Haberler

Avcılar'da Kadir Gecesi'nde 15 Bin Kişiye İftar

Haber - Kamera: İhsan DÖRTKARDEŞ / İSTANBUL DHA

Avcılar'da 'da Kadir Gecesi nedeniyle belediye tarafından 15 bin kişiye iftar verildi.

Avcılar Belediyesi tarafından, ilçe girişindeki İspark tarafından işletilen eski Turgut Özal Stadyumu'nda verilen iftar için sabah erken saatlerden itibaren masa ve sandalyeler getirilirken, alanın çevresinde ışıklandırma çalışması yapıldı ve sıkı güvenlik önlemleri alındı. Kamyonlarla getirilen çorba, pilav, türlü, ayran ve tatlıdan oluşan iftarlıklar iftar saatinden kısa süre önce garsonlar tarafından tek tek masalara dağıtıldı.

Merkez Camii İmamı Musa Aydoğdu'nun okuduğu Kuran-ı Kerim ve dua ardından okunan ezanla birlikte binlerce kişi aynı anda oruçlarını açtı. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, Avcılar'daki 'komşularımız' olarak nitelendirdiği 15 bin kişi ile birlike Ramazan ayının '1000 geceden daha hayırlı' olarak nitelendirilen Kadir Gecesi'nde yan yana iftar yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek gelen herkese teşekkür ettiklerini söyledi.

Görüntü Dökümü:

-----------------------------

İftar alanından genel görüntüler

İftarlık dağıtımı

Kuran-ı Kerim okunması ve dua

Belediye Başkanı röportaj

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kuran-ı Kerim Kadir Gecesi Avcılar İspark Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title