Haberler

Kaymakam Karaman, Yaralanan Askeri Ziyaret Etti

Adilcevaz Kaymakamı Arif Karaman, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK ile girdiği çatışmada yaralanan jandarma uzman çavuş Ömer Apak'ı evinde ziyaret etti.

Kaymakam Karaman, Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve İlçe Jandarma Komutanı yüzbaşı Savaş Dalgıç, çatışmada yaralanan Apak'ı evinde ziyaret ederek, kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Karaman, yaptığı açıklamada, devlet ve millet olarak her zaman şehit yakınları ve gazilerle beraber olduklarını söyledi.

Ülkenin mutluluğu, huzuru ve güveni için gece gündüz demeden hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirten Karaman, hainlerin asla emellerine ulaşamayacağını vurguladı.

Belediye Başkanı Gürsoy ise, vatan savunmasında yaralanan Apak'a acil şifalar dileyerek, "Sizlerin sayesinde rahat uyuyoruz. Allah sizlere güç kuvvet versin. İnşallah tez zamanda iyileşerek görevinin başına dönersin." dedi.

Apak ise, "Kısa zamanda iyileşerek arkadaşlarımın yanına vatanı savunma görevime dönmek istiyorum. Canım vatanıma ve bayrağıma feda olsun. Ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Arif Karaman Diyarbakır Adilcevaz Lice Politika Güncel Haberler

title