 kültürel istihdam verilerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Japonya Başbakanı Şinzo Abe tarafından kabul edilecek ve Japonya Ekonomi, Sanayi ve Ticaret Bakanı Hiroshige Seko ile görüşecek.

(Tokyo)

2- Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin devlet ve hükümet başkanları, "terörle mücadele, göç, Brexit ve ekonomi" konularının ele alınacağı zirvede bir araya gelecek.

(Brüksel)

3- Musul kent merkezinin batı yakasının terör örgütü DEAŞ'tan geri alınması operasyonu takip ediliyor.

(Musul)

4- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler izleniyor.

(Sana)

5- Suriye iç savaşındaki gelişmeler takip ediliyor.

(Şam/İdlib/Hama/Humus/Haseke)

6- Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz takip ediliyor.

(Riyad)

SPOR

1- 2017 Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda çeyrek final maçları oynanacak. A Milli Kadın Basketbol Takımı, çeyrek finalde Yunanistan ile karşılaşacak.

(Prag/16.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Kemal Atatürk Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title