Haberler

Turkcell Platinum'dan Yaz Kampanyaları

Bu yaz tatil rotası Çeşme olan Turkcell Platinum müşterileri, Alaçatı Beach Resort, Zio Beach ve Babylon Çeşme'ye giriş ücretinde yüzde 50 avantajlı olacak. Turkcell Platinum müşterileri Bodrum Marina Yacht Club'da yer alan restoranlarda da yüzde 10 indirim kazanacak.

Turkcell açıklamasına göre, Turkcell Platinum ayrıcalıklar dünyası plaj sezonunu açtı. İnterneti bol paketler ile cep telefonundan özgürce TV izleme, müzik dinleme ve dergi okuma keyfi yaşatan Turkcell Platinum, yazlık mekanlar ve uçak seyahatlerinde de kullanıcılara birçok ayrıcalık sunuyor.

Bu yaz rotası Çeşme olan Turkcell Platinum müşterileri Alaçatı Beach Resort, Zio Beach ve Babylon Çeşme'ye giriş ücretlerinde yüzde 50 avantajlı olacak. Ayrıca bu plajlardaki etkinlik alanlarında da pek çok sürpriz Turkcell Platinum müşterilerini bekliyor olacak. Turkcell Patinum müşterileri Bodrum Marina Yacht Club'da yer alan restoranlarda yüzde 10 indirim kazanacak.

Seyahatlerde çeşitli avantajlar

Açıklamada verilen bilgilere göre, Turkcell Platinum, sunduğu ayrıcalıklarla bu yaz tatil keyfini katlayacak, müşterilerin kendisini daha özel hissetmesini sağlayacak. Turkcell Platinum müşterileri, seyahatlerinde havalimanı transferlerini Havaş'tan ücretsiz yapabilecek.

Kullanıcılar, İstanbul'da trafik çilesi yaşamayacak, ulaşımlarını Platinum Tekneler'le yüzde 50 indirimli gerçekleştirecek. Turkcell Platinum ayrıca www.europcar.com.tr'den yapılacak araç kiralamalarında da yüzde 50 avantaj sunacak. Yurt dışı seyahatlerinde de Turkcell Platinum, müşterilerinin yanında olacak. Turkcell Platinum müşterileri, bayram dönemi boyunca yurt dışı çıkış harç pulu için para ödemeyecek, yurt içi tarifesini 66 ülkede kullanabilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Babylon Alaçatı Çeşme Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title