Haberler

Kadir Gecesi

Suşehri, Şarkışla, Gürün ve Hafik ilçelerinde vatandaşlar Kadir Gecesi dolayısıyla camilere akın ettiSuşehri ilçesindeki Balhatun Cami'sinde düzenlenen program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Suşehri, Şarkışla, Gürün ve Hafik ilçelerinde vatandaşlar Kadir Gecesi dolayısıyla camilere akın etti

Suşehri ilçesindeki Balhatun Cami'sinde düzenlenen program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İlahilerin okunduğu programda, ilçe vaizi Hasan Yılmaz tarafından vaaz verildi. Vatandaşlar namaz kılıp dua etti.

Mübarek gecede 40 bohçada sarılı olan cam fanusta muhafaza edilen Sakal-ı Şerif de ziyarete açıldı. Sakal-ı Şerif'i görebilmek için camiye akın edenler salavat getirip dua etti.

Cami çıkışında vatandaşlara kandil simidi ikram edildi.

Şarkışla

Şarkışla ilçesinde camilerde düzenlenen Kadir Gecesi programlarına vatandaşlar ilgi gösterdi.

İlçedeki Tarihi Büyük Cami'de Kadir Gecesi dolayısıyla program düzenlendi.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği programda, Kur'an-ı Kerim okunarak ilahiler söylendi. İlçe Müftüsü Mehmet Cingöz'ün okunan Hatm-i Şerifler ve Yasin-i Şeriflerin duasını yaptırmasının ardından vatandaşlar namaz kılıp dua etti.

Cami çıkışında vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Gürün

Gürün ilçesindeki tarihi Ulu Cami'de düzenlenen Kadir Gecesi programına vatandaşlar ilgi gösterdi.

Gürün Müftü Vekili Ömer Bayraktar, Kadir Gecesi'nin önemine vurgu yaparak, bu gecenin feyzinden ve bereketinden en güzel şekilde faydalanılması gerektiğine işaret etti.

Bayraktar, "Bu güzel gecede bizlere düşen, gelişiyle insanlığı aydınlatan Kur'an-ı Kerim'i kalbimize yerleştirmek ve ona uygun yaşamaktır." dedi.

Programa katılan Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi de cami çıkışında vatandaşların kandilini kutladı.

Hafik

Hafik ilçesinde Kadir Gecesi dolayısıyla camilerde program düzenlendi.

Programlara ilgi gösteren vatandaşlar, namaz kılıp dua etti.

Kaynak: AA / Güncel

Kadir Gecesi Şarkışla Hafik Gürün Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title