Haberler

Ltb'den Üyelerine İftar

Lüleburgaz Ticaret Borsası (LTB) üyelerine iftar verdi.

Lüleburgaz Ticaret Borsası (LTB) üyelerine iftar verdi.

Bir otelde gerçekleşen programa Kaymakam Mustafa Kaya ve Belediye Başkanı Emin Halebak ile belde belediye başkanları, muhtarlar, oda başkanları katıldı.

Borsa Başkanı Kenan Var, programda yaptığı konuşmada, ramazan ayının gönüllerin birleştiği, yoksul vatandaşların daha çok hatırlandığı, paylaşmanın kardeşçe yapıldığı bir ay olduğunu söyledi.

Ramazan ayının sadece oruç tutmanın, sahura kalkmanın değil, hoşgörünün, barışın, sevginin, yardımlaşma ve paylaşmanın da ayı olduğunu ifade eden Var, şunları kaydetti:

"Rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı bu ayda, başta aziz milletimiz olmak üzere, halkımızın, İslam alemimin ve siz değerli dostlarımın, ramazanını en kalbi duygularımla kutluyorum. Bu mübarek ayın ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. İnşallah Allah, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız duaları kabul eder ve üzerimizden ihsanını, mağfiretini ve himmetini esirgemez."

İftar programında semazen gösterisi de yapıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Emin Halebak Mustafa Kaya Lüleburgaz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title