Haberler

Vali Şahin, Samsun'a Veda Etti

SAMSUN Valisi İbrahim Şahin, son valiler kararnamesi ile merkez valiliğine alınması nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından onuruna verilen iftar programına katıldı.

SAMSUN Valisi İbrahim Şahin, son valiler kararnamesi ile merkez valiliğine alınması nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından onuruna verilen iftar programına katıldı. Vali Şahin bugün de Samsun Valiliği resmi internet sitesi üzerinden bir veda mesajı yayınladı.

Son valiler kararnamesi ile merkez valiliğine alınan Samsun Valisi İbrahim Şahin için, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu'nda iftar verildi. Burada kenetteki kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine veda eden Vali Şahin yaptığı konuşmada şöyle dedi:

"Samsun'dan giderken çok zengin bir şekilde gidiyorum. Sizler gibi dostlar kazanarak gidiyorum. Çünkü eğer buraya gelmemiş olsaydım sizleri tanımayacaktım. Sadece Allah rızası için ve bu ülke insanı için çalışmalıyız. Samsun Valisi olmak benim bir tercihimdi. Allah'a şükürler olsun Samsun'a geldik ve güzel bir üç yıl geçirdik. Samsun çok müstesna bir şehir.  Dünyanın çok yerini gezdim, böyle bir güzellik göremedim. Samsun her yönüyle bir başka güzel."

Konuşmaların ardından Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Vali Şahin'e tablo ve çeşitli hediyeler sundu.

İNTERNET SİTESİNDEN VEDA.

Bugün de Samsun Valiliği'nin resmi internet sitesinden veda mesajı yayınlayan Vali Şahin, 2 yıl 9 ay süren görevi sırasında vatandaş odaklı etkin, verimli, kaliteli hizmet sunma anlayışıyla hareket ettiğini belirtti. Vali Şahin şöyle dedi:

"Ulusal Kurtuluş Savaşı mücadelemizin başladığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk Milletinin Kurtuluşu ve Türkiye Cumhuriyeti'nin Kuruluşuna giden yolda ilk adımı attığı Samsun'da Valilik yapmanın onurunu şerefle taşıyacağımı belirtir, arz-ı veda eder; sağlık ve huzur içinde başarılı çalışmalar dilerim."

FOTĞRAFLI - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Ziya Yılmaz İbrahim Şahin Samsun Politika Güncel Haberler

title