Haberler

Ihtiyaç Sahibi Çocuklar Bayramlıklarına Kavuştu

Ihtiyaç sahibi çocuklar bayramlıklarına kavuştuİSTANBUL, (DHA)- KAĞITHANE Belediyesi, Ramazan'ın bitmesine günler kala bu kez çocukları sevindirdi.

Ihtiyaç sahibi çocuklar bayramlıklarına kavuştu

İSTANBUL, (DHA)- KAĞITHANE Belediyesi, Ramazan'ın bitmesine günler kala bu kez çocukları sevindirdi. Bayram öncesi Kağıthane Belediyesi Sosyal Yardım Mağaza'sına gelen çocuklar, bayramlıklarını kendileri seçti.

Ramazan ayı boyunca bine yakın çocuğu sosyal mağazada ağırlayan Kağıthane Belediyesi, çocuklara giysi, ayakkabı ve oyuncak hediye etti. Yeni eşyalarına kavuşan çocuklar mutlu oldu.

ÇOCUKLARIN BAYRAMLIK SEVİNCİ

Kendisine yapılan kıyafet yardımını almak için Sosyal Yardım Mağazası'na gelen 6 yaşındaki Emine Arslan, bayramda dedesinin ve Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın elini öpeceğini söyledi.

Mağazaya gelerek bayram için giyeceği giysileri kendi seçen 8 yaşındaki Ahmet Akif Bakır, bayramda giyecek kıyafeti olmadığı için buraya gelerek ihtiyaçlarının karşılandığını kaydederken, Bakır'ın kardeşi Nihat Taha Bakır ise kendisine hediye oyuncak arabanın mutluluğunu yaşadı.

Suriyeli Salih'in ve kız kardeşi Sidra'nın kıyafet ihtiyaçları karşılandı. 6 yaşındaki Salih, kendisine hediye edilen kıyafetlerinin kendisini çok mutlu ettiğini ve bayramda giymek için heyecanlandığını ifade etti.

Sosyal yardım projesinin yardıma muhtaç kişilere çok faydası olduğunu söyleyen 11 yaşındaki Zehra Bakır, 'Bunları organize edenlere çok teşekkür ediyoruz. İyi ki böyle bir şey yapmışlar. Bu yardım maddi durumu iyi olmayanlar için çok güzel bir şey. Herkes yeni kıyafetlerini kendi seçti. Ben de kardeşimle birlikte bundan yararlandım. Umarım bütün çocuklar bu durumdan mutlu olmuştur' şeklinde konuştu.

"BAYRAMDAN ÖNCE ÇOCUKLARIMIZIN İHTİYAÇLARINI KARŞILADIK"

Çocuklara eşi Fatma Kılıç ile giysi ve oyuncaklarını teslim eden Fazlı Kılıç, şunları söyledi:

"Çocuklarımızın bayramdan önce kıyafetlerini ve oyuncaklarını temin ettik. Bine yakın çocuğumuz bayramdan önce kıyafetlerini aldılar. Yoksul, yetim ve çeşitli yuvalarda kalan çocuklarımız hepsiyle ilgili hem kıyafet hem de oyuncak konusunda çalışmalarımızı tamamladık. Bazı meselelere çocukların gözüyle bakmamız gerekiyor, biz onlara giysi ve ayakkabı veriyoruz ama ne aldınız diye sorduğumuz da oyuncakları söylüyorlar, doğal olarak onların bakış açıları daha farklı"

(Tür: İstanbul)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emine Arslan Fazlı Kılıç Kağıthane İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title